reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
Renatko no jasne że sie da pogadać :-)
mufko nie wiem czy będe testować, a jeśli tak to dopiero koło 16 jak mi sie @ by spóźnała... na co po cichu licze. Dzięki za kciukasy:-)
Wczoraj mnie głupawka złapała, wziełam ten test z jedną kreską i dorysowałam na nim drógą -a tak jakoś lepiej mi sie na taki patrzy,... może sie zapatrze;-)
mufko nie wiem czy będe testować, a jeśli tak to dopiero koło 16 jak mi sie @ by spóźnała... na co po cichu licze. Dzięki za kciukasy:-)
Wczoraj mnie głupawka złapała, wziełam ten test z jedną kreską i dorysowałam na nim drógą -a tak jakoś lepiej mi sie na taki patrzy,... może sie zapatrze;-)
ataata normalnie śmieję się w głos z tej drugiej kreski:-):-) nieźle!!! jestem pewna że nie będzie potrzeby dorysowywania tej drugiej krechy;-), no to koło 16 będę rozgrzewać kciuki do czerwoności, mam jakieś takie pozytywne przeczucia:-)
mufka wiec czuje sie zaproszona i napewno sie odezwe jak bede przewidywala wizyte w gdyni:-) , szkoda tylko ze to sie za czesto nie zdarza:-(
ataata poczekaj z testowaniem ja powinnam kolo 15.03, takze moze razem bedzie nam latwiej wytrzymac
ataata poczekaj z testowaniem ja powinnam kolo 15.03, takze moze razem bedzie nam latwiej wytrzymac
Ataata
Grudniowa Mama '07
Renatko właśnie miałam to mówić... dobra to umawiamy sie na 15 -rano testowanko.
mufka to kciukasy będą chyba fioletowe bo za nas dwie na raz...
Aha niema Cie na "liście staracze" hmm może byś sie wpisała my też byśmy chciały wiedzieć kiedy trzymać za Ciebe... A jak chcesz sie pośmiać to zobacz sobie na "liśte staraczek" jak pisałam z sugar o kopulacji hahah
Ciekawe jak tam Ewitka po zabiegu...?
Dziewczyny jeszcze jedno: nie gniewajcie sie na mnie za: po pierwsze -byki , a po drugie: jeśli coś pomyle jak do kogoś pisze... bo mam pamięć świetną ale krótką...
mufka to kciukasy będą chyba fioletowe bo za nas dwie na raz...
Aha niema Cie na "liście staracze" hmm może byś sie wpisała my też byśmy chciały wiedzieć kiedy trzymać za Ciebe... A jak chcesz sie pośmiać to zobacz sobie na "liśte staraczek" jak pisałam z sugar o kopulacji hahah
Ciekawe jak tam Ewitka po zabiegu...?
Dziewczyny jeszcze jedno: nie gniewajcie sie na mnie za: po pierwsze -byki , a po drugie: jeśli coś pomyle jak do kogoś pisze... bo mam pamięć świetną ale krótką...
reklama
renatka super:-):-):-), mam nadzieję że będziesz częstym gościem w naszym pięknym kraju :-)i na naszym pięknym osiedlu;-)
ataata, renatka zbieram się do spania bo znów się nie wyśpię a to forum wciąąąąąąga, ale na dziś dość , kolorowych snów dziewczyny
ataata, renatka zbieram się do spania bo znów się nie wyśpię a to forum wciąąąąąąga, ale na dziś dość , kolorowych snów dziewczyny