reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Wiecie co wszystkie maja @ tzn doczekały się ich zamiast fasolek i cuzje że wam tez potowarzysze,na 100%...
Tylko kiedy ,,tego nie wiem,,,jakoś może dzisiaj...

reklama
Elza szkoda ze nie mieszkasz w Kraq bo podeslalabym Cie z psina do gabinetu gdzie moja siorka pracuje - tam wcale nie trzeba przychodzic w dwie osoby z duzym psem!

Ewcia dopoki @ nie podala Ci reki to nie mow hop!!!

A ja jakos nie moge sie skupic wogole... patrze tylko w telefon czy nie ma przypadkiem jakiegos sms'a... :-(

!
Ewcia dopoki @ nie podala Ci reki to nie mow hop!!!

A ja jakos nie moge sie skupic wogole... patrze tylko w telefon czy nie ma przypadkiem jakiegos sms'a... :-(
Hmmm no nie mówie hoop,ale lubie cole hoop..czekam obadamy
Nudiz mi się...ide sprzątć łazienkee i chyba onka pomyje,ale chyba..:-p:crazy::rofl2::eek::happy2::dull:;-)

Puchatku rozumiem ze to na urlop szef chce jechac? A to tez nalezy do Twoich obowiazkow? A poza tym to zycze powodzenia w szukaniu... znajomi obdzwonili chyba pol wybrzeza i nigdzie wolnych miejsc nie ma...

hey kochane!!

przesyłam buziaki od rana - troche niewyspane, bo mój m. tak w nocy chrapał, ze ja go z łokcia, potem z kolana - a on nic... juz nie wiedziałam jak go bic... i jeszcze 10 razy do wc... myślałam ze sie wściekne... poszłam spać o trzeciej nad ranem i kiedy dziś o ósmej wiłam sobie gniazdko w łózeczku to mąz sobie przypomniał ze musi przyjśc po coś do domu i mnie jeszcze obudził... wrrrr...
teraz pije kawke malutką, by oczy otworzyć...
PUCHATKO I NIESAMOWITA! w bydzi nie jest chłodniej... temperatura w sypialni spadła mi z 25 stopni na 24,5 i nie wiem czy mam sie tym cieszyć czy co...?
EWCIA smacznej kawy!! ja uwielbiam ją pić, niestety mam zakaz od lekarza, ale dziś na malusią sie skusiłam ;))
WAGNIES I PUCHATKO proponuję zrzucić sie po piątce to ATAATA bedzie miala 15 więcej i nie bedziesie bała ze za mało przytyła;))) hihi!! ATAATO idziesz na to??? (ale rymuje)
ELZA przede wszystkim życze Ci żeby to była Twoja ostatnia @ w tym roku... i przykro mi z powodu psa, bo nie dość ze sie nie wyspałas to jeszcze teraz masz weterynarza na głowie... ja bym mojego nie zatahała, bo ma 50 kilo albo nawet wiecej... może macie jakiś zaufanych przyjaciół u których moglibyście psa zostawić, by nie męczył sie na wyjeździe...
WAGNIES jak ja słucham takich historii, to od razu chce mi sie ryczeć... nigdy nie zapomne chwili jak miesiac temu weszłam sobie lajcikowo na usg i pani doktor powiedziała ze synek ma arytmię serduszka, w związku z czym może mieć wadę serca... nieodzywałam sie przez całą wizytę, rozmawiał z nią mąż , ciśnienie miałam od razu 180/100 puls 110 i nie mogła mi go wpisac do kart ciązy, bo od razu by musiała mnie wysłac do szpitala ... a jak wyszłam jak sie rozryczałam... nie mogłam przespać, przepłakałam cała noc i drugą i trzecią... przestało mi na wszystkim zależeć, nic sie nie liczyło... musieliśmy czekac tydzień na badanie dopplerowskie w szpitalu i na szczescie na tym badaniu wyszło ze arytmia była chwilowa.... i mam nadzieje ze nie wróci do mikołajka, bo wtedy chyba w łeb sobie strzele...
i pomodle sie za tą dziewczynkę... najgorsza niesprawiedliwość świata, to chore dzieci... dawaj znać na bieżąco jak tylko będziesz wiedziała co z małą...
EWCIA z tym kichaniem to może Ty masz jakąś alergie??? i o żadnych @ mi tu nie myśleć!!!

