reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witam Kochane
i
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBITEK żYCZę... I NIE TYLKO W TYM DNIU :D
I OCZYWIśCIE SZYBKIEGO ZAFASOLKOWANIA :tak:

Oooo Jak fajnie slyszec zyczonka dla kobitek od kobitki :-) Dziekujjjeeeeeeeeemy !
ATAATA dodalam cie do skype.Ale juz chyba spalas sobie spokojnie.
Byla dzis dziewczynki na monitoringu i qura nic z tego :wściekła/y: Jajca dalej nie chca rosnac.czyli w tym miesiacu nici z dzidzi :-( W przyszly piatek mam wizyte u gina.Zobaczymy co powie :baffled:
A tak w ogole to dziendobry

dziendoberek:-)
agat dzieki;-)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ ZYCZE SOBIE I WAM:tak:

doticzka witaj:tak:

kindzia spokojnie uda sie tylko musisz byc dobrej mysli:-)

WSZYSTKIEGO DOBREGO!!! :-)

Kindzia, trzymam kciuki. Daj koniecznie znać co powiedział gin.

A ja byłam u swojej lekarki i nadal nic nie wiem :-(
Mam jeszcze skierowanie na morfologię (bardzo dokładną), na pasozyty i lamblie. Zobaczymy.
Jak na razie spadają mi czerwone krwinki, więc nie zaciekawie.
Jutro rano idę zrobic, więc pewnie w ciągu tygodnia czegoś się dowiem, albo i nie. Jeśli nic z tych badań nie wyniknie, wspominała coś o skierowaniu do chirurga. Zobaczymy :-(

A ja juz tak bardzo chciałabym drugie dzieciątko.... buu

Miłego dnia dziewuszki :-)

Dzisiaj Nasze święto :tak:
I Z TEJ OKAZJI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
ABY KAŻDY DZIEŃ BYŁ DNIEM
KOBIET PEŁEN PREZENTÓW I KWIATKÓW:)
A PRZEDEWSZYSTKIM ŻYCZE WAM
I SOBIE TEŻ:) PREZENTU FASOLKOWEGO:D

Witajcie lasencje!!!
Wlasnie wrocilam z delegacji i postanowilam do was zagladnac

Kindzia100 od 3 lat mieszkam na Malwowej... szkoda ze teraz mieszkasz tak daleko bo moglybysmy sie na kaffke umawiac;-)

Asialc ooo za pozno przeczytalam ze Ty warszawianka bo wlasnie stamtad wrocilam....

Renatko właśnie miałam to mówić... dobra to umawiamy sie na 15 -rano testowanko.

A ja moge do Was dolaczyc? bo tez w tych okolicach powinnam testowac jak zołza sie nie pojawi...

A tak wogole to czeka mnie ciezka noc... do jutra do 10 musze podjac decyzje czy zwlaniam sie z pracy na wlasne zyczenie...
Trzymajcie kciuki zebym dobra decyzje podjela!!

reklama
czesc dziewczynki :-) Wlasnie domyslilam sie ze mam PCO tak zapisala babka od USG w mojej karcie.Musze sie z tym zapoznac glebiej w necie :-(
WAGNIES qurcze tzn ze w lutym przejezdzalam kolo Ciebie prawie codziennie !!! szkoda ze nie wpadlysmy na siebie wczesniej.Ale nic straconego,w grudniu znow bede w Polsce :tak: :-D A na Zubrzyckiego chodzilam na korki z matmy i w ogole dobrze znane mi tereny.Moi rodzice mieszkaja teraz w Rajsku,wiec jak dobrze popatrze przez lornetke to bede widziec jak sie przebierasz do spania ;-)
Dziekuje laseczki za 3manie kciukow,Ojjjj beda nam potrzebne,widze ze nie tylko mnie
Dobrej nocki

Do góry