reklama
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
witajcie miłe panie :-):-):-)
Dzisiaj humorek jakiś taki nie za bardzo
.
Zazdrosna siostra a teraz jeszcze do wszystkiego przyczepiająca się mama

.
Uciekam od nich jak najdalej , najchętniej dzisiaj

.
Myślami jestem już daleko stąd w słonecznej Hiszpanii

.
A od dzisiaj zaczynamy remont w pokoju gdzie będziemy mieszkać po ślubie

Asiu witaj :-):-).
Sabinko nie mogę doczekać się zdjęcia fryzurki :-):-).
Mmmmmmmm tez chce już ten dzień :-):-):-):-):-):-) 23.06.20007
Dzisiaj humorek jakiś taki nie za bardzo

Zazdrosna siostra a teraz jeszcze do wszystkiego przyczepiająca się mama

Uciekam od nich jak najdalej , najchętniej dzisiaj

Myślami jestem już daleko stąd w słonecznej Hiszpanii

A od dzisiaj zaczynamy remont w pokoju gdzie będziemy mieszkać po ślubie

Asiu witaj :-):-).
Sabinko nie mogę doczekać się zdjęcia fryzurki :-):-).
Mmmmmmmm tez chce już ten dzień :-):-):-):-):-):-) 23.06.20007
Witajcie dziewczyny:-):-):-)
W końcu przespałam całą noc:-),no prawie, może 2 razy się przebudziłam bo kaszel męczył, ale wolę już duszący kaszel niz ten okropny katar
ataata fluidki wyłapałam co do jednego (ale zachłanna jestem
) wielkie dzięki:-):-):-)
izabelka miłego dnia w pracy życzę, żałuję tylko że jesteś niewyspana, ale zleci szybciutko i dziś odeśpisz:-)
asialc;-);-);-)
niesamowita dawaj tą fryzurę bo ciekawa jestem jak nie wiem co
isikora udanego remontu życzę, resztą się nie przejmuj, myśl o tym co dobrego przed Tobą, juz niedługo:-):-):-)
puchatko, dorapio, renatko, wagnies gdzie jesteście

dzięki dziewczyny za kciukasy, oj trzymajcie mocniutko

W końcu przespałam całą noc:-),no prawie, może 2 razy się przebudziłam bo kaszel męczył, ale wolę już duszący kaszel niz ten okropny katar

ataata fluidki wyłapałam co do jednego (ale zachłanna jestem

izabelka miłego dnia w pracy życzę, żałuję tylko że jesteś niewyspana, ale zleci szybciutko i dziś odeśpisz:-)
asialc;-);-);-)
niesamowita dawaj tą fryzurę bo ciekawa jestem jak nie wiem co

isikora udanego remontu życzę, resztą się nie przejmuj, myśl o tym co dobrego przed Tobą, juz niedługo:-):-):-)
puchatko, dorapio, renatko, wagnies gdzie jesteście

dzięki dziewczyny za kciukasy, oj trzymajcie mocniutko

Puchatka
Majowe mamy'08
Witajcie Kobietki!!!
Jakos tak jestem dzisiaj sama nie wiem może to ta pogoda bo nagle znowu pochmurno i wieje jak nie wiem co. Wczoraj wieczorkiem tyle sie z męzusiem naśmaiłam że aż brzuch mnie bolał chyba juz dawno niewygłupialismy się aż tak bardzo a teraz to nie wiem co mi. Może to świadomośc że w tym miesiącu czułam sie tak jakos mało jajcowato
:-(i raczej fasolki znowu nie będzie. Pożyjemy zobaczymy
Ataata podziwiam Cie Kochana za cała Twoją odwage i za to że tu z nami jesteś. Zycze miłego i przyejmnie spokojnego dnia. Buziaczki:-)
Asiu buziaki dla Ciebie i Natalki
Ewciu gdzie sie schowałaś?? Mam nadzieje że ostatnie zakupki udane i u Mateuszka wszytko w porządku
NieSamowita oj nie łądnie ta słuzba zdrowia z Toba pogrywa ale mam nadzieje że tym razem to będzie mniej traumtyczne przeżycie dla Ciebie. Buziak wielki
Ilonko już z górki i nawet nie zauważysz kiedy już będzie nie panną a pania i bardzo szczęśliwa żoną :-)Siostrą sie nie przejmuj widać ma jakieś kompleksy które leczy w jakis takie bardzo nieładny sposób. Będzie dobrze:-)
Mufka dasz radę a do piątku tylko dwa dni więc kto wie. Mam nadzieje że juz lepiej się czujesz i że nałapaś fluidków od Ataaty i że Ci sie uda. Buziaki
Sreberko nie odpuszczam tradycji i macham
Izabelko mam nadzieje że dzionek w pracy nie był zbyt wyczerpujący. Fajnie że z nami jestes
Do reszty Kobietek trzymajcie się cieplutko i myślcie o samych szczęśłiwych chwilach
Buziaki
Jakos tak jestem dzisiaj sama nie wiem może to ta pogoda bo nagle znowu pochmurno i wieje jak nie wiem co. Wczoraj wieczorkiem tyle sie z męzusiem naśmaiłam że aż brzuch mnie bolał chyba juz dawno niewygłupialismy się aż tak bardzo a teraz to nie wiem co mi. Może to świadomośc że w tym miesiącu czułam sie tak jakos mało jajcowato

