reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Zgadzam sie Agnezzz!:)..ja tez z młodsza siostra dzieliłam pokój..i b. mile to wspominam:)
teraz z mezem mamy 2 pokoje..Tu chce urodzić conajmniej jedno dzieciątko:)..a poxniej..na domek:):)..i tam jedno jeszcze..a może i trzecie:)..bo ja..my chcielibyśmy 2-3 dzieci:):):)

reklama
dziewczyny to do roboty bo wam czasu nie starczy na 2+1 hihi....ja bym chciałą 1+1...ale bede sie cieszyc z wszystkiego, byleby zdrowe :D

My chcemy dwojkę dzieci, a z mojego doświadczenia wiem,że lepiej jakby miały jednak osobne pokoje-przez 10 lat dzieliłam pokój Koszmar i ciągle marzyłam o tym by mieć swój kąt. Dlatego chciałabym abyśmy mieli większe mieszkanie. Ale jak nie będziemy mieli, to przecież i tak bedzie dobrze:) pozdrawiam

hej!

Ja mam dwa pokoje ale też planujemy dwójkę bobasków. na razie niech choć to pierwsze się pojawi a potem będziemy myśleć co dalej, może się uda zamienić czy coś...
Starajmy się kobietki o lokatorow do wolnych pokoików :laugh: :laugh: :laugh:

Izabelka pisze:
My chcemy dwojkę dzieci, a z mojego doświadczenia wiem,że lepiej jakby miały jednak osobne
Izabelko, ja jak mieszkałam z bratem w pokoju - 16 lat...to też czasami marzyłam o swoim własnym, bo i kłóciliśmy się i laliśmy, ale s perspektywy czasu nie żąłuję tego, bo naprawdę było jednak fajowo....bo mam wrażenie, że jak się ma swoje pokoje to każdy się tam zmyka ma swój własny świat, a tak to i trzeba pogadać, zaczyna się mieć wspólne tematy itp...jestem pewna że na wspólym pokoju też da radę żyć hihi :D ma nadzieję, że niedługo będę mogła to zweryfikować :D
No to dziewczynki do dzieła...:)

Ja też dzieliłam pokój z siostrą, młodszą o 4 lata... I z psem :D I zawsze marzyłam o własnym kątku, zwłaszcza wtedy, kiedy miałam ochotę się wypłakać, pouczyć, oglądnąć coś w telewizji, przeczytać książkę, itp. ;D Ale jakoś przeżyłyśmy razem :) Potem w akademiku w "trójce" też trzeba było sobie jakoś radzić :) A teraz mieszkam z mężem i dwoma psiakami w mieszkanku dwupokojowym i marzę o tym, żeby w końcu usłyszeć tupot małych nóżek w tych ścianach, a nie u sąsiadów ;)
Myślę, że się w końcu doczekam mojej parki :) Szybko czas zleci do następnego maja, czy czerwca ;)

pewnie, że się doczekasz...jak każda z nas....a wtedy to będzie jedno wielkie bebnienie od tych wszystkich nozeczek...  ;D

reklama
A ja bym chciała małego Bartka ale jak będzie malutka Ala to też będę najszczęśliwszą mamuśką na świecie :) :) :) :) :) :)
Doczekamy się!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry