reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hejka.my wieczorem byliśmy jeszcze w piaskownicy..Matuś sie pobawił..
Teraz się kąie,kolacje już zjadł,ale jeszcze zje zapewne,bo on je często,a nawet bardzo często,ale malutko...
Bastra odpoczywaj,nie przesaduj przy kompie,bo wteyd nawala kregoslup:-D:tak:.ale nie opuszczaj nas..teraz cały tydzien z nami,hehe
Izabelka,fajowo,syn śpi,mąz ,piwko--och ja tez tak bym chciala,ale dziecko nie zasnie,męża nie ma i piwka tez nie ma:-p:shocked2::dry::zawstydzona/y::sorry:

reklama
:-DCo tu takie pustki...
Ja sobie nalałam wina i chlipie,ale mam cały kufel,troche z sokiem,bo jakieś blee,ale sącze po troszku,pierwsyz łyk i już czuje,ze gorąco mi sie zrobiło:szok::-D:szok::-D:szok::-Dszok,,uchleje sie sama:-D:-D:-D:-D...o matko...

A wy gdzie...
Puchatko,Wagnies,Asialc,Meggie,Gosia,Izabelka,Ataatka,i tak wszytskich jak idzie....buziaki,hallooooo gdzie wy???

Nom Izabelko widizałam foteczki,fajowee.Narobiłaś ich troszke...super...
Tez bym chciała jakąś atrakcje w moim mieście...;-)

Czesc:-)
A u mnie nie jest tak kolorowo. Na L4 jestem na cos innego a wczoraj wieczorem tak mi pierdyknol kregoslup ze w nocy wylam z bolu bo nie moglam sie odwrocic na druga strone:-:)-:)-:)no:. Ale ja wiem od czego ....w pracy non stop siedze w pozycji zgarbionej pochylonej do przodu. Moje kochanie pojechalo do pray a ja zaraz ide do apteki po jakas masc i do mamy zeby posmarowala...buuuuuu:no:
Pozatym juz widze ze upalny dzien sie zapowiada. A jak tam u was?
Ewcia zaraz wstanie i przyjdzie ze swoja kawusia....:-D:-D:-D:-D. Buziaczek dla niej.
Pozdrawiam wszystkie milego dnia zyczac.

hej hej
Bastra to lipa, biedna; masz zle krzeslo?? pracodawca powinien zapewnic dobre :angry::angry::angry:
poki co ja z kawusia, wiec zapraszam :-)
za godzinke zmykam na rynek :-) na zakupy :-):-):-)
Ewcia mam wiecej,ale strasznie duzo czasu mi zajmuje wklejanie zdjec :baffled: imprezka dopiero byla noca -prawdziwe oblężenie-odtworzone i z efektami; nie bylam bo co z małym.... ale nie zaluje; kiedys przeciez pojdziemy :tak:
zycze milego dnia!!!

reklama
Witajcie :-):-):-):-).
U mnie dzisiaj słoneczko i humorek boski :tak::tak::tak:.
Wczoraj pograliśmy z mężem w grę planszową cos na tchnęło i kupilismy :-D:-D:-D.
http://www.magiaimiecz.eu/

Później cos mnie złapało na spanie więc pooglądaliśmy dobie filmik w łóżeczko zjedlismy kolacje i spać :rofl2::rofl2:.

Sabinko zobaczysz,ze ten roczek szybko minie sama to widze po sobie :tak::tak::tak:

Ataatko moge prosić o porcię fluidków ?:-D:-D:-D:-D
Chyba będą mi teraz potrzebne bo tempka nadal wysoka 36,98 :happy2::happy2::happy2::happy2:

Bastra witaj :-) :-). No to nie ciekawie z tym kręgosłupem :-( :-(

Izabelko witaj :-):-). jakoś nie przepadam za kawą ale zapraszam na herbatkę

Do góry