reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ataata aleś Ty kobietko zachłanna może to raczej tak że 1000 był Twój 2000 fasolki a co będzie z 3000 zobaczymy. Buziaki:-D
Puchatko a 3000 post bedzie bliźniaka mojej fasolki :laugh2::-p :-D :cool2:

Ataat jak tam samopoczucie??
hmmmmmm
z lubym juz zgodnie???
a jak tam planowanie zakupu autka no i przygotowanka do prawka???
Sreberko dziękuje, ale samopoczucie do bani, niestety... mam jakąś załamke psychiczną... czuje sie jakbym teraz to ja miała depresje bo odechciewa mi sie żyć dość często ostatnimi czasy..:-(
Z moim zgodnie dla dobra dziecka, ale między nami już nie jest tak jak kiedyś już tak nigdy nie będzie:-( :-( Wiem to, z mojej strony coś poprostu pękło, coś sie skończyło...:-(
Co do auta i prawka to kumpel ma sie rozglądać jak jest w holandii, ale to narazie tak przy okazji ma popatrzeć, choć powiedział, że A4 w automacie i w dobrym stanie i za okazyjną cene jest znaleźć nie tak łatwo. Jak to mówi trzeba trafić, a jak sie trafi to zaś trzeba od razu kupić...:baffled: bo zniknie momentalnie:laugh2: A prawko na razie stoi w miejscu, do puki sie lepiej nie poczuje. Narazie żygam a pozatym psychicznie nie daje rady więc to niema sensu narazie.:-) ;-)

Mufko Kochana nie załamkuj sie prosze Cie... przyjdzie i czas na Twoją fasolke, tylko nie możesz sie poddawać.. wiem gadanie i łatwo sie mówi komuś kto po 2 miesiącach ma coś, o co inni od lat sie starają... Ale uwież mi będzie dobrze...
Buziaki

Dobranoc
Papa

reklama
Witajcie miłe panie rano :-):-):-):-):-):-):-).
Mam dzisiaj wspaniały humor i bujam w obłokach :-D:-D:-D:-D.
Już coraz mniej dni do momentu gdy będę z moim misiakiem prawie cały czas, nawet w nocy i będę wtulać się w jego ramiona i zasypiać :tak::tak:.

Jak wam sie spało?:-):-):-):-) bo mi przecudnie :happy::happy::happy::happy::happy::happy:.
Wielkie buziaki dla wszystkich :-):-):-):-):-)

Witam was kobitki;-)
Ja dziś jak zwykle niewyspana,choć spałam do 11:eek:
Dziewczyny,wczoraj myślałam,że @ przyszła wieczorem,ale tak naprawdę nie wiem co to jest:baffled: Takie plamienie zwykłe,ale raczej też niezwykłe:baffled:
Nie wiem co mam o tym sądzić,szczególnie,że dziś to też tylko plamienie,a normalnie już powinnam mieć krwotok:szok:.Hmm...no nie wiem,nie wiem...
Poczekam jeszcze i zobaczę jak to się dalej rozwinie.:tak:
Kobitki,wczoraj już nic nie pisałam,bo przyszłam do domu przed 23 i nie miałam na nic siły:baffled:

kiniusia a może to jest plamienie implantacyjne, tzn zagnieżdżanie sie zarodka....:confused: Ja tego nie maiałam, ale Doticzka miała, tyle, że u niej to nie trwało aż 2 dni... Ja bym tam na Twoim miejscu zrobiła test już dziś!!! Bo jeśli to jest zagnieżdżenie, to niema bola, ale test musi wyjść na 100%

Witajcie kochane.
Ja siedze na wsi u ciotki z Matetkiem imężem,mąż zajął się autem,a my w domku juz, bo tak pizga,że szok:szok: . Nie d aisę wysiedziec,teraz Matu bajke będzi eoglądał i jadł zupe.A ja kawe spijam.
BUziaki..
No to teraz poodpisuje..

Ale jestem zawieszona ewcia starasz się o braciszka dla Mateuszka super oby ci się udało trzymam kciuki kochana
Tak tak:tak: :tak: Niesamowita staram się,ale w sumie mi obojętnie czy to będize chłopak czy dziewczynka,ja chciałam pierwszego chłopaka,no i mam,a potem to obadamy,los nam da cobedzie chciał.

Ewcia no ja mam nadzieje, że z tego testowanka przyczepy to jakaś fasolka wyskoczy:laugh2: :-D ;-)
A ja od wczoraj wymiotkuje:sick: a raczej żygam jak kot:laugh2:
Tak mi szarpie żołądkiem że aż becze...:baffled: Jak nie przejdzie to musze ginka poprosić o jakies tabletki na to cholerstwo:sick:
Ataata kochana ja tez mam taką nadizeję,hehe.ŻŻŻŻycze ci jak najmniej wymiotków,oby było dobrze i tylko przez chwilke takie bebe...Buziaki..

Wielkie dzieki za kciuki :-D :-D :-D Pomogły :-D :-D :-D [/SIZE]
Mąż skończył studia i nie tylko z