reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ja juz w domciu... zaraz zapowiedzieli sie moi rodzice i musze im wypelnic sterte papierow do ZUS-u.... brrr az mnie mdli na ta mysl....

Ataata a ja tak polowalam na tego 2000 posta... ale za to na 30-steczkach zalapalam 7000 ;-):-p A wogole to wspolczuje tego sciskania kibelka... no ale coz wiele z nas pewnie daloby wszystko zeby byc na Twoim miejscu... trzymaj sie i poglaskaj dzidzie ode mnie!!!!

Gosiu kuruj sie, bo jak tu sie starac o dzidzie jak Cie chorubsko meczy....

Puchatka jak tam nowa praca?

A teraz wrzuce Wam fotki ogrodka moich rodzicow... dzis czuje go w kosciach - to ta czesc ktora juz jest prawie gotowa....

Zobacz załącznik 37718

reklama
wagnies, Puchatko :-p upolowałam 2000 wcześniej 1000 więc 3000 tez wam nie dam :-p :laugh2: ;-)

A kibelka to ja nie ściskam, bo do niego nie zdążam dobiec... dziś do kuchni ledwo dobiegłam, choć itak pierwszy odruch poszedł na ręke:laugh2:

Dzidzia pogłaskana:tak:

Witajcie kochaniutkie mam pytanko nie wiem jak można wkleić zdjęcie obok mojego loginka Dorapio no i oczywiście jak się robi suwaczek Pozdrawiam was moje kochane:yes:

Dorapio w ustawieniach musisz wejsc w edytuj avator i tam zaznaczyc wlasny avator i podac sciezke do zdjecia natomiast suwaczek musisz wybrac na jakies stronie i w ustawieniach wejsc w edytor chyba podpisu i tam wkleic linka do strony (chyba tak to bylo)...
Zycze powodzenia!

ooooooooo udało sie mam zdjęcie tylko teraz suwaczek
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

reklama
:-) Cześć , cześć Dziewczynki!!! :-D

Wielkie dzieki za kciuki :-D :-D :-D Pomogły :-D :-D :-D
Mąż skończył studia i nie tylko z bardzo wysoką średnią, ale też z 5 na Dyplomie :-D :-D :-D :-D :-D

No to teraz za rok, dwa lata doktorat, ale wtedy to już mniejsze nerwy :-)
Oczywiście byłyśmy tam razem z Nim i zaciskałyśmy kciuki :-) Aż mnie żołądek bolał :-D :-D :-D
Przepraszam, ale więcej napiszę jutro. Trraz idę dalej świętowac ;-)
Jeszcze raz buziaki
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Do góry