reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witaj Ewciu:-):-):-)
Puchatku i tak nic nie przyspieszymy, jak bedzie chcialo dzidzi do nas przyjść to przyjdzie. Oczywiście, żebyśmy chcialy wcześniej, a nie pózniej, ale co zrobić. A ty tam nie mów o niefasolkowym samopoczuciu, bo szaleliście w tym miesiącu, wiec możliwość jest. Ja tam nie czekam na wieści od Ciebie o nadejściu wrednej @ tylko o ...no sama wiesz:-):-):-)

reklama
Puchatko różne bywa z fasolkami...
A ja czuje,że prace znalazłam a tu będiz efasolka...hmm może bęzie...śmierdzi mi wsyztsko i jakeiś zapachy dziwne czuje,a mó mąż nie...obadamy...kiedy tu zrobić jakiś test chyba na@ 23 lipca...

Gosia pl jeszcze mam długo wakacje.od 1 września do pracy...

Idarnowska,dobrze ze wszytko oki,a mąż dzielniacha...

Puchatko w stałąm o 9,ale porządki i obiad musialam zrobic i dwa prania...
Elza takich to zbaić co żyrują na kase ludzi,ja bym im odebrałą jeszcze...

Czy ktos ma info o Kiniusi...?? Jejku gdzie ona,co z nią....martwie się ogromnie..
KINIUSIA odezwij się rybeczkoo

Ataatko machanko....fasoleczka buszujew brzusiu??

Całą reszte babiczek pozdrawiammmm

Elza i Puchatka moż edacie nam podwójne szczęśćie na BB o dwóch fasolkach,ale ciiiiiiiiiiiiiii,aby nie zapeszyć...

Ewciu niby wiem że z fasolkami róznie bywa i nawet niźle poszaleliśmy w tym miesiącu:-):-) ale czuje że nic z tego zreo jakichkolwiek objawów widać nie mój czas musze byc gdzieś daleko na tej liście:-D:-D

Ewciu ja tam nic nie mówie bo wiesz jeszcze pare dni, ale coś czuje że impreza nam się tu kreci:-) Niech Ci nie przestaje śmierdzieć:-):-):-D
No ja tam też fasolkowo sie nie czuje, choć tempka jeszcze nie spadla.

Ataata no ja wlaśnie nie wiedzial jak zdrobnić no i wyszlo mi Puchatku:-) Mam nadzieję,że zainteresowane nie ma nic przeciwko?:eek:

Ewcia...........a co to ta "akwa" jest:confused::confused::confused::laugh2::laugh2::laugh2:;-)
A co do fasolki to pewnie buszuje ale jeszcze nic nie czuje:-(

Elza strasznie mi sie podoba jak piszesz "Puchatku" ;-) tak fajowsko to brzmi :-D
Hahha akwa-cos nowego,nowe brzmienie kawy bedzie:-D:-D:-D:-D:-D:-);-):tak::tak:
A puchatku fajkowowoooo

Ewciu ja tam nic nie mówie bo wiesz jeszcze pare dni, ale coś czuje że impreza nam się tu kreci:-) Niech Ci nie przestaje śmierdzieć:-):-):-D
No ja tam też fasolkowo sie nie czuje, choć tempka jeszcze nie spadla.
Obadamy zobaczymy, impreza to zawsze moz esie krecic nawet bez przyczyny...;-):tak:

Ataata no ja wlaśnie nie wiedzial jak zdrobnić no i wyszlo mi Puchatku:-) Mam nadzieję,że zainteresowane nie ma nic przeciwko?:eek:
Haha ja nie mam, a zainteresowana ucichła,ale tez pewnie nie ma...

reklama
Do góry