Ataata podziwiam Cie Kochana za cała Twoją odwage i za to że tu z nami jesteś. Zycze miłego i przyejmnie spokojnego dnia. Buziaczki:-)

Asiu buziaki dla Ciebie i Natalki

Ewciu gdzie sie schowałaś?? Mam nadzieje że ostatnie zakupki udane i u Mateuszka wszytko w porządku

NieSamowita oj nie łądnie ta słuzba zdrowia z Toba pogrywa ale mam nadzieje że tym razem to będzie mniej traumtyczne przeżycie dla Ciebie. Buziak wielki

Ilonko już z górki i nawet nie zauważysz kiedy już będzie nie panną a pania i bardzo szczęśliwa żoną :-)Siostrą sie nie przejmuj widać ma jakieś kompleksy które leczy w jakis takie bardzo nieładny sposób. Będzie dobrze:-)

Mufka dasz radę a do piątku tylko dwa dni więc kto wie. Mam nadzieje że juz lepiej się czujesz i że nałapaś fluidków od Ataaty i że Ci sie uda. Buziaki

Sreberko nie odpuszczam tradycji i macham

Izabelko mam nadzieje że dzionek w pracy nie był zbyt wyczerpujący. Fajnie że z nami jestes

Do reszty Kobietek trzymajcie się cieplutko i myślcie o samych szczęśłiwych chwilach

Izabelka
Oski i Wercia
no hej 
po pracy---szybko zlecialo, bo zalatana bylam
tylko glowa boli strasznie. musze cos wziasc na migrene
ma ktoras to paskudstwo?! wspolczuje jak tak;
synka rano nie widzialam bo spal jak wychodzilam i teraz go nie ma w domu-chyba z niania na spacerze :-( tesknie...
zaraz mam korki i spowrotem do pracy-na rade; aa nie pisalam ze nauczycielka jestem :-)
wiec zmykam narazie i dziekuje za mile przyjecie
buziaczki i do wieczorka
po pracy---szybko zlecialo, bo zalatana bylam

synka rano nie widzialam bo spal jak wychodzilam i teraz go nie ma w domu-chyba z niania na spacerze :-( tesknie...
zaraz mam korki i spowrotem do pracy-na rade; aa nie pisalam ze nauczycielka jestem :-)
wiec zmykam narazie i dziekuje za mile przyjecie

buziaczki i do wieczorka
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
puchatko, dorapio, renatko, wagnies gdzie jesteście![]()
Jestem jestem... od czasu do czasu podczytuje Was ale jestem dzis bardzo zla i nie chce zeby innym sie to udzielalo!!!
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Cześć dziewczynki,wczoraj was troszkę zaniedbałam,ale już nie będę
Obiecuję!
Właśnie jestem po pracy i za chwilkę biorę się za obiad
Rany!Ile wy tu wypisałyście!!!Kurczę,będę musiała w między czasie czytać...
Zrobię obiadek i melduję się od razu.:-)
Izabelka-witaj.
Puchatka,ja mam dzisiaj jakieś napady śmiechu i śmiać mi się chce ze wszystkiego.Teraz,jak wracałam z pracy,przypomniała mi się dawna śmieszna sytuacja i zaczęłam się śmiać tak,że babka,która stała przede mną w autobusie,myślała,że to z niej i się strasznie oburzyła

mufka,ja oczywiście także trzymam kciukasy i cieszę się,że już się lepiej czujesz,choć ten duszący kaszel może niepokoić.Ważne,że nockę przespałaś.
isikora,główka do góry.Pamiętaj,że masz nas.
Twój wielki dzień zbliża się już wielkimi krokami.Już niedługo...bardzo niedługo...bardzo,bardzo niedługo

asialc,witam Cię,zajrzyj do nas później

:-)
ataata,może mi także troszkę fluidków wyślesz?

