reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Helloł nocą...
Ja gadałąm z meżem przez skype,,,no i sie zagdalismy,,a to juz 24 zaraz:szok:.
Ilonko kochana bez żadnego przejmowana,kochana nie nerwuj sie,pierwszy cykl,wiem,ze byłaś już prawie pewna,ze to fasolka..ja pierwszy mój cykl starań w marcu,,,normalnie identycznie jak ty,wszystkie objawy,tempka koło 37,juz asię cieszyłąm,mowiłąm,,boże jak super,,pierwsza próba i jest fasolka,a tu @ przylazł,ja zrobiłąm 3 testy przed nią....tez podłamka,ale chwilowa,,,,trzeba wirzyć,,ILonko uda sie,ale bądź cierpliwa,,,a jutro daj znaka,,,,,,buziakuje
Wagnies a jak,trzeba miec łęb mocny,jak sie ma d...pe słabą.:-D:-D:-D
Ataatko my chyba wszystkie jesteśmy ciekawe kto cie tam trąca w tym brzuszku...głaskanko^^^^^(a to moje 5 palców u ręki:-D).

Acha zobaczcie gdzie mój mąz chce mnie zabrać...
Tropical Islands Berlin Brandenburgia: największy tropikalny park rozrywki w Europie
super fajne miejsce,,,zajefajne...

Dobranoc

reklama
Ewciu kochana gdyby nie wy załamalbym się bardziej, a z wami jest lepiej :-):-):-). Wiem,ze trzeba byc dobrej myśli ale jakiś smutek jest.... Jak tylko wroce z pracy to sie odezwę co i jak z testem :tak::tak:

Super ten park rozrywki :-):-):-):-):-):cool2::cool2::cool2:

Ilonko,ale głowa do góry przy każdym wyniku..OBIECAJ MI TO!!!!
Buziaczki,śpij smacznie...
NO Antiope mąz chce jechać z nami,ale nie wiemy kiedy,niedawno gadaliśmy,z emoze teraz jak zjedzie w sierpniu,ale Matu nie ma paska,a potem we wrześniu chcielismy,ale kurcze ja pracuje,,chyba z ena piatek,sobota...obadamy,,,juz nie moge sie doczekac tego wyjazdu
Pozabieram was wszystkeiw kieszen,pakowac sie...:-D

Witam:-):-):-)
Wlaśnie wrocilam i wpadlam was tylko przywitac:-)Jutro poczytam co tam u was i coś napisze
Dobranoc

Witajcie!!!
Ja tak na momencik po weekendzie niedospana a tu pracować trzeba w sumie było miło może dlatego że to tylko dwa dni i z jednej strony to humoerk super miałam ale z drugiej teraz mnie dopadają dołki bo się wszyscy dopytywali o dzieciaczka a ja już nie wiedziałam jak unikać tego tematu przeciez jasne że bym chciała ale co z tego skoro natura przeciw nam:-( Chętnie schowałabym się pod kocyk i przespała ten dzień:confused:

witam! zaczelismy z mezem starania o dzidzie na poczatku lipca, i od tego czasu cos dziwnego dzieje sie - a w zasadzie dzialo - z moim org., tzn. nasilajace sie bole piersi, brzucha, plecow itp., ale najbardziej zaskakujace bylo to, ze wpadlam chyba w jakis trans - nie potrafilam praktycznie otworzyc oczu, czulam tak ogromna sennosc, zmeczenie; zawsze mialam niskie cisnienie (srednio 90/60) ale nigdy nie czulam sie az tak wypluta; raz nawet zemdlalam na kilka sakund; pojawily sie zaparcia (???), stracilam smak, i zaczely mi marznac stopy; 2 dni po terminie - 19.07 - pojawila sie @, ktora trwala 1,5 dnia (standard - 3 doby,nigdy wczesniej sie nie spozniala nawet o dzien); jak minela wszystko wrocilo do normy, a nawet norme przeskoczylo, bo nagle cisnienie mi skoczylo do 120/80 (!!!); nadal pojawiaja sie klucia w podbrzuszu, a od 2 dni strasznie bola mnie znowu piersi; 4 dni temu zrobilam test ale jakis felerny byl i niczego nie wykazal
icon_sad.gif
i jeszcze jedno: czy mozliwe jest ze podczas dni plodnych nie pojawil sie sluz? mam 12 dzien cyklu a tu kompletna posucha!!!

Witam serdecznie wszystkie Staraczki, chcialam sie dolaczyc do oczekiwan , my wlasnie zaczelismy sie starac dosc dlugo odkladalismy ta decyzje mam nadzieje ze wszystko sie uda :-)
Pozdrawiam goraco z Krakowa choc leje :-(

reklama
Do góry