reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
helllllo.............wróciłam właśnie z parapetówki, było fajowo, mój mężulek jutro będzie miał sporego kaca:baffled:, a ja się cieszę bo robiłam za kierowcę i mnie to nie dotyczy:-):-):-)
ewitko cieszę się że już po wszystkim, teraz to już może być tylko lepiej i tej wersji się trzymajmy:-):-)
a kciukasy to trzymam za Was wszystkie przez cały czas, no za siebie też, jutro 14dc, będzie szaleństwo:-):-):-) w sumie jak od kilku już dni, no jak teraz się nie uda, to chyba jakiś feralny model jestem:dry: no cóż, się zobaczy.....

Część dziewczyny!!! Ostatnio nie zerkałam na forum bo po pierwsze "lotnisko" w pracy a po drugie staram się nie myśleć czy się udało czy nie!!!
Mufka ja też hehe robiłam wczoraj za kierowcę mój mężulek miał imprezkę - ale jak i Tobie mi to też nie przeszkadza - bo później nie choruję hehe;-)

Serdecznie Was pozrawiam staraczki!!!

Ale tu dzis pustki... myslalam ze bede miala duzo do nadrobienia a tu zaledwie jedna iwaodmosc przez caly dzionek :no:... wybaczam Wam bo dzis byl calkiem ladny dzionek...
Ja sie dzis mocno napracowalam - porzadki w orgodzie u rodzicow (grabienie suchelcow i pozostalosci po zimie, obcinanie drzew, itp...), a jutor o 7 rano jade na nartki - znowu sobie poszaleje - juz nie moge si doczekac!!!
Tak wiec do wieczorka
papapa

reklama
Do góry