reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Hejkaa,,powróciłam do was...
Ja wczoraj imprezke przeżyłąm i oczywiście tam musiałam trafić,grilka nie było,bo chłodno,ale było super,siedzieliśmy na dworzu,ale potem zmarzlismy o 22 i do domu zmykaliśmy już na maksa,,a w domu pełno śmiechu.brechu i super imprezka do 3 rano:szok: długo było....ale luzik
A dzisiaj wszyscy z imprezy zebraliśmy się nad morze in pojechalismy do ustki na plaże i na loda,gofra ,,piwoo itp itd..juz plany z atydzien z ejedziemy do Łeby nad morze tam poszarżowac sobie,,,super dziś było,,,

Wogóle widze tu nowe osoby,,witajcie,,,,tzn ja ich nie znam...buziaki

Dla zaciażonych gratki,,ja spadam lulu

Machanko wszytskim:tak::tak::tak:

Witajcie,

Izabelkaz tym zyrandolem to rzeczywiscie nie wesolo mialas i dobrze ze synka nie bylo w pokoju!

Idarnowska ciesze sie ze z tata wszystko w porzadku! I Ty sie wykurowalas... wszystko super Ci sie uklada wiec zabierajcie sie do dziela ;-):-):tak::-D

Elza no to widze ze nie tylko Ty sie zloscilas na swojego... ja tez sie na mojego powkurzalam ale za co innego... chcialam zebysmy gdzies poszli, nie siedzieli w domu a moj maz powiedzial mi ze on ma co robic wiec jak mi sie nudzi to moge na balkon wyjsc :wściekła/y::szok::no::sorry: A zobaczysz ze z praca wszystko Ci sie ulozy!

Puchatka mam nadzieje ze odpoczelas w ten weekend... no i zycze milych i owocnych staranek:tak::tak::tak:

Antiope super ze wyjazd sie udal!!! A wiesz - moja @ tez nie byla tym razem taka wredna...

Ataata pozdrowionka!

Shiraaine jejku takie wiesci!!! GRATULUJE!!!! To teraz uwazaj na siebie bardzo!!!!! A tym razem musi byc OK!!!!

hej dziewczynki

pogoda okropna- duzaaaa wilgotnosc, dla astmikow przekichane, nie czuje sie najlepiej, lapie powietrze jak tylko moge:-( dzis dopadla mnie astma, nawet klima srednio pomaga,siedze w najzimniejszym pomieszczeniu w domu i staram sie funkcjonowac:-p

Niesamowita- hejcia:-)nie mialam kiedy pisac, wczoraj praca do 4:30 a prosto po na grilla,a dzis meczarnie i wogole pogoda okropna, pozdrawiam

Puchatka- mnostwo usciskow i buzaikow dla ciebie, dziekuje ze jestes taka troskliwa, tym razem czuje sie zle, astma odwiedzila mnie po roku, nawet juz zapomnialam jak to jest miec atak, uczucie braku powietrza, zawsze panikuje:-(

Shiraaine-wielkie gratulacje, narazie takie wielkie ciche zeby nie zapeszyc, oby fasolka sobie tam rosla w twoim brzusiu, poprostu zeby wszystko bylo ok tego ci zycze, musisz uwazac na siebie:tak:

reszte kobitek sciskam i pozdrawiam ide odpoczywac i lykac powietrze:shocked2:

Ataata, wagines, Gosia - dzięki wam kobitki ;-)

Jeny ale mi się wstawać nie chciało :-p Pod kołderką było tak miło. A tu budzą i przypominają, że do pracy trzeba wstawać :szok:

Miłego poniedziałku ;-)

Shiraaine kochana poichutku skacze go gory i naprawde modle sie,zeby Twoja fasoleczka zostala i w ogole strasznie sie ciesze ;-) ja narazie nie zagladam na glowny, bo jeszcze sie nie staramy i nie chce zapeszac; i nie nadażalabym pisac, tyle sie dzieje :tak:wszystko w swoim czasie ;-)

tak w ogole dzien dobry
ja tez sie nie wyspallam :happy: glowa mnie boli i w koncu wezme tabletke
dzisiaj odbieram dowod nowy, juz z nowym miejscem zamieszkania:-D
milego dzionka

Witam Was dziewczynki w ten cieply, slonaczny (przynajmniej w W-wie) dzien. Niestety znowu poniedzialek i trzeba za prace sie wziasc:blink:. Mam nadzieje, ze tydzien uplynie szybciutko. Milego dnia:-)

Iwonko2006
napewno opowiem o filmie jak tylko go obejzej, ale znajac mnie to sie moze kilka dni prezeciagnac bo rano zaplanuje wyjcie do kina a wieczorem nie mam juz na to ochoty:-p

Witam w sloneczny poranek:-):-):-)
Shiraaine wielkie gratulacje !!!!:-)Kciuki zaciśnięte, bedzie dobrze, bo byc musi:-):-):-)

Calej reszcie zycze slonecznego, spokojnego i milego poniedzialku:-):-):-)

reklama
Witam:-) no niby jest te slonce w Wawie ale takie nie mrawe.Nadal @@@@@ nie przyszla:tak:wiec ciagle jest nadzieja jutro lub w srode robie kolejny test:tak:oby tym razem byl pozytywny.Jedna mama ktora za poltora miesiaca rodzi mnie pocieszyla ze dwa testy jej tez wyszly negatywne a juz byla w 100% ciazy:tak:Taka nie pewnosc mnie dobija,bo bym chciala wiedziec na czym stoje:sorry:
Ataata no termin fajny masz.Tak by sie przydalo albo na 3 dni przed wigilia zeby na swieta byc w domku,albo w wigilie jako najpiekniejszy prezent choinkowy ale rownierz moze byc i w Nowy rok.No ciekawa jestem:tak::-):-)
Shiraaine trzymam kciuki oby na 9 miesiecy ten wspanialy cud zagoscil w twoim brzuszku:tak::-)
Wszystkim zycze milego slonecznego poniedzialku:-):-):-):-):-) i spadam juz bo moje dziecko wlasnie wywala mi wszystko z szuflad w kuchni:szok::happy2:

Do góry