reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
ja bym sobie musiała strzelić z cały tuzin tych kawus zeby cosik pomogło:-p
Wagnies ja mam do dyspozycji dwa biurka dwa krzesła trzy fotele a w dtugim biurze to nawet kanapke z kołderką co mnie kusi okropnie dziś nie wiem naprawdę co mi jest ale normalnie az mnie szczęka boli od tego ziewania co chwilke wychodze sobie nawet na balkonik co by mnie jakos otrzeźwiło :-( nie pamiętam kiedy mnie tak męczyło spanko a poszłam spac o 22.30 i wstałam dopiero o 6.45 :baffled: maskara a tu jeszcze dwie godzinki albo juz tylko dwie godzinki:-)

Dobrze że szefa nie ma to ziewac mogę a tak to nijak nie schowam sie za laptopem :-( zaraz zaczne mieć wyrzuty sumienia że zamiat pracowac to ja się pałętam po BB

Puchatko wąteczek dziś żyje i wasz i grudniówki też żyją, a ja jakoś dziś niemam natchnienia na pisanie...
Prosze fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A no dobra pochwale sie co kupuje mojej dzidzi jako pierwszy prezent.... tzn może nie prezent, ale to będzie pierwsza rzecz którą kupie..:tak:

213870479
213457135

Słodziutki nie...:-D Jak go tylko zobaczyłam to od razu sie zakochałam:-D

Ataata sliczne ubranko!!!
Puchatko z tym ziewaniem i spaniem nie jestes sama.. ja przysypiam na biurku... bo u mnie kolderki i kanapy w pracy niet :-(
Elza to super... jeszcze raz gratuluje!

A ja wlasnie bylam z mezusiem na obiadku... jak przyjade do domciu to pojde lulu...

Rozumiem,poczekam na wieści Atatta:-)
Wagnies ja dzis nawet nie spiaca ale glodna jak diabli:szok:Ciagle cos wrzucam na zab - ja juz chyba moge zapomniec o dobrej figurze:no:

reklama
Do góry