reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

a ja dzis kisze ogóry :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D

sreberko to tak jak ja... tzn ja kisze ogóra w domu, tzn nic kompletnie mi sie niechce i nic nie robie:-D

Ilonko niema zaco, tak strzeliłam, bo niewiedziałam czy oto pytasz;-)

Ewcia ja dziś chyba nic nie bede robić, bo pogoda gówniana, tzn za gorąco i nie ruszam sie z domu.
A miałam iśc do urzędu popytać o becikowe i zasiłki dla samotnej matki, ale nie... dziś tam nie dojde...
No i miałam iśc do sklepu dzieciaczkowego popytać o kojce-łóżeczka dloa malucha czy materiał jest wytrzymały, bo drewnianego nie kupuje (z całym sprzętem wychodzi grubo ponad 400zł, a kojec full wypas max 350zł)

Aha wam sie jeszcze nie chwaliłam:-p:-p:-p
Moje dziecko wkońcu dało sie wyczuć... ale wiecie co, niedowiary, bo ni tylko czuje ale i widze:-D Musi tam być mały piłkarz bo ledwo zaczął kopać to musi to mocno robić skoro ja już widze... Normalnie mi brzucho sie rusza, przy każdym kopniaku tio widze... tak fajnie mi sie wybrzusza...:-p:-D;-)
Ale sie ciesze

reklama
Ataato gratulacje! niesamowite uczucie,prawda?? :-D:-D:-D
Idarnowska gratulacje miesięcznicy :-D
jak cos bede wiedziala o opiekunce to dam znac ;-)

Aha wam sie jeszcze nie chwaliłam:-p:-p:-p
Moje dziecko wkońcu dało sie wyczuć... ale wiecie co, niedowiary, bo ni tylko czuje ale i widze:-D Musi tam być mały piłkarz bo ledwo zaczął kopać to musi to mocno robić skoro ja już widze... Normalnie mi brzucho sie rusza, przy każdym kopniaku tio widze... tak fajnie mi sie wybrzusza...:-p:-D;-)
Ale sie ciesze
:-D:-D:-D :-D:-D:-D :-D:-D:-D :rofl2: :-D:-D:-D :-D:-D:-D :-D:-D:-D

Ataatko jaa superowato,ale pewnie się cieszysz...pamiętaj ze brzucha na światło nie wywalać na słonko,bo dzidiza się boi,heheh
Super,ale sie cieszysz,ja razem z tobą..fajno,teraz non stop bedzie cie kopaloo dziecko i super.....

Ataatusiu chciałabym pogłaskać twój brzunio i dzidzie ucałuj,tzn pomasuj,bo nie ucałujesz,chyba ze ty człowiek guma;-):-):-D:-D:rolleyes::biggrin2::rolleyes:

Wiecie co ostatnio myslałam o Kiniusi,gdzie się podziewa??
Ma ktoś jakieś info o niej.....jak dzidzia,,ona miałą iśc do lekarza,już byłą cyz nie???

Kiniusia malutka gdzie ty jesteś???:-(

A gdzie wy wsyztskie dzisiaj....uuuu pozdro dla każdej...

reklama
Do góry