reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

dzięki Agnezzz!!
penie skorzystm, ale musze poczekac na meza, bo on ma konto na allegro. jak kuz dostane i poużywam tescików napisze jak działają.
moze pomogą zjawić sie fasolce???
teraz ide obiadek szykować dla tatusia moich dzieci :) :) zeby miął siły pracować nad tym ;) ;)

reklama
Witaj Olga :)

Ja wróciłam niedawno z pracki, mężusiowi ugotowałam obiad i czekam na koleżankę - dalszy ciąg pisania jej pracy mgr...
Życzę wszystkim miłego wieczorku :)

Czesc
A ja dopiero wrocilam z pracki, ale po drodze kupilam tescik.... sprobuje sprawdzic za 5 dni...oby to bylo to, ale jak nie to bede dzielnie probowac dalej. Ide juz spac...dobrej nocy dla przyszlych mam

Pracuję w przedszkolu :) Akurat mam drugą zmianę, tak że wracam po 18, czasem później, jeśli po drodze gdzieś wdepnę na zakupy :)
A teraz kończę dopiero dzień - idę się umyć i przytulić do śpiącego męża :) Padam dosłownie ::)
Słodkich snów wszystkim życzę :D Już pewnie śnicie... :-*

oj współczuję niektórym z Was, które musicie tak długo pracować....ale takie jest życie. Ważne że macie pracę prawda :D

Dokładnie Agnezzz. Żeby tylko praca była, więc nie narzekam, nawet jak jest ciężko. Tzn. ponarzekam sobie od czasu do czasu ;) ;D

reklama
Witajcie dziewuszki:)..Ja też pracy max..i szkoła..a tu ..leń totalny..Przez te remontyy(już koniec!!!!!!!!!!!!!!)-jestem szcześliwa-odnowiliśmy mieszkanko tak, jak sobie wymarzylam..w koncu!!!..ach..jak pachnie..jak ślicznie i wreszcie czysto:):):)!
Teraz myślę już sobie, gdzie bedzie stało łóżeczko, zanim sie przeprowadzimy..no, ale poki co przyszla@(wiedziałam, ze dostanę@, bo nie staraliśmy się jeszcze o dzidziusia)..Patrze, ze chyba zostalysmy same ..Agusie(Nowa i Agnezzz)..te, które pragna.., ale narazie nietstey muszą sie wstrzymac:(...ale co tam..:)..jeszcze troche..i dostaniemy upragnionych brzuszków:):)..
Dzis odwiedza mnie kolezanka, która jest w pierwszych tyg ciaży:)..a i po południu jade do tej, która rodzi we wrzesniu:)..ale im fajnie:)!

Do góry