reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

mufeczko Kochana a ja Cie tam rozumie;-)
Trzymaj sie słońce i nie poddawaj, tak jak Ewcia mówi wpadnij czasem powiedzieć chociarz "cześć" i co u Ciebie.... Nie zapomnimy Cie napewno, ale Ty też o nas nie zapominaj:-) Mam nadzieje i wieże, że ta przerwa od tego wszystkiego wyjdzoie Ci na dobre. I czekamy na posta od Ciebie treści "mam w końcu fasoleczke' - tego Ci życze z całego serca ito jak najszybciej.
Trzymaj sie Kochana:-)

Ilonko... Słońce tylko sie nam nie załamkuj... wiem, że Ci ciężko, bo już tą kreseczke widziałaś na teście, no ale to chyba było jednak za wcześnie.
Dasz rade napewno, wiem jak to jest bo sama już po pierwszym miesiącu miałam załamke i było mi przykro... ale potem było łatwiej w drugim jakoś to przeżyłam, w trzecim sobie powiedziałam że odkładam staranka, no ale... dzidziak już we mnie był:-D mam nadzieje że zafasolkujesz tak szybko jak ja;-)i tego Ci życzę

wagnies no to miłego wycieczkowania jutro;-)
A a u mnie wszystko oki narazie ;)

reklama
Ataata popatrzylam na Twoj suwaczek i Ty kochana dobijasz juz do polowy ciazy:szok::shocked2:... Boze jak ten czas leci... a dopiero testowalas!!! (a mam male pytanko... czy Ty w Kraq jestes... bo tak zagladlam na grudniowki i nie wiem czy dobrze domyslilam sie...)

Wagniesku,Ataatko dziekuje za miłe słowa.
Wiem,że to I cykl ale jakoś tak smutno........... i te moje objawy. Pierwszy raz tak się czułam. Czemu tempka jest nadal wysoka?? Eh..... :hmm::hmm::hmm::sad::sad:

Idarnowska a wczesniej tez mierzylas temperaturke?
Poczekaj jeszcze troche przeciez zdarza sie tez tak ze kobieta ma cos co przypomina okres a jest w ciazy... ja caly czas trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieje ze nie bedziesz tak dlugo musiala czekac jak ja!!!!

Ataata zanim sie obejrzysz bedziesz juz rodzila! Alez jestem ciekawa kto mieszka w Twoim brzuszku... no i poglaskaj dzidzie ode mnie!!! A Tobie zycze dobrej nocki... ja juz mykam bo musze wstac jutro o 6 rano...
odezwe sie pewnie jak wroce!

wagnies rano temperaturka wskazywala 36,92.
też właśnie wyczytałam,że może być @ a mogę być w ciąży .
Na razie jest brązowe plamienie zobaczymy co bedzie dalej a rano przed pracą około 5.30 teścik .......

Idarnowska ale czy wczesniej kiedys prowadzilas pomiary i obserwacje? Bo moze tez byc tak ze taka jest uroda Twojego organizmu... ale to na razie mozemy gdybac... trzeba poczekac jeszcze troche... a jesli okaze sie rzeczywiscie ze tym razem sie nie udalo to trza zakasac rekawy i do roboty pelna para!!!;-):tak::-D:-):laugh2:

reklama
Wagnies kiedys prowadziłam i w terminie @ miałam 36,6, 36,7 nawet jak spóźniała się kilka dni. Masz racje trzeba uzbierać sie w cierpliwość :-D:-D:-):-)

Antiope witaj :-) :-) :-)

Do góry