Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Kiniusia dzieki za poprawe humoru!!! Usmialam sie z tych usmieszkow....
Mufka, wiesz... zepsulo mi sie autko i od kwietnia mechanik nas zwodzi z terminem w warsztacie... pierwszy termin byl na 11.05 - okazalo sie ze mechanik sie rozchorowal i nas nawet nie poinformowal o tym, maz pojechal z autem i zastal zamkniety zaklad... dodzwonilismy sie do niego w piatek po poludniu... kazal zadzwonic w srode... dzis moj maz zadzwonil i wiecie co powiedzial....... dal nam termin na 5 CZERWCA!!!!!!!!!!!!!!!!

noz k...... a ja mam zapierniczac na nogach!!!!! a moj maz przyjal to potulnie i tyle... on zadowolony bo jego auto sprawne.... a ja musze wczesniej do tego wstawac zeby autobusem zdazyc do pracy!!!!! i dlatego rzucam dzis gromami... a najlepsze jest to ze obdzwonilismy rozne warsztaty a Kraq i nawczesniejszy termin za tydzien...
NieSamowita moze na ta opuchlizne poloz sobie jakis oklad...
wagnies kiniusia mnie rozbawiła tym postem skierowanym do Ciebie więc mam nadzieję że i Tobie humor powrócił:-) poza tym to my tu jesteśmy na dobre i na złe więc jak coś Cię gniecie to wywal to z siebie
Mufka, wiesz... zepsulo mi sie autko i od kwietnia mechanik nas zwodzi z terminem w warsztacie... pierwszy termin byl na 11.05 - okazalo sie ze mechanik sie rozchorowal i nas nawet nie poinformowal o tym, maz pojechal z autem i zastal zamkniety zaklad... dodzwonilismy sie do niego w piatek po poludniu... kazal zadzwonic w srode... dzis moj maz zadzwonil i wiecie co powiedzial....... dal nam termin na 5 CZERWCA!!!!!!!!!!!!!!!!

NieSamowita moze na ta opuchlizne poloz sobie jakis oklad...