reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hej hej no poszły wszystkie a ja przyszłam...

Ewcia fajniutkie zdjęcia:tak: kurcza ale sobie wypoczęłas napewno, zazdroszcze:sick:
Mam nadzieje że było fajowo...
A co do Kiniusi to wiem że jutro na 10 ma lekarza.

Puchatko buziaczkli dla Ciebie i lepszego jutrzejszego dzionka, tzn juz dzisiejszego

Oks to i ja spadam

Aha wagniesku, dziekuje, czuje sie fizycznie bardzo dobrze:tak: już mnie nie męczą żadne objawy ciążowe ale ciii;-) pozatym, że brzuszek coraz większy (a nie przytyłam ani grama) i już zaczyna mi przeszkadzać to jest oki.

Dobranoc

reklama
To ja ranny ptaszek 2 ;-)

Ewcia ale Wam zazdroszcze takiego wypoczynku! Super fotki!
NieSamowita no niestety to sa uroki pracy... jak ja bym teraz chciala cosfnac sie do szkoly:-(
Ataata to pochwal sie swoim M1? Strasznie ciekawa jestem jak teraz wygladasz....
Kiniusia odezwij sie kochana... strasznie martwie sie o Ciebie i Twoje malenstwo...

A za chwile mykam do pracy... milego dnia wszystkim zycze...
Oj ciezki tydzien mnie czeka...

Witajcie króliczki!!!
ja juz zasadniczo pracuję prawie pół godzinki a pospać to bym pospała bo taka pogoda że tylko łożeczko moim przyjacielem:tak::tak: no ale co tam do 16 coraz bliżej:-D
Wagnies co do pracki to narazie jestem ciągle zestresowana bo wszystko takie nowe i nie zawsze wiem jak się do czegoś zabrac i od której strony to ugryźć ale mam nadzieję że już będzie tylko lepiej:tak: Narazie skupiam się na nowej stronce internetowej dla agencji i załatwam głównie sprawy bieżące ale np. zastanawiam się nad reklamą na dworcach bo mamy takie możliwości ale nie do końca wiem do jakich firm uderzyć pomyślę i może cosik mnie oświeci:happy2: a jakby trzeba komuś zasadzić parę kopniaczków to ja chętnie :tak::tak:
Ewcia fajne foteczki i super że urlopik udany mimo że troszke pogoda się zbuntowała :-) a wzoraj to już sobie poszłam grzecznie spać bo niestety rano dzwoni budzik i trzeba wstać:tak:
Ataata dobrze że juz lepiej się fizycznie czujesz i oby tak pozostało :tak::tak: mam nadzieję że i samopoczucie psychicznie iemocjonalne wkrótce wróci do normy a nawet będzie lepsze niz kiedykolwiek:tak::tak: buziaki i głaskanko dla fasolki:-)
NieSamowita nie martw się nie tylko Ty niewyspana ja jakoś tez coś taka chociaż poszłam wczoraj spać dosyć wcześnie :baffled: no nic praca jest praca i lepiej ją mieć niz nie mieć :tak::tak:
Elza jakby jeszcze jakies dołki to wal tu śmiało po to mamy BB żeby wszytsko z siebie wyrzucic i odreagować :tak::tak: Będzie lepiej zobaczysz:tak::tak:
Kiniusia czekamy na wieści i zazraz po tej wizytce prosze się meldować co bym mogła trochę te kciuki poluźnić bo cięzko się pracuje z takimi zaciśniętym:tak::tak:

Reszcie Kobietek drogich miłęgo i spokojnego dnia:-):-)

Witam:-):-):-)

Djona co nas nie zabije to nas wzmocni.Ja wiem,że czekanie może do szalu i skrajnej nerwicy doprowadzić(przerabialam to na sobie), ale nasze nerwy niczego nie przyspieszą, a mogą wiele zepsuć.Postaraj się myśleć pozytywnie i we wszystkim szukać dobrej strony. A czasem pozwól sobie na lzy i maly dolek. No i jak my tu wszystkie wierz, że już niedlugo nadejdzie ten DZIEŃ.A dziecię będzie dla nas naprawde wielkim cudem.

