reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie Kobietki!!!
Ja w sumie tylko żeby dobranoc powiedzieć bo jakoś weny brak
Wagnies współczuje tych niepotrzebnych nerwów i wogóle że ten facet to taki dupek i totalnie olewa klienta a co do tego wczorajszego reportażu oglądałam i wiesz ja bym chyba tak chciała no może ewentualnie przez pól liczba dzieciaków ale gdyby Bozia dała a ja potrafiłabym im zapewnić dobre warunki to spoko a może tylko mi sie wydaje bo nawet jednego nie mam:-(Czy ja jestem szalona???
NieSamowita no to fajnie że dzisiaj było lepiej niż ostatnio a swoja droga to świństwo że zeby miec porządnie znieczulony ząb do wyrwania trzeba zapłacić :wściekła/y:wogóle ta służba zdrowia to ma niewiele wspólnego ze służbą:tak:Miłej nocki i słodkich snów:-)
kiniusia fajnie że zakupki udane ja mam niechęc ostatnio do zakupów bo nie wiem czy te rozmiary mniejsze porobili czy to mnie tak przybyło:eek: miłej nocki:tak:
dorapio napewno lepiej to załatwic osobiście niżby mieli ciągle zbywac Cie przez telefon a że masz prawo wymagac bo płacisz to tup noga ile wlezie:tak:
Mufka dzięki;-)jakos mi teraz lepiej. Widze tez że Ty ambitna kobieta jesteś ja sobie pochodziłam troche na angielski mnie zawsze ciągnęlo do tego języka ot tak żeby potrafic w nim wyrazic swoje myśli ale narazie leży odłogiem bo musiałam zrezygnować ze względu na godziny w ostatniej pracy a teraz czekam co będzie w tej nowej ale może po wakacjach sie rzuce znowu w wir nauki jakas skrzywiona jestem i ciągle cos nowego chcę umiec:tak:
Izabelka no to masz zdecydowanie ciężką prace przekazywanie komuś wiedzy nawet jak sie to lubi to cięzki wysiłek. Połowa tygodnia za Tobą to juz zaraz będzie weekend i spędzisz go spokojnie z synusiem:tak:Miłej nocki i słodkich snów:tak:

Dla reszty kobietek zycze miłej nocki i snu który przyniesie siły na nowy dzień :tak:

reklama
izabelko mgr będę mieć za rok o tej porze,oczywiście jak mi się uda obronić;-) 4 latka zleciały juz , nie wiedzieć kiedy:-)
puchatko macham :)

Dziewczynki,wpadłam powiedzieć dobranoc,bo już zasypiam,a film mnie wciągnął i dlatego za chwilę nie wróciłam do was.A chciałam tylko początek zobaczyć...:baffled:
Na 6 do pracy,także życzę wam słodkich snów:-D
Do juterka:-)

kiniusia dobrej nocki:-):-):-)
puchatko ja to ci powiem że ze mnie to jakiś mutant chyba bo ja lubię się uczyć, jestem wzrokowcem i szybko zapamiętuję (szybko też zapominam wedle zasady: zakuć, zdać, zapomnieć:tak:). Poza tym na uczelni jest super fajna ekipa, dreszczyk emocji przed egzaminami, już się martwię co to będzie jak skończę studia. Drugi fakultet to w moim przypadku super sprawa bo chciałabym się uczyć jak najdłużej, a jeśli nie angielski to będę kontynuować moją administrację i może zrobię doktorat. Powiem Wam, że dzięki temu że mam sprawną pamięć uczę się średnio 2 dni przed egzaminem, czy przed kołem, potrafię ciągiem przez 12 godzin jak cyborg i spokojnie zaliczam, chociaż u mnie na wydziale nie jest lekko. Wcale nie kuję jak szalona dzień w dzień bo pracuję do późna i po powrocie z pracy już padam. To mnie właśnie motywuje, poza tym im człowiek więcej wie, tym niby mądrzejszy;-)więc czemu by nie uczyć się przez całe życie:confused: mi by to nie przeszkadzało. No to tyle moich rozważań;-);-);-)buziaki:-)

hej dziewczynki
wpadlam na chwilke oznajmic ze fasolki nie ma :-(za to jest paskidna @, no coz z pierwszego staranka nici

za tydzienw czwartek zaczynaja mi sie wakacje od szkoly wiec na pewno bede wpadac czesciej , narazie zakuwam bo szykuje mi sie pisemny i ustny

buziaczki dla was wszystkich

witaj gosiu:-):-):-)

przykro mi z powodu @, nic się nie łam, trzymam kciuki za kolejny cykl:tak:
udanego zakuwanka i powodzonka:-)

reklama
kindzia witam
ciesze się że zdecydowałaś się do nas wrócić, w kupie raźniej. Ja tak sobie podczytuje czasem watek grudnióweczek bo kibicuję ataatcie, Tobie też kibicowałam, wyczytałam co sie stało,bardzo mi przykro z tego powodu... obiecuje że będę trzymać kciuki za Twoje powodzenie, jestem z Tobą:-)

Do góry