reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dziekuję za życzonka :-)

Gosia, trzymaj się cieplutko. Przytulam

Ewcia i mnie czeka załatwienie lekarzy do pracy. A tak mi się nie chce ;-)

NieSamowita, a co Was tak rozbawiło? :-)

elza, super fotki :-)

Reniferku, chyba właśnie tak sobie odpuścimy, bo już baaardzo długo staramy się o drugie dzieciątko i jakoś nic z tego. Najlepiej by było gdzieś wyjechać, ale w tym roku to nie realne buu.

A mnie coś zmogło. W końcu zabrałam się do prasowania (a tak tego nie lubię). Poprasowałam rzeczy Natalki a na jutro albo jeszcze wieczór (kto wie, co mnie najdzie :-D ) nasze.
U nas co chwila kropi, niebo zachmurzone, ale 26 stopni. Na szczęście powietrze super.

Mam teraz lenia....:-)

reklama
Ja też sie pobyczyłampoleżałąm,odpoczęłam,tylko po czym,hehe po BB....:-D:szok::-D
U mnie te wieje i jakos pochmurnawo,ale nie pada.:sorry2:.jeszcze:baffled:
Asia mi też się nie chciało,ale kiedyś musiałabym i tak zrobić je kiedyś.a tak mam z głowy...

Ale u mnie leje,oberwanie chmury,szaro,buro i ponuro,ciemno i lejeleje,,ale jak głośno....w końcu ta ziemia odżyje i my też ufufuff:-):tak:

Ewcia, no właśnie ja jutro będę dzwonić i umawiać sie na wizytę. Mimo, ze mi się nie chce to też wolę załatwić szybko i mieć z głowy :-)
To u nas nie leje i burza którą słyszałam w oddali też gdzieś sobie poszła ;-)

Ewcia, a wiesz że mam rodzinę w Słupsku :-) Chyba muszę się do nich wybrać bo nie byłam już dawno i może przy okazji i nam by się udało spotkać? :-) Na dodatek moja kuzynka też Ewa :-D

Ewcia, a wiesz że mam rodzinę w Słupsku :-) Chyba muszę się do nich wybrać bo nie byłam już dawno i może przy okazji i nam by się udało spotkać? :-) Na dodatek moja kuzynka też Ewa :-D
Heh bardzo chętnie kochana,odzwiedzaj rodzinke,no trzeba...A gdzie mieszkają?? Ciekawe czy daleko ode mnie,na jakiej ulicy??

Ewcia basen opalanie i lody no no super :-):-) Przydało by się.
Miłego wieczorka ja ucieka pa pa
A jak pewnie ze by sie przydało...

Ale ja mam wkur... totalny teraz,nerwy nerwyy.moje dziekco stłukło kubek na cząsteckzi,bo kapciem sobie rzuciło..
A mi padła bateria w telefonie,a ładowarka jest zjebana.A ja mam taki telefon,ze musiałam przekłądać karte cudować,bo pisało brak karty sim,podaj hasło i h.. wie o co chodiz.
A wczensiej miałąm super nokie z oryginalną łądowarką,ale mój M sprezentował ją mamie,bo ta go nagabywała,żę jej tel pada i kiedy dostanie od niego nowy. NO i ku....a dostałą moje,a ja mam starocie co nie działąją.chyba zaraz oszaleje....kuuuuuuuuuuy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ataata z mila checia sp0rezentuje Ci kilka kilo ode mnie!!!
Asialc kurcze to moze zatrudnie Cie do prasowania... jak ja niecierpie prasowac!!! A przydmuchaj do nas troche tych chmur z deszczem bo u nas dalej zaduch!
Ewcia kurcze jakbym miala zbedny telefon to zaraz bymCi podeslala... nie denerwuj sie kochana bo i tak to nic nie da... policz do trzech i uspokoj sie

Wagnies dzięki dzięki wielkie,hehe
Dobrze,że ja mam drugi numer,ale nikt go nie ma jeszcze prawie,a z pracy moga dzwonic...ach z telefonamiii...
Ja juz zmykam lulki,jakas padnieta jestem i ide zalegnąc,,a juz zapewne nie bedzie chcialo mis ie kompa odpalac..
takze do jutereczka kochaniutkie....:-)

ASIU jeszcze i ja przesyłam spóźnione życzenia, bo ja w ogóle nic nie wiedziałam ... sto lat kochana!!! i by sie same rzeczy prasowały!!!
ja też nienawidze prasować, od razu chora jestem i jakoś przypominam sobie o innych obowiązkach od razu...
EWCIA zazdroszczę Ci tego deszczu... dmuchnij troche chmurki na bydgoszcz... bo u nas duchota że hej... i nie denerwuj sie... mój mąż co chwilę zmienia telefony, bo średnio raz w miesiącu je rozwala i jak ja mu kopiuję po raz enty te kontakty to też jestem szcześliwa...

jak mówicie dziewczyny o lodach to sam zamrażalnik mi sie otwiera... a potem rano musze wejść na wage i oczy mi sie otwierają...

ATAATA ja podobnie jak WAGNIES mogę Ci jakąś piątkę podrzucić... bez problemu i kiedy tylko zechcesz!!! ja bardzo przytyłam bo nie umiem sobie odmówić słodyczy których przed ciążą nigdy wcześniej nie jadałam... i już sie po rękach bije by nie jeśc...

ja byłam właśnie na spacerku i komary mnie pożarły - świnie jedne... jutro jade na usg szyjki bo mam skróconą... nie lubie łazić po szpitalach, brrr... zawsze jakiś stres...

dobranoc kochane!!!

reklama
Witajcie Kobietki!!!
Niby chłodniej odrobinkę ale i tak jakos tak dziwnie
Asiu z całego serduszka spóźnione ale szczere te życzonka urodzinowe spełnienia tego co na dnie serduszka siedzi radosnych snów szczęśliwych dni i samych niezapomnianych chwil:tak::tak::tak: a i oczywiście buziak dla córci:-)
Reniferku napewno wszystko będzie dobrze ja trzymam kciuki z całej siły :tak::tak: a komarów tez nie lubię :no: i jeszcze mam uczulenie na ich jad ale to pikuś w każdym razie miłego dnia:tak:
Wagnies na froncie na razie cisza i spokój tylko że ja sie stresuje bo wszystko co robię jest nowe i zawsze ta obawa czy napewno dobrze :tak::tak:
NieSamowita Ty naprawdę ranny ptaszek jesteś ja ledwo zwlekam sie z łóżka o 6.50 :-p i ile bym nie spała i tak zawsze jestem niewyspana:tak::tak:
Ewcia mam nadzieję że dzisiaj nerwy już puściły i dzionek spokojniejszy buziaki dla synusia:tak::tak:
Elza jak tam tempka??? bo u Ciebie jakieś to takie obiecujące więc czekam na jak najlepsze wieści moja @ narazie bawi się w a kuku tzn. póki co się chowa a ja czekam aż wyskoczy i zrobi a kuku w każdym razie miłego dnia:-)

Reszcie kobietek niewymienionych z powodu sklerozy życzę miłego spokojnego dnia :tak::tak::tak:

Do góry