Puchatku firmą się nie stresuj, wszystko będzie ok. Widzę,że powrót teściowej hmm....:happy2:A co do drożdżówek też przeszlam na taką "dietę i za niedlugo bede wyglądać jak slonica afrykańska:szok:

Bastra,oj te humorki.Tulam Cię mocno:-)

Wagnies witaj ranny ptaszku nr.2!:-)Ale masz slodki suwaczek!Żabcie kultowe!;-)A pozatym trzymaj się kochana i nic się nie wkurzaj - nie warto!A jakby co to ja się cętnie zamelduje z kopniakami:-)

Ewcia trzymam kciuki za efekty no i za rozmowe o pracę!;-)Zdięcia super, kurcze ale Ci zazdroszczę - przyroda i tyle - miód i malina.Niemoglaś mnie gdzieś w plecaku zabrać?;-):-D:rofl2::elvis:Kochana, ale ja Cię zupelnie na tych zdięciach nie poznalam!W atawarku wyglądasz zupelnie inaczej! Ale bardzo ladna z Ciebie kobietka:-)No i jakich masz przystojnych mężczyzn:-):-)

Atatta buziak dla coraz większego brzuszka!:-)I sypnij tu jakimiś fluitkami - pliss!:-)

Niesamowita ranny ptaszku nr.1 witaj!:-)Milej pracki:-)

Diabelku...No i co z Tobą?Czekam na wieści.

Izabelko jak syneczek?Zdrów?Buziaki dla was:-)

Kiniusia czekam na wieści i trzymam kciuki:-)

Idarnowska,Lenna,Asia gdzieście zniknęly?A tak wogóle to was witam:-)

U mnie dolek chyba minąl.Pogoda do bani - zimno i co chwile leje. Tak ma być do końca tygodnia, wiec chyba te wakacje nie rozpieszczą nas sloneczkiem:-(Z pracą wszystko zalatwilam, rozpoczynam szkolenie od 30 lipca:-)Jeszcze tylko muszę zalatwić sobie to dofinansowanie.Pozatym dziś skoczyla mi tempka o kolejne 2,5 stopnia...:-):-D

Hejoo.mam super humoraa..

Dostałąm prace,ide od 1 września uczyć dzieciaczki hehehe

Ale jestem happy...

Kiniusia daj znaka co u lekarza,kochana,czekamy,nie daj sie prosic,wszystko bedzie oki....

Ataatko tez bym chciala zobaczyc twoje M,zrob fotki ....

Elza ja sie zmieniam non sto,co chwila inne wlosy i wyglad,normlanie kameleon...:-D:tak:;-)

Puchatko wybaczam,poszlas spac,ale za to wyspana w pracy jestes....

Izabelko co tam u ciebie i Oskiego???

Idarnowska jak staranka.....robia sie...:-D:-D;-)

Cloe jak ciąża przebiega,dlaje oki czy juz masz jakies dolegliwosci...

Niesamowita co u ciebie,oprocz tego ze non stop pracujesz i twoj kochany,ale zapewne macie czas dla siebie...

Reszte babiczek caluje,pozdrawiam,machanko:nerd::-p:-p:-p

Ewcia super i wielkie gratulacje czyli póki co masz prawdziwe wakacje a od 1 września do szkoły:-D no a co do tego wyspania mojego to jakos cholerka nie i ziewam tak że mało szczęki sobie zaraz nie zwichnę :baffled: no ale minęło południe i juz z górki :tak::tak:

Witam wszystkie staraczki;-)

Ataata to pochwal sie swoim M1? Strasznie ciekawa jestem jak teraz wygladasz....
Ataatko tez bym chciala zobaczyc twoje M,zrob fotki ....
:-D:-D;-)
Kurcza niezabardzo mam jak zrobić te fotki... nie mam dobrego aparatu, a lustro duże tez tylko na przedpokoju gdzie ciemno jak w du...
Mamy raczej nie poprosze:-( ale jak mi sie uda cos wykombinować to postaram sie coś pstryknąć:tak:

Puchatko ;-) i miłej pracki

Elza Prosze bardzo
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~

Kurcza juz sie więcej nie pochwale że sie dobrze czuje.... bo wczoraj sie pochwaliłam to dzisiaj otwarłam rano oczy i pierwsze co poczułam to odruch wymiotny:angry: Porażka, no i tak sobie chodze po domu i mnie ciągnie, ale jako że nic nie jadłam to niemam czym...:-p
No tak właśnie kawe pije to zaraz chyba jednak bedzie czym:baffled:

A a bym zapomniała: Ewcia ogromne Gratulacje. Fajnie że pracke znalazłaś, super

Miłego dzionka

Attata lapię do sloiczka:-)I bardzo dziękuje:-)

Ewcia no to gratuluje pracy:-)

Puchatka mocna kawa Ci potrzebna:-)

A ja sie dziś lenie i bardzo mi z tym dobrze;-):-)

reklama
Ewcia gratuluje pracy!!! Obys trafila na super grupe ludzi w pracy...
Puchatko dzis tez moj najlepszy przyjaciel to jasieczek i kolderka... ;-)
Elza a gdzie bedziesz pracowala... jakos nie moge nigdzie doczytac....
Ataata to ja chetnie sluze aparatem ;-):tak::-D:-)

A ja siedze dzis w pracy i usypiam na stojaco (..........)

Do góry