ja musze doprowadzić w domu kuchnie i salon do stanu używalności... nie nadążam sprzątać po moim mężu, tym bardziej że taśtam sie jak kaczka i codziennie jest mi coraz cięzej,... zaczęłam uważać na to co jem by tyle nie tyc i od 18-ej naprawde pije samą wode i znowu rano na wadze plus 200 gram... wrr....

buziaczki kochane i miłego dnia, ja odezwę sie dopiero wieczorkiem, po szpitalu!!! cmokii w boki, żadnych złych myśli i żadnych @ więcej!!

Wagnies zasadniczo to raczej nie bardzo się w to łapie ale dzis to nawet było prosze i takie tam a poza tym to szef zrobił sobie wczoraj rezerwację ale w hotelu pokoje bez klimy i teraz sie boi że jakby co to nie wytrzyma:eek: biedactwo normlanie

Ataata piszesz sie na te 15 kg?
Renifer to daj znac jak po szpitalu? A ja jak tylko dostane swieze informacje to zaraz Wam napisze... A najbardziej meczy mnie w tym wszystkim to ze zawsze musza byc doswiadczani ludzie porzadni, uczciwi - a rodice tej dziewczynki tacy wlasnie sa!!! Mam w pracy roznych ludzi i Ci najbardziej chamscy, luzaccy, karierowicze slizgaja sie w zyciu i wszystko im sie w zyciu uklada!!!
Gdzie tu jest jakas sprawiedliwosc!!! Chyba nigdy sie z tym nie pogodze!

Dziewczyny zdechne tu zaraz! Upal dalej niesympatyczny, jeszcze mnie brzuch boli:-(Psu z lapy cieknie krew, wypadaloby mu zmienic opatrunek, a mnie sie wszystkie bandaże i gaziki wykończyly:-( A z tym weterynarzem to jest tak, że moge przyjsc sama, ale ona zeby mu coś zrobić musi go uśpić, a co ja potem z nim zrobie? Raczej sobie go na rece nie wezme. Albo moze mu robić na żywca, ale wtedy co najmniej dwie osoby muszą go trzymać. A jak uslysze że wyje to chyba tam trupem padne:-(
Reniferku wspolczuje takiej nocy, mnie by chyba trafilo, bo ja nie lubie jak mi ktoś sen przerywa.
Puchatku widze ze szef taki jak wszedzie.
Wagnies no coz niesprawiedliwość losowa zawsze bedzie, ale rozumiem bo mnie tez szlak trafia, że tym najlepszym, najuczciwszym zawsze wiatr w oczy wieje:-(

reklama
Dzień dobry :-)

Wagnies, oczywiście pomodlę się za tę dziewczynkę. Daj koniecznie znać jak się czegoś dowiesz

elza, a może ktoś ze znajomych pojechałby z Tobą i psinką do weterynarza? Szkoda psiaka żeby tak się męczył.

Puchatka, dziękuję kochana za życzenia i całuska dla Natki :-)

RENIFER, dziękuję :-) Czy wszyscy męzowie tak bałaganią? :-D Trochę chorowałam, a że mój miał urlop to dwa dni nie wychodziłam z łóżka i jak po tym zeszłam na dół do kuchni to się za głowę złapałam i od razu wzięłam się za sprzatanie :-D

Ewcia, chce Ci się myć okna? :-D Ja jakaś bezsilna jestem. Zresztą zawsze tak mam do południa :-D

Miłego dnia. Zajrzę później :-)

Wagnies, cały czas myślę o tej dziewczynce. Czekam na dobre wieści.

Do góry