reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
fifi - a może jednak @ nie przyjdzie i też zobaczysz dwie kreseczki? ;-):tak: Ja w tym miesiącu nie nastawiałam się, ze się uda tak od razu przy clo, ale jak widać moje słonko wierzył za nas oboje :tak:

ataata - jak poszłam po mężusia do pracy to po drodze zamęczyłam mojego znajomego gina serią pytań. Mam brać no-spe, odpoczywać i więcej nie malować sufitów i ścian :rofl2: A za trzy tygodnie na usg.

NieSamowita - no są, ale zawsze kochani. Zresztą jakby wybić wszystkich facetów to nie byłoby się nad kim znęcać sexualnie :-p

A moje słoneczko teraz sprząta a ja się opierdzielam przy kompie. Dostałam obiadek to teraz odpoczynek :cool: oczywiście na BB :cool:

Hej lasencje

Ataata, A i tak mi się przypomniało ;-) Gdzie ta obiecana lista? :-D;-)
Asiu a jaka lista:confused::confused::confused:
Ta kiedysiejsza lista nas staraczek?
Bo jeśli ta to ja miałam wasze dane ale mi je wcięło, tzn musiałam zrobic formatke dysku i po Liście, a pozatym jakże bym śmiała prowadzić liste jak już staraczką nie jestem...
No moze Ty sie teraz tym zajmiesz, pamietm że byłaś chetna na to...:-D;-)

o 19. Moze pojdziemy na plaze, mieszkamy nad samym morzem . Milego dnia laseczki.
Beatko ależ Ci zazdroszcze... ja uwielbiam morze ale mam całą Polske do przejechania żeby je znów zobaczyć, a Ty jeszcze sobie mieszkasz nad samiuteńkim morzem.... zawsze o tym marzyłam... zazdroszcze...

Attatko no date porodu masz swietna, obym sie karpiem nie udlawila jak sie dowiem ze wigilie urodzilas:-)
Elza :-D to mnie ubawiłaś :-D mam jednak nadzieje że sie nie udławisz bo ja urodze wcześniej lub później;-)

Dzisiaj powinnam miec @@@@@. Mam nadzieje, ze nie zjewi sie. Ale cycki mi urosly :errr::no::no:, wiec chyba w tym miesciacu nici z radosci.
fifi a czemu mówisz że w tym miesiącu nici z radości?? Mnie też urosły wtedy jak @ wredoty już więcej nie dostałam;-)
Trzymam kciuki

Puchateczko ja tez właśnei kindzie wypatrzyłam na Marcóweczkach ale nic nie mówiłam, bo ona tam tak po cichutku.... pewnie po aniołku treaz niechce zapeszyć, ale myśle że za jakiś czas sie nam tu pochwali tą nowinką:tak:
O widze że necik w pracy jest i humorek od razu lepszy... tak trzymać:-)

Shiraaine no to teraz do łóżeczka i odpoczywać... i już żadnych sufitów nie maluj;-):-D

Ide spać bo dziś jakis dzień gów**** mam, oczy mi sie same zamykają!

Ataata - już po remoncie, więc nie będę się już tak przemęczać, ale wtedy jeszcze nie wiedziałam, ze fasolka jest. Prawdę mówiąc to myślałam, ze cykl mi się skopał przez clo, bo jak test robiłam w 24 dc to wyszedł negatywny, a w 30 wyszły dwie krechy. Dlatego idę jutro na betke ;-) Miłych snów - ja też bym się chętnie przespała ;-)

Ataata zaraz po powrocie z wakacji zobilam test. Byl negatywny. Wprawdzie zrobilam go zaraz po koncu dni plodnych i wynik moze nie byc dokladny, ale i tak sie nie nastawiam. Dzisiaj pwinna przyjsc @@@@, ale jak sie spozni to sie nie zdziwie, bo bylam nad morzem a tam klimat inny. I akurat przed samym okresem cycki mi stwardnialy;-). Jakos nie chce mi sie w takie zbiegi okolicznosci wierzyc.;-)

Ale ze mnie blondynka. :-) Sprostowanie. Post skierowany do obu dziewczyn. Chyba calodzienne segowanie dokumenow spowodowalo przycmienie mojego mozgu:zawstydzona/y:;-)

reklama
fifi weź nie przepraszaj przecierz nic sie nie stało;-)
A wogóle w takiej sytuacji zawsze możesz edytować post i zmienić co tam np. źle napisałaś...
Co do testu to napewno był wtedy za wcześnie zrobiony..
Mnie 7 dni po owu też nie wyszedł (ten niby najczulszy co po 7 dniach powinien wyjść) a już 4 dni później wyszły II krechy, także nic nie wiadomo:tak:;-)

Do góry