reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Czesc
Zalogowalam sie i nie jestem juz Olga 111 tylko Olga 27.
Za chwilke musze isc do pracki takze do milego. Pa

reklama
Hej Olga27 super ze jesteś pozdrawiam :) my zaczęliśmy się starać 2 mnc temu.
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!

słuchajcie a macie też tak, że to że pragniecie dziecka to jedna sprawa, ale że np. macie hopla na punkcie całego oprzyrządowania niemowlęcego? Ja np. mam manię oglądania się za wózkami, i komentowania który jest ok a który jest be....oglądam pościele, ubranka itp. Już sama się nie mogę doczekać kiedy będę mogła wyjechać z wózkiem na spacer....jak to jest z Wami?

No ja czasami lubię sie pooglądać, ale raczej staram się tego nie robić, bo bym chopla dostała, i w ten sposób u mnie handra gwarantowana...ale mija mama zbiera już wyprawke hihi

my czesto z mezem wchodzimy nawet do sklepow dzieciecych zeby poogladac wozki hihi..nawet mamy juz swoj typ. Chociaz znajac mnie jak bede w ciazy to 1258 razy zmienie zdanie jeszcze ;D
glupio mi sie tylko robi jak pani ekspedientka sie pyta czy moze nam w czyms pomoc...hihi

:)..Je tez lubie ogladac..zagladac..tulić malenstwa..ach..a etraz moje cztery najbliższe kolezanki 2  w ciaży..i 2 już mają małe malenstwa..ZOSTAŁAM SAMA:(..ale narazie nie staramy sie..bo wiecznie cos..!:(:( :mad:..i narazie muszę poczekac:(..ale Folik juz łykam:)

a co do przygotowań..dot wyprawki..moja siostrunia robiła mi kiedys takie prezenty..buciki..zabaweczki..ale po trzech latach dala sobie spokój  :D..a to ja zaskoczę..wszytkich zresztą..bo ja cały czas..a nie nie..myt jeszcze nie:)..ale czuję..widzę już Dzidziusia na horyzoncie;)..PRagnę.., ale nic nie mói..chce zrobić niespodziankę;)..
W rodzinie od str męza nie ma też jeszcze wnuków..a jego siostra jest ode mnie strsza o 4 lata..i już 2 po slubie..kazdy stawia, ze ona tak..my dlugo nie(dobrze sie kamuflujemy ;D:)..a z tego co wiem ona chce zaczać starania we wrzesniu..no a my  troszkę wcześniej:)..rozmnazamy sie;)!!

hm,ja powoli zaczynam dosyc obsesyjnie patrzec na dziecięce rzeczy. i na dzieci...
ale wyprawki jeszcze nie kompletuje. poczekam przynajmniej na kjies zwiastuna fasolki.
mierze sobie temperaturke i w tym miesiącu coś mi sie pomieszala, jednym słowiem nie taka jak powinna być :( :(
ale nie trace nadziejii, moze ta poducha pomoże?? :) :)

powiedzcie prosze jak mierzycie sobie temperaturke? tak jak podczas choroby czy "dośmiesznie" ?? :D
pamietam jak pani od nauk rodzinnych przed slubnych mowila, ze wlasnie tam na dole powinnismy sobie mierzyc temperature, ale ja jakos nie moglabym sie chyba przelamac...jak wy to robicie?

no niby tak, ale ja mierze w ustach, pod językiem. tam na dole jakoś tk dziwnie, no i trzba by ciągle ten termometr myć, a ja mam elektoniczny.
czy wieci moze coc na temat testów owulacyjnych?jakie sa dobre, ceny i gdzie najlepiej kupić. ni i jaka skuteczność?? :)

reklama
Do góry