reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

cholera choler cholera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry: chyba właśnie wysłałam nasz telewizor do elektronicznego raju podlewałam kwiatki a mój mężuś kochany postawił jeden na telewizorze nie wiedziałam że doniczka ma dziurę myślałam że nie bo nie było podstawki i trochę wody wyleciało a teraz to pudło całkowicie odmawia współpracy normalnie co za tydzień czego się tknę to się sypie najpierw pękł sznurek w rolecie zewnętrznej w kuchni potem pourywały mi się sznurki od suszarki do bielizny na dworze a dzisiaj jeszcze to zresztą to wina mojego męża bo mu się wydaje że jak zrobi jedną rzecz w tygodniu to juz nic nie musi ja też jestem zmęczona i jest mi gorąco a wszystko muszę:wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jestem totalnie wściekła

reklama
witam kobitki w weekend...ja na krotko, zadna nowosc ;-)
chcialam wam zyczyc milego wieczorku...
pozdrawiam was wszystkie bez wyjatku...
staralam sie nadrobic wasze posty...duzooo tego, ale czytam wszystkie...
elza, puchatko glowa do gory:-)
wagnies ja tez sie modle

Co do HSG to poszłabym juz nawet w tym cyklu ale kurcze nie jestem jeszcze psychicznie gotowa to już jednak jakaś ingerencja w moje ciało i potrzebuje to przetrawić ginek mówił że sobie spokojnie dać czas ale z drugiej strony odkładanie tego też już niczego nie zmieni bo jeśli wszystko będzie oki to się uspokoję i nabiorę odwagi no a jeśli nie to będę walczyć o swoje szanse na macierzyństwo powiedzcie czemu to takie trudne :-:)-:)-(

Sreberko jak już będę sie wybierać to na pewno uderzę do Ciebie z pytankami niby czytałam co i jak to wygląda ale lepiej zapytać kogoś komu można zaufać i do kogo się macha:tak::tak:

Puchatko oj to niedobrze z tym telewizorem... mam nadzieje ze go wylaczylas i nie wlaczaj go wogole!!! Najlepiej, jak dasz rade to rzokrec obudowe i postaw tak aby byl swobodny dostep powietrza, zeby moglo to wyschnac!!!

A ja wlasnie wzielam zimny prysznic, a najpierw wykorzystalam mezusia ;-) teraz zastanawiam sie czy czasami nie spakowac sie i jechac do rodzicow..

No ja ciacho mam gotowe,,ale wiecie co ejst zajebis.......te,,,trzeba 6 godz min zeby bylo oki i wszystko ostyglo,ale ja od razu kawalek wciagnelam,,,,ale pycha,,juz wiem,ze mam kolejny przepis do robienia na imprezyyy:tak::tak::-):tak::tak:

Puchatko rybciu,co za tydzien,,,,ale glowa do gory,wszystkie te twoje rzeczy mogly nams ie tez przytrafic....wiem z emas znerwa,ale walnij miareeea masz całą sterte co ci bede żałowała....
Dziubaskuu głowa do góry!!!!!natychmiasttttt buziaczkiiii
A powiem ci łądnie przeklnęłaś,bo ja bym huhuuhu tak nawaliła tych k i h ze ooooo..

Wagnies co ty mężowi zrobiłaś,,,a teraz cwana zwija sie do mamy!!!!:-D;-)

reklama
Puchatka nie mow tak!!! Wcale nikomu nie podpadlas!!! Kazdemu moze to sie zdarzyc, a te wczesniejsze wpadki to poprostu rzeczy sie wyeksploatowaly i akurat na Ciebie padlo - bo Ty w dmou wszystko robisz!!!!

Ewcia mezus tez do wanny wskoczyl;-);-):-):-D

Do góry