Wczoraj jak wróciłam z zakupów,to normalnie padłam i poszłam spać.Spałam od 18 do 4.30 rano.Dobra jestem,nie?
Buziaki;-)
Pozdrawiam was serdecznie moje Panie.
A teraz obiad...

Obiecuję!

Właśnie jestem po pracy i za chwilkę biorę się za obiad

Rany!Ile wy tu wypisałyście!!!Kurczę,będę musiała w między czasie czytać...
Zrobię obiadek i melduję się od razu.:-)
Izabelka-witaj.

Puchatka,ja mam dzisiaj jakieś napady śmiechu i śmiać mi się chce ze wszystkiego.Teraz,jak wracałam z pracy,przypomniała mi się dawna śmieszna sytuacja i zaczęłam się śmiać tak,że babka,która stała przede mną w autobusie,myślała,że to z niej i się strasznie oburzyła

mufka,ja oczywiście także trzymam kciukasy i cieszę się,że już się lepiej czujesz,choć ten duszący kaszel może niepokoić.Ważne,że nockę przespałaś.

isikora,główka do góry.Pamiętaj,że masz nas.

Twój wielki dzień zbliża się już wielkimi krokami.Już niedługo...bardzo niedługo...bardzo,bardzo niedługo

asialc,witam Cię,zajrzyj do nas później

ataata,może mi także troszkę fluidków wyślesz?

Wczoraj jak wróciłam z zakupów,to normalnie padłam i poszłam spać.Spałam od 18 do 4.30 rano.Dobra jestem,nie?

Pozdrawiam was serdecznie moje Panie.

kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
wagnies,na poprawę humorku:

Witam:-):-):-)
puchatko życze pogody ducha w ten pochmurny i wietrzny dzień, u mnie za oknem słoneczko ale co mi z tego. Piąty dzień w łóżku, ale już bliżej niż dalej jak wstanę. Doczekać się nie mogę świeżego powietrza, już zapomniałam jak smakuje
kiniusia hej, hej śmiej sie kochana jak najwiecej, śmiech to zdrowie:-) a wczorajsze zakupy owocne? jakieś ciuszki może? czy tylko gastronomia? bo ja na te pierwsze nigdy nie mam czasu więc ograniczam się do zaopatrzenia lodówki;-) choć ostatnio wyhaczyłam fajowe japonki i bluzeczkę:-) pozdrowionka
izabelko a czego uczysz jeśli mozna spytać? oj a migreny współczuję
do wieczorka
wagnies kiniusia mnie rozbawiła tym postem skierowanym do Ciebie więc mam nadzieję że i Tobie humor powrócił:-) poza tym to my tu jesteśmy na dobre i na złe więc jak coś Cię gniecie to wywal to z siebie
Pozdrawiam wszystkie kobitki:-):-):-)
puchatko życze pogody ducha w ten pochmurny i wietrzny dzień, u mnie za oknem słoneczko ale co mi z tego. Piąty dzień w łóżku, ale już bliżej niż dalej jak wstanę. Doczekać się nie mogę świeżego powietrza, już zapomniałam jak smakuje

kiniusia hej, hej śmiej sie kochana jak najwiecej, śmiech to zdrowie:-) a wczorajsze zakupy owocne? jakieś ciuszki może? czy tylko gastronomia? bo ja na te pierwsze nigdy nie mam czasu więc ograniczam się do zaopatrzenia lodówki;-) choć ostatnio wyhaczyłam fajowe japonki i bluzeczkę:-) pozdrowionka
izabelko a czego uczysz jeśli mozna spytać? oj a migreny współczuję
do wieczorka
wagnies kiniusia mnie rozbawiła tym postem skierowanym do Ciebie więc mam nadzieję że i Tobie humor powrócił:-) poza tym to my tu jesteśmy na dobre i na złe więc jak coś Cię gniecie to wywal to z siebie
Pozdrawiam wszystkie kobitki:-):-):-)
reklama
dorapio
Zaciekawiona BB
Witajcie!!!!!! u mnie nic nowego praca praca i jeszcze raz praca a popołudniami basen i tak życie płynie powolutku. cały czas ma problemy z intenetem zgłosił to do UPC i nic w tym kierunku jeszcze nie zrobili dzisiaj chyba tez tam zadzwonię i ich opieprze porzadnie

. Lecę dalej obiadek gotować a później na basenik Pozdrawiam was....:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)