reklama
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
A ja juz po pracy, wlasnie wcinam zupke pomidorowa - mniamniamnia.... moja ulubiona! A za chwile jade z sasiadka na zakupy do naszego ogrodka...
W pracy dzis znowu masakra - cho i tak lepiej niz w piatek
Lenna witaj w naszym klubie... obys szybko nas opuscila!
Kiniusia jak sie czujesz mamusko?
NieSamowita jak cos to jutro tez moge kopniaczka uzyczyc na szczescie!
Asialc to co Cie tak bedzie meczyc jeszcze przez 3 dni?
Elza i jak tam Twoj len? poszedl juz?
Puchatka to wielkie masz to mieszkanie ze musialas polowac na meza ;-):-) No i super ze piesek sie tak dobrze sprawuje!
Ataata kochana - daj znac co u Ciebie bo sie martwie!!!!!
W pracy dzis znowu masakra - cho i tak lepiej niz w piatek
Lenna witaj w naszym klubie... obys szybko nas opuscila!
Kiniusia jak sie czujesz mamusko?
NieSamowita jak cos to jutro tez moge kopniaczka uzyczyc na szczescie!
Asialc to co Cie tak bedzie meczyc jeszcze przez 3 dni?
Elza i jak tam Twoj len? poszedl juz?
Puchatka to wielkie masz to mieszkanie ze musialas polowac na meza ;-):-) No i super ze piesek sie tak dobrze sprawuje!
Ataata kochana - daj znac co u Ciebie bo sie martwie!!!!!
Joł joł joł :-):-)
Co tam dziewczynki? Ja wróciłam z pracy zmieniłam rybkom wodę -za co są mi chyba wdzięczne - zrobiłam obiadek i dzisiaj leniu****ę. Żadna "baba" mnie dzisiaj nie napastuje. No chyba że mój kochany?
Jak wam minął dzień? Mnie gorąco i nudno trochę. U nas w studiu dużo osób ma urlop a my niedobitki pracujemy . Ale jakoś się przyzwyczaję do tych pustek. Zresztą to tylko 2 tyg i dziewczynki i chłopcy wrócą do pracy :-):-):-)
Witam nową staraczkę i życzę szybkiego zafasolkowania
Chyba sobię dzisiaj poleniu****ę troszkę....a co mi tam......
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dzionka i mile spędzonych wieczorów....
Co tam dziewczynki? Ja wróciłam z pracy zmieniłam rybkom wodę -za co są mi chyba wdzięczne - zrobiłam obiadek i dzisiaj leniu****ę. Żadna "baba" mnie dzisiaj nie napastuje. No chyba że mój kochany?
Jak wam minął dzień? Mnie gorąco i nudno trochę. U nas w studiu dużo osób ma urlop a my niedobitki pracujemy . Ale jakoś się przyzwyczaję do tych pustek. Zresztą to tylko 2 tyg i dziewczynki i chłopcy wrócą do pracy :-):-):-)
Witam nową staraczkę i życzę szybkiego zafasolkowania
Chyba sobię dzisiaj poleniu****ę troszkę....a co mi tam......
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dzionka i mile spędzonych wieczorów....
Puchatka
Majowe mamy'08
Asiu babskie pogaduchy sa super a przy winku to juz miodzio:-):-)
Elza mój piesiu ma dopiero 17 tygodni ale za to jest prrzesłodki mozna czasem płakac ze śmiechu np. dzisiaj patrzę a tam w pokoju jakąs ziemia powyrzucana wokół donicy od kwiatka doszłam do wniosku że to musi być wina naszego Bazylka bo przedpołudniem odkurzałam wołamy go z mężem mężus mówi no pokaż cos ty robił i nasz piesiu oparł sie o donice i pokazuje jak dziure kopał
Wagnies jakieś 70m2 ale jest gdzie sobie popolować a mój męzuś chyba lubi czasem robic za zwierzynkę a co do Ataatyto czytałam na grudniówkach że wraca do Kalwarii i narazie tam nie ma neta bo rachunki były nie popłacone mam nadzieje że da nam znac jak sie dalej układa
Kiniusia Ty chyba teraz bardziej zabiegana niż przed zafasolkowaniem. Mam nadzieje że dobrze sie czujesz
NieSamowita fajnie że dzionek yen pierwszy udany i oby dalej było tak dobrze a tak wogóle to ile będziesz miała tego stażu??:-)
Ilonko foteczki powalają na kolanka wyglądałaś zjawisko i teraz to nie ma juz szans żebym ja sie odważyła cos mojego wkleić co tam w zyciu małżeńskim słychać ??
lenna napisz nam cos więcej o sobie chcemy pozanc lepiej naszą nowa koleżankę :-):-)
Bastra mam nadzieję że sobie poleniuszkowałaś i nabrałaś nowych sił:-)
Elza mój piesiu ma dopiero 17 tygodni ale za to jest prrzesłodki mozna czasem płakac ze śmiechu np. dzisiaj patrzę a tam w pokoju jakąs ziemia powyrzucana wokół donicy od kwiatka doszłam do wniosku że to musi być wina naszego Bazylka bo przedpołudniem odkurzałam wołamy go z mężem mężus mówi no pokaż cos ty robił i nasz piesiu oparł sie o donice i pokazuje jak dziure kopał
Wagnies jakieś 70m2 ale jest gdzie sobie popolować a mój męzuś chyba lubi czasem robic za zwierzynkę a co do Ataatyto czytałam na grudniówkach że wraca do Kalwarii i narazie tam nie ma neta bo rachunki były nie popłacone mam nadzieje że da nam znac jak sie dalej układa
Kiniusia Ty chyba teraz bardziej zabiegana niż przed zafasolkowaniem. Mam nadzieje że dobrze sie czujesz
NieSamowita fajnie że dzionek yen pierwszy udany i oby dalej było tak dobrze a tak wogóle to ile będziesz miała tego stażu??:-)
Ilonko foteczki powalają na kolanka wyglądałaś zjawisko i teraz to nie ma juz szans żebym ja sie odważyła cos mojego wkleić co tam w zyciu małżeńskim słychać ??
lenna napisz nam cos więcej o sobie chcemy pozanc lepiej naszą nowa koleżankę :-):-)
Bastra mam nadzieję że sobie poleniuszkowałaś i nabrałaś nowych sił:-)
hej...kurcze...ja ciagle czekam, niby juz bylby tydzien od zaplodnienia i moglabym zrobic test,ale pare dni jeszcze sie wstrzymam, okres spoznia mi sie trzy dni,co u mnie nie jest normalne, sutki bola mnie straszliwie,ze dotknac ich nie moge-to tez mi sie nie zdarzalo nigdy,delikatne skurcze w podbrzuszu,ale nie bolesne, zatwardzenie i gazy....ehhh, no i sikam ciagle,choc zawsze moglam nie robic tego nawet do pol doby zwlaszcza w pracy,ciekawe czy to bedzie moja Sara czy to jakis dziwny okres,chcialabym tego dziecka, w zasadzie od samego poczatku czuje ze cos jest innaczej....co o tym myslicie? pozdrawiam...
lenna
Fanka BB :)
Hej wam wszystkim, dziekuje za mile powitanie...
Puchatka... cos o mnie ...licze sobie 27 wiosen, od roku i trzech miesiecy jestem szczesliwa mezatka...planujemy dzidzie, choc sie troche pomieszalo w moim zyciu zawodowym...nie przedluzono mi umowy z braku nowych zamowien we firmie...i od wczoraj mam dla siebie wiecej czasu;-) moze to znak z gory, ze nalezalo by zwolnic tempa i pomyslec o sobie i malenstwu:-) zobaczymy co czas pokaze.
p.s. sorry za brak polskich liter...taka klawiatura...
Puchatka... cos o mnie ...licze sobie 27 wiosen, od roku i trzech miesiecy jestem szczesliwa mezatka...planujemy dzidzie, choc sie troche pomieszalo w moim zyciu zawodowym...nie przedluzono mi umowy z braku nowych zamowien we firmie...i od wczoraj mam dla siebie wiecej czasu;-) moze to znak z gory, ze nalezalo by zwolnic tempa i pomyslec o sobie i malenstwu:-) zobaczymy co czas pokaze.
p.s. sorry za brak polskich liter...taka klawiatura...
NieSamowita też ci dam kopniaka na szczęście :-):-):-)
takiego nie za mocnego :-):-):-) żeby ci dupencji nie uszkodzić
Puchatka zrelaksowałam się troszkę a teraz idę na masażyk bo mężuś obiecał :-):-):-)
Buziaki w poduszaki śpijcie słodko albo pobaraszkujcie jeszcze troszke....należy się.A jak mężusiowie nie mają ochoty to siłą ich. Niektórzy tak lubią
takiego nie za mocnego :-):-):-) żeby ci dupencji nie uszkodzić
Puchatka zrelaksowałam się troszkę a teraz idę na masażyk bo mężuś obiecał :-):-):-)
Buziaki w poduszaki śpijcie słodko albo pobaraszkujcie jeszcze troszke....należy się.A jak mężusiowie nie mają ochoty to siłą ich. Niektórzy tak lubią
reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
lenna ja tez mam 27 wiosenek a co do zwalniania tempa ja go chyba dopiero nabieram ale bnędzie co ma być czuj sie jak u siebie szybko poczujesz że nasz wąteczek przytulny i milutki mozna pogadac o wszystkim i o niczym
diabełek ja ciągle czekam na moje małe szczęscie więc objawy znam tylko teoretycznie ale podobno teścik w dniu planowanej miesiączki powinien dac juz wyniczek pozytywny więc jak coś to testuj a gdyby póki co nic poczekaj parę dni i powtórz bo u nas Kiniusia miała dwa negatywne testy a ludek maluski w brzuszku jej rośnie
NieSamowita lepsze choc 3 miesiące niż nic
Bastra ja ide zapolować na mojejgo mężusia a co tam jak szaleć to szaleć
diabełek ja ciągle czekam na moje małe szczęscie więc objawy znam tylko teoretycznie ale podobno teścik w dniu planowanej miesiączki powinien dac juz wyniczek pozytywny więc jak coś to testuj a gdyby póki co nic poczekaj parę dni i powtórz bo u nas Kiniusia miała dwa negatywne testy a ludek maluski w brzuszku jej rośnie
NieSamowita lepsze choc 3 miesiące niż nic
Bastra ja ide zapolować na mojejgo mężusia a co tam jak szaleć to szaleć