reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witajcie,

ja wlasnie wstalam, zjadlam sniadanko i zaraz mam zamiar jechac na zakupki... trza zrobic jakies zapasy na zime :szok:;-)

Cześć wszystkim

Ataata no termin fajny masz.Tak by sie przydalo albo na 3 dni przed wigilia zeby na swieta byc w domku,albo w wigilie jako najpiekniejszy prezent choinkowy ale rownierz moze byc i w Nowy rok.No ciekawa jestem:tak::-):-)
Iwonko ja tam bym wolała troszke przenosić... tzn chodzi mi oto żeby we Wigilie być jeszcze 2w1:-D bo wiesz jak to jest... jak urodze przed świętami to tylko sobie popatrze na te pyszności ze świątecznego stołu i mi chyba język odpadnie, no ale dietka...:-( A zaś urdzić w świeta to też bym nie chciała... w szpitalu mało lekarzy i wogóle świeta w szpitalu też mnie nie pocieszają...
Ale co ma być to będzie, choc tak jak mówie, podejrzewam że mikołaj przyniesie mi niespodzianke, bo u mnie w rodzinie wszyscy rodzą ok 2 tyg przed terminem:-p

Buziaki dla wszystkich

Dzien dobry..
My juz po sniadanku,a teraz zbieramy sie na wieś do cioci,,basenik rozłożymy,,i bedziemy z Matetkiem sie pluskali..
Jak nam sie zaczely rozjazdy w piatek,tak bedziemy korzystali z tej pieknej pogody,,ja jade sie troszke poopalac,bo blada jakas jestem....wczorajw Ustce slonko troszke chwycilo,,no to dizsiaj tez troskze an slonko trzeba....
Życze miłęgo dnia wszystkim....

Iwonka super,że @ nie nadchodzi...
Ataatko głaskanko,,mahcanko,,tule dzidzie-brzusio.....
Całuski i pozdro i machanko no i buziaki dla restzy babiczek.papap

Witajcie kochane :-)

Przyznaję, ze jeszcze nic nie przeczytałam. Chciałam się szybciutko przywitać :-) Ja po grillowym i nie tylko :-D weekendzie. Pogoda dopisała więc w sobotę posiedzieliśmy na ogródku do ok. 2 w nocy a wczoraj grillowaliśmy z okazji 7 urodzin mojego chrześniaka :-).
W czwartek kolejne mała imprezka ;-) A dokładniej umówiłyśmy się z dziewczynami na pogaduszki i piwko (albo coś innego ;-):-D) Tatusiowie oczywiście zostają z dziećmi a my szalejemy :-D W piątek Iza (moja siostra) z rodzinką już wraca do Szwecji więc to ostatnia okazja, bo nie wiadomo kiedy znowu przylecą.

Miłego dnia kochane :-)
Zabieram sie do lektury dwóch wątków :-)

Witam Was dziewczyny , my z Oskarem po spacerku. Teraz zjemy tylko obiad i dalej idziemy na plac zabaw , w domu bedziemy tak o 19. Moze pojdziemy na plaze, mieszkamy nad samym morzem . Milego dnia laseczki.

Shiraaine, GRATULUJĘ!!!! :-D Bardzo się cieszę, na razie tak po cichu jak Ty, ale jestem pewna, ze wszystko jest dobrze :-) Nadal Cie pobolewa? Może lepiej iść wcześniej do lekarza i podpytać.

NieSamowita, jak po weekendzie z ukochanym? :-)

Izabelka, ło matko :szok: Jakie szczęście, ze dziecka nie było w pokoju. Aż mi ciarki przeszły. Byłąś w tym sklepie? Ja na pewno nieźle bym im powiedziała. Ciesze się, ze i u Ciebie grill udany :-) A raczej imprezka :-D

elza, no nie! Przesłałaś mi wszystkie dobre fluidki na sobotę i sama miałaś zimno :-( U nas co prawda słoneczka nie było, niebo zachmurzone i w ciągu dnia wiało, ale 19,20 stopni, wieczorem wiatr ustał, więc było całkiem przyjemnie. Zresztą jakoś po piwku tak cieplutko się zrobiło ;-):-D Trzymam kciuki za Twoją prace. Jak tam szkolenie?

Iwonka, trzymam kciuki z całych sił w środę. Oby na teście pojawiły się dwie kreseczki :-)

Meegie :-)

Ewcia, miłego obytu na wsi. Świetnie, że wybawiłaś sie na imprezce :-)

wagnies, udanych zakupów :-)

fifi, byłaś w kinie na horrorze? :-)

rudka :-)

Beata, udanego spacerku po plaży :-) Ładną macie pogode? Buziaczki dla synka

Ilonka, dobrze, ze już zdrowa :-) Ciesze się, że tata czuje sie już lepiej. Niech szybciutko wraca do pełni sił

dosia :-)

Puchatka, spokojnego dnia i tygodnia w pracy :-)

Ataata, głaszczę brzusio :-) A i tak mi się przypomniało ;-) Gdzie ta obiecana lista? :-D;-)

Antiope, wspaniale, że wyjazd udany :-) Trzymam kciuki żeby nastepny odbył sie szybciutko i żebyś z niego wróciła z małą niespodzianką :-)

Gosia, jak sie czujesz? Miłego i spokojnego tygodnia :-) Przesyłam Ci trooszke słoneczka:-)

Sreberko :-)

Ja zabieram sie za ostatnie sprzatanko w domu i uciekam najpierw na ogrod, potem na szkolenie.
Asiu no ja sie liczylam, ze jak Ci odesle pogode to u mnie moze byc za oknem masakra;-),ale nie bylo tak zle a Ty przynajmniej w pelni i milo wykorzystalas czas - i to mnie cieszy:-) Na szkoleniu spoko, coraz bardziej mi sie podoba:-)
Wczoraj ogladalam drewniane domy i chyba taki chce miec:-) Niedrogo wychodzi wybudowanie no i podoba mi szaleńczo. Oczywiscie teraz to ja snuje plany i przyjmuje swietlana przyszlość, a zycie pewnie mi jeszcze pokaze gdzie moje miejsce, ale zycie bez marzeń bylo by przykre.
Attatko no date porodu masz swietna, obym sie karpiem nie udlawila jak sie dowiem ze wigilie urodzilas:-)
Beatko, Asiu to zycze milego dnia w sloneczku:-)
Wagnies a co ty za zakupy robisz?:confused:

reklama
Witajcie!!!
Ja nareszcie mam internet w pracy :happy::happy::happy: odrazu ławtwiej się pracuje :-) jak zwykle ostatnio wpadłam na chwilkę po pierwsze żeby sie pochwalić umową że mam do 31.12.2009 r. a po drugie wypatrzyłam na marcóweczkach KINDZIE 100
Wszystkim mamusiom i dzieciaczkom i staraczkom i przyszłym mamusiom życze miłego dnia:tak::tak:
Shiraaine gratuluje z całego serduszka wogóle z całej siebie i mocno trzymam kciuki żeby wszystko było jak najlepiej:tak::tak::-):-)

Do góry