reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Heloł nocną porą!
Jak zwykle nikogo nima...

Wagnies jasne że możesz z nami testować :-) 15 rano robimy teściki, wow ale sie nas nazbierało:szok: Hehe wspólczuje mufce w ten dzień, kciukasy to bedzie miała chyba zielone od zaciskania, bo teraz jesteśmy już trzy.:laugh2: :laugh2: :laugh2: Aha nie wiem czy Ci sie podoba nasz pomysł z tymi danymi, tzn wiesz każda z nas podała info o sobie, a Kindzia i ja bedziemy coś z tym kombinować dalej... Takrze jak tego to jak wpadniesz to podaj ;-)
Wagniesku a co to pracke chcesz zmienić? Upatrzyłaś sobie coś lepszego? Wiem coś o tym bo ja to ostatnimi czsy jak w Krakowie jeszcze mieszkałam, to zmieniałam prace co chwila, bo było tak: że jak nie byłło ciekawej roboty, to nie było, a jak coś fajnego znalazłam i sie przyjełam, to za chwile znowu coś sie pojawiło... i tak zmieniałam... zmieniałam, a w sumie to z najlepszej zrezygnowałam międzyczasie :/ Przekichane! Więc życzę podjęcia dobrej decyzji żebyś potem nie żałowała tak jak ja :)

Kindzia100000000000000 jesteś jeszcze? Bo wpadło mi coś jeszcze do głowy...

reklama
Witam po nieprzespanej nocy... oj dzis oczki na zapalkach...

Kindzia100 no ladnie mnie tak podgladac w sypialni? ;-) A na kawke to juz zapisuje grudniowy termin...

Ataata niby termin testowanka wypada kolo 15-16 ale nie wiem czy po takim stresie jaki mam obecnie to cosik wyjdzie:no:, no ale sprobuje... A jesli chodzi o Wasz pomysl to ja kilka postow wyzej napisalam o sobie ale jak bedzie trzeba to przypomne...
A jesli chodzi o moja prace... od jakiegos czasu rozgladam sie i skladam CV... a dzis w starej pracy mam ostateczny termin zeby podpisac cyrograf i odejsc w ramach zwolnien grupowych ale na razie nie mam nic nagranego - stad nie jestem pewna co mam zrobic... Decyzje musze podjac do 10 rano!!!

A na razie zmykam bo sie spoznie do pracy...
Jak milo ze za kilka godzin weekend - mam dosc juz tego tygodnia...

Dzień Dobry dziewczynki! :-)

Chciałam się tylko przywitać.

Wagnies, no szkoda że się wcześniej nie zgadałyśmy :-( Byśmy się spotkały.
Oczywiście trzymam kciuki. Daj znać co postanowiłaś.

Kindzia, a co to za PCO? Pierwszy raz słyszę.

Ataata, Kindzia, co Wy tam tak kombinujecie? ;-)

Miłego dnia :-)

dziendoberek i papatki:-D bo ja tylko na chwilke wpadlam co byscie o mnie nie zapomnialy:cool2: dzisiaj mam zalatany dzien ale odezwe sie pod wieczor

buzki

Dziewczyny jeszcze jedno: nie gniewajcie sie na mnie za: po pierwsze -byki:zawstydzona/y: :baffled: , a po drugie: jeśli coś pomyle jak do kogoś pisze...:zawstydzona/y: bo mam pamięć świetną ale krótką...:zawstydzona/y: :laugh2:

Wagnies ...ups...:zawstydzona/y: faktycznie pisałaś, nawet jako pierwsza, ja to chyba ślepa jestem jakaś :zawstydzona/y: Ale zemną to własnie tak jest:laugh2: ;-)
Odezwij sie jak tam z tą pracką..:-D

A tak wogóle to cześć dziewczyny.
Ja dopiero wstałam, spała bym jeszcze pewnie dlurzej, ale mój przyszedł na śniadanie do domu i mnie z wyrka zciągnoł:baffled: :sick:...

asialc no przecierz wiesz co robimy...:laugh2: kombinujemy z tą listą..;-)

Renatko witam:-)

Ide poczytać co tam na BB słychać :-)

Ciacho w piekarniku, więc wpadłam zobaczyć co u Was, a tu taka cisza :-)
Puk, puk....

W takim razie spojrzę co na głównym :-)

Witajcie!!!
Ale jestem zla... dzis sie wszystko sprzysieglo przeciwko mnie!!! ale co tam... musze sobie poradzic z dolkiem jaki mnie dzis wobec tego dopadl....

Asialc poniewaz nie zlozylam wypowiedzenia z pracy wiec sa szanse ze nadal bede czesto goscic w stolicy wobec tego nic straconego ;-)

Ataata nic nie szkodzi... jak trzeba bedzie to powtorze:tak:

A poza tym to zaczal sie weekend wiec zycze Wam wszystkim udanego wypoczynku.... ja musze sie rozejrzec po sieci gdzie jeszcze snieg lezy zeby poszusowac i odstresowac sie!!!

Helołl
Jest tu kto??
Wagnies, asialc :-)

Doticzko, mufko, Kindzia,Renatka :-) gdzie was wywyiało?

Jak wam dzionek minął?
Ja dziś w banku spędziłam chyba z godzine czasu, boze jak to wszystko trwa, ale przynajmniej załatwiłam sobie karte kredytową i małą pożyczkę przy okazji:laugh2: W końcu sobie lodóweczke i praleczke sprawie :happy: bo ileż można bez....:baffled: (a tak przy okazji dla wtajemniczonych, -bojlerek już naprawiony i w końcu mam cieplutką wode)
Potem teściówka wpadła, posiedziałyśmy, pobajcyłyśmy, pośmiałyśmy sie i tak jakoś dzionek zleciał. Tylko my sie zasiedziały i obiadku nie mial kto zrobić...:laugh2: ale moja kochana teściowa o wszystkim pomyślała i przywiozła mi gołąbki :tak: ;-)
A swoją drogą to chyba miałam szczęście że trafiła mi sie taka fajna i równa babeczka, bo tyle sie słyszy że teściowe to wredne jędze, czarownice i wogóle takie tam! Ja na swoją złego słowa nie powiem:laugh2: -hehe szczęściara ze mnie nie???

wagniesku nie nerwkuj sie :-) pojedziesz na nartki to Ci sie chumorek poprawi napewno. Hmm a jest jeszcze wogóle gdzieś śnieg???
Dobra lece do mojego bo siem nudzem straszliwie...:baffled: :sick:

reklama
Wagnies, wychodź mi natychmiast z tego dołka! :-) Na pewno w weekend sobie odpoczniesz i zrelaksujesz się za wszystkie czasy. Życzę Ci tego z sałego serca :-) A jak bedziesz miała być w Warszawie, daj znać :-)

Ataata, no w końcu ciepła woda! :-) To kiedy na zakupy? ;-)

A gdzie reszta??? Pewnie zajrzycie późnym wieczorkiem jak ja nie będę mogła ;-)

Miłego weekendu :-) My jutro bawimy się na pierwszych urodzinkach mojej siostrzenicy, więc raczej do Was nie zajrzę.
Trzymajcie się ciepło :-)
No chyba, że jeszcze dzisiaj na chwileczkę wejdę i zobaczę czy frekwencja się podniosła ;-)

Do góry