reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ilonka :-):-):-) Witaj, nasza młoda mężatko :-):-):-) Bardzo się cieszę, że Ślub i Wesele udane. Niecierpliwie czekam na ciąg dalszy i zdjęcia :-)

Ewcia, zdjęcia są do artykułu o paznokciach ;-):-D

Dobrej nocki dziewuszki :-)

reklama
Witam wieczorową porą!:-)
IDarnowska ;-)a nie mówilam ,że to będą piekne dni:-) Cieszę się że tak fajnie wam to wyszlo no i jeszcze raz wszystkiego naj...:-)
Asical ale mnie zaciekawilaś tą sesją do Oliwi, chyba pójdę jutro i kupię:-)
Ja już zmykam do spania, bo pora póznawa papatki:-)

hej wam
Isikora fajnie,ze wszystko sie udalo ;-)
Asialc ja tez kupie Oliwie :-D
u nas leje i nie mam jak wyjsc z domku
a na obiad nic nie mam :baffled:musze wyczuc baze i pomknac jak na chwilke przestanie-tylkoze z synkiem musze-bo sama w domku

Witam:-)
U mnie wichura taka,że mi malo okien nie powyrywalo, a do tego ulewa jak diabli. A tu na zlość musze wyjsc poplacic rachunki i iść do bylej pracy uregulować wszystko co zalegle:wściekła/y:Narazie jeszcze się nie ruszam i po cichu licze że wszystko się samo zalatwi.
A i jeszcze w planach mam robienie pierogów z czereśniami i już widzę jaki mnie przy nich trafi szlak:wściekła/y:
Ale pozatym to jest ok - milego dnia życzę:-)

Witajcie Kobietki!!!
Ja juz dzisiaj bardziej na chodzie chociaż jeszcze trudno mi sie czasem poruszać niby rzywykłam bo od ponad dwóch lat mam problemy ze stawami no nieważne :tak: u mnie burza była o 7 rano teraz się troche przejaśniło ale jakos mało zachęcająca pogoda wieje tak że mało głowy nie urwie:rofl2:
Asiu koniecznie musze kupic Olivię i zobaczyc co to wyszło z tej sesji:-) buiziołek dla córci:-):-)
Izabelko może pogoda sie jeszcze poprawi:tak::tak: pozdrówki dla synusia:-):-)
Elza pierożki z czereśniami mniamuśne ja miałam w piątek na obiadek:tak::tak:
NieSamowita Ty z Twoim rozpędem w życiu przelecisz wszystko pozałatwiac nawet w najgorszą pogodę :tak::tak:
Ataata jak Ty się czujesz Kochana?? Jak tam Twoje fasolkowe malusie szczęście?? Miłego dnia :-):-)
Ilonko super że wszystko sie udało i z niecierpliwościa czekam na dalszy ciąg raportu :-)
Ewcia a jakie plany na dzisiaj?? Miłego dnia dla Ciebie i Matiego:tak::-)

Witam ponownie:-)
Rachunki nie poplacone, garnki nie umyte, a ja siedzę i mam wszystko w nosie. No poprostu nie chce mi się i już. Ale żeby M. mi lba nie urwal mam maly planik:tak o w pól do trzeciej pojdę zaplacić te cholerne rachunki, potem pojde po mojego do pracy, potem zakupki,nastepnie napcham M. zupą, a ja zobiorę się za pierogi. Najlepsze są przecież takie dopiero co zrobione, prawda? Ach ten leń gigant....A na polu to masakra, nawet psa bym tam nie wygnala

reklama
Witajcie Kochane :-)
Oj dziewczyny, dziewczyny :-D Zawsze człowieka pocieszycie :-D

NieSamowita :-)

Ataata, kochana :-) Jeśli chodzi o to na którym jestem sama, to jeszcze z przymrużeniem oka mogę uwierzyć ;-):-D Ale na ogólnym....hi, hi, hi

Puchatka, dobrze, ze już lepiej. Odpoczywaj jeszcze :-)

elza, no to ja mam o tyle lepiej z tymi rachunkami, ze wszystkie robimy przez internet. Polecam. I wtedy nawet nie przeszkadza deszcz czy wichura za oknem ;-)

Izabelka :-)

U nas też paskudnie. Zimno, mokro, wietrznie... Dobrze, ze dzisiaj nie muszę wychodzić. Mam nadzieję, że do jutra przejdzie :-);-)

Do góry