reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
Witajcie!!!
To jeszcze raz ja chciałam sie tylko tak troszkę pochwalic że może powiekszy nam sie rodzinka narazie o cztery łapki i słodka mordke bo mój męzus zdecydował że będziemy mieli pieska a ja tak szczerze nie za bardzo protestowałam może na dobry początek niech takie stworzonko wniesie trochę radości do naszego życia jak będe wiedziała cos więcej to Wam wtedy napisze
:-)
Mufka to ja tez z takich cyborgów coś mam i chetnie połykam wszelką wiedze a co masz na administracji to mam pojęcie bo ja tez administratywistka
Gosiu a to paskudna@ że mimo takich kciuków jednak przylazła
ale może przyszła sie pożegnać i za miesiac sie nie pojawi
Kindzia czytałam na grudnióweczkach co Cie spotkało:-( a że nic co powiem nie sprawi że będzie Ci lżej to wysyłam góry przytulasków i szczęśliwych myśli
i wypozyczam mojego anioła stróza niech troszke nad Toba poczuwa
To jeszcze raz ja chciałam sie tylko tak troszkę pochwalic że może powiekszy nam sie rodzinka narazie o cztery łapki i słodka mordke bo mój męzus zdecydował że będziemy mieli pieska a ja tak szczerze nie za bardzo protestowałam może na dobry początek niech takie stworzonko wniesie trochę radości do naszego życia jak będe wiedziała cos więcej to Wam wtedy napisze

Mufka to ja tez z takich cyborgów coś mam i chetnie połykam wszelką wiedze a co masz na administracji to mam pojęcie bo ja tez administratywistka

Gosiu a to paskudna@ że mimo takich kciuków jednak przylazła

Kindzia czytałam na grudnióweczkach co Cie spotkało:-( a że nic co powiem nie sprawi że będzie Ci lżej to wysyłam góry przytulasków i szczęśliwych myśli

Ataata
Grudniowa Mama '07
Cześć mufko ;-)
puchatko oj widze że znów mamy cos wspólnego :-) a jesli mozna spytać z ciekawości jaki był temat Twojej pracy, bo ja chciałam pisać z prawa karnego, lub prawa pracy ale wybrałam kontrolę administacji bo promotor jest super (facet wykłada tez u nas historie doktryn politycznych i prawnych więc i z tego przedmiotu mogę coś wybrać). Tematu jeszcze nie wybrałam, ale wybór ogromny więc nie będzie problemu mam nadzieję:-)
bardzo się cieszę że będziesz miała zwierzątko, super
ataata jak tam, wszystko oki? znów takie smutne zdjęcie:-(
kindzia jeśli tylko masz ochotę -pisz
bardzo się cieszę że będziesz miała zwierzątko, super
ataata jak tam, wszystko oki? znów takie smutne zdjęcie:-(
kindzia jeśli tylko masz ochotę -pisz
Ataata
Grudniowa Mama '07
mufko bo takie moje życie gówniane..:-( ale trudno.
Puchatko piesio... super, zwłaszcza taki szczeniaczek potrafi być śmieszny i kochany :-)
Puchatko piesio... super, zwłaszcza taki szczeniaczek potrafi być śmieszny i kochany :-)
Puchatka
Majowe mamy'08
Mufka tytuł mojej pracy to "Granice wolności słowa w prasie radio i telewizji w Polsce" to była praca z polskiego prawa wyznaniowego więc prócz wszystkjich możliwych przepisów prawnych i kodeksów etycznych były jeszcze instrukcje duszpasterskie i encykliki papieskie. Pracę pisałam u dr. Płoskiego który teraz jest już biskupem polowym a za czasów mojej magisterki był jeszcze sekretarzem kurii. W kazdym razie jak go czasem widze w telewizji to sobie myśle ze fajnie powiedziec że znam kogos ważnego a poza tym był fantastycznym promotorem i nawet nie zauważyłam kiedy sprodukowałam całkiem przyzwoitą pracę. Uciekam z mężusiem podyskutowac jeszcze o tym piesku bo kurcze jestem podekscytowana jak mała dziewczynka przed Bożym Narodzeniem
Miłych snów

Ataata
Grudniowa Mama '07
Dobranoc wszystkim..
Puchatka
Majowe mamy'08
Ataata nie mów i nie myśl tak to nie jest prawda jesteś fantastyczna kobietka i masz cos za czym wiekszośc z nas poszłaby na boso po śniegu na samo dno piekła. Masz fasolke i uwierz mi że niezależnie od wszystkiego to wielkie szczęście. Przykro mi że tak Ci sie w zyciu wszystko wywróciło ale jak jest źle to może znowu lepiej być i zobaczysz że będzie
Buziaki i błagam nie smuć się 

reklama
Izabelka
Oski i Wercia
dzien dobry ;-)
no ale sie wyspalam :-):-):-)
Ataata nie wiem jakie masz problemy, ale pamietaj,ze rosnie w Tobie radosc zycia, ktora zawsze bedzie Cie napedzac i podnosic na duchu w trudnych chwilach; tak jest z moim synkiem; wiele razy mielismy problemy w domu, bywa czasami naprawde ciezko, ale dla Oskarka jestem gotowa zniesc wszystko, to moj promyczek
oto on :
)
dla wszystkich starajacych sie buziaczki i pamietajcie,ze w koncu sie uda ;-)
no ale sie wyspalam :-):-):-)
Ataata nie wiem jakie masz problemy, ale pamietaj,ze rosnie w Tobie radosc zycia, ktora zawsze bedzie Cie napedzac i podnosic na duchu w trudnych chwilach; tak jest z moim synkiem; wiele razy mielismy problemy w domu, bywa czasami naprawde ciezko, ale dla Oskarka jestem gotowa zniesc wszystko, to moj promyczek

oto on :

dla wszystkich starajacych sie buziaczki i pamietajcie,ze w koncu sie uda ;-)