reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Dziękować za kciuki:tak:

Puchatko ukradłaś mi 4000 post, a tak sie spieszyłam :-D

A co do służby zdrowia i sytuacji Kajuni to naprawde nie wypowiadam sie bo by tu wszystko wygwiazdkowali!!!:angry:
Pieprzo*e koniowały jedne!!!! Kuźwa czarne plakietki strajkowe idioci noszą!!!! A co z przysięgą i powołaniem!!!:angry::angry::angry: Podwyżek im sie zachciało!!! Za co!! Za to że łaske robią i zawsze robili że pomogą człowiekowi!!!! Kur*a mać normalnie szllag mnie trafia co sie dzieje!!!!
Ja też juz sie spotkałam z wielką łaską lekarzrki jak poszłam do nowej ginki, to sie mnie położna spytała "a czy Pani doktor to wogóle wyraziła zgode na prowadzenie Pani ciąży?" Normalnie szok, że kur*a trzeba sie prosić o podstawowa opieke medyczną która sie człowiekowi należy!!! To itak pikuś przy tym co zrobili z Kajunią!!!!
Oby sie jednak dla niej wszystko skończyło jak najlepiej....

Ja sie zabieram za gary.Dzis szybki obiad bo nie mam weny:-): ryż+pierś z kurczaka+sos Uncle Ben's(kataloński ogród warzywny):-) i jeszcze to odkurzanie:wściekła/y: chyb psa na polu zamelduje bo klaki leca z niego klebami:wściekła/y:

Cos Cie tak zamilkly?:eek:
M. dzwonil przywitać się:-), wsuwal sniadanko. Ja walcze z garami i tymi klakami:no::wściekła/y:A tak pozatym to czuje że zaraz u nas lunie- a ja chcialam wlasnie na ogródek z psem uderzyć:no: - no moze sie uda.

Kurcze tu ostatnio jakaś ciężka atmosfera panuje - Kajunia walczy z lekarzami palantami, Kinga się nie odzywa:no: Mam nadzieje,że się to wszystko dobrze skończy

Oj Puchatku ja to wierze w pojawienie się tej fasolki jak w przylot kosmitów.No ale nigdy nie mów nigdy:eek:;-)

Pracuj kochana ,pracuj:-) Ja uciekam do robienia kompociku

Siemkia laseczki...
U mnie pochmurno,już chatke wysprzątałąm całą, teraz obia dprzygotowany,zaraz mięso wstawie w piekarnik i gotowe..
Mały lata po domu,wozi browary-hehe...mąż pojechał na wieś kafelki ciąć is zlifować,bo w domu by za bardzos ie kurzyło...

Id epoczytać co u was...zaraz odpisze,,,aaa i ide akwe zrobić..

reklama
Elza z tymi kosmitami to wcale nie takie niewiadomo co kosmos duży więc dużo tam sie może kryć :-):-) a poza tym ja sie czuje totalnie niefasolkowo czyli pewnie w przyszłym tygodniu powitam @ a do HSG tez coraz bliżej będzie co ma być :tak::tak::tak:

Do góry