reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

mufka tez w gdyni dlatego napisalam:tak: no i ten sam rocznik:-) , ja mieszkalam na oksywiu potem na obluzu;-)

ataata zobacz i da sie jeszcze pogadac z takimi staruchami jak my:-D :-D :-D

reklama
na grabowku to moj maz pracowal:-) , fakt juz nie mieszkam w gdyni od 3 lat ,ale mieszkalam na benislawskiego;-) , teraz tylko do znajomych wpadamy

Renatko no jasne że sie da pogadać :-)

mufko nie wiem czy będe testować, a jeśli tak to dopiero koło 16 jak mi sie @ by spóźnała... na co po cichu licze. Dzięki za kciukasy:-)

Wczoraj mnie głupawka złapała, wziełam ten test z jedną kreską i dorysowałam na nim drógą:laugh2: -a tak jakoś lepiej mi sie na taki patrzy,... może sie zapatrze;-)

renata79 ja na kosko, a na grabówku mieszkałam niedaleko chłodniczaka, no to masz jedną koleżankę więcej z obłuża, jakbyś kiedyś była w pobliżu to zapraszam na drinka;-)

ataata normalnie śmieję się w głos z tej drugiej kreski:-):-) nieźle!!! jestem pewna że nie będzie potrzeby dorysowywania tej drugiej krechy;-), no to koło 16 będę rozgrzewać kciuki do czerwoności, mam jakieś takie pozytywne przeczucia:-)

mufka wiec czuje sie zaproszona:cool2: i napewno sie odezwe jak bede przewidywala wizyte w gdyni:-) , szkoda tylko ze to sie za czesto nie zdarza:-(

ataata poczekaj z testowaniem ja powinnam kolo 15.03, takze moze razem bedzie nam latwiej wytrzymac:-D

Renatko właśnie miałam to mówić... dobra to umawiamy sie na 15 -rano testowanko.

mufka to kciukasy będą chyba fioletowe bo za nas dwie na raz...:laugh2:
Aha niema Cie na "liście staracze" hmm może byś sie wpisała my też byśmy chciały wiedzieć kiedy trzymać za Ciebe... A jak chcesz sie pośmiać to zobacz sobie na "liśte staraczek" jak pisałam z sugar o kopulacji hahah

Ciekawe jak tam Ewitka po zabiegu...?

Dziewczyny jeszcze jedno: nie gniewajcie sie na mnie za: po pierwsze -byki:zawstydzona/y: :baffled: , a po drugie: jeśli coś pomyle jak do kogoś pisze...:zawstydzona/y: bo mam pamięć świetną ale krótką...:zawstydzona/y: :laugh2:

reklama
renatka super:-):-):-), mam nadzieję że będziesz częstym gościem w naszym pięknym kraju :-)i na naszym pięknym osiedlu;-)

ataata, renatka zbieram się do spania bo znów się nie wyśpię a to forum wciąąąąąąga, ale na dziś dość , kolorowych snów dziewczyny:tak:

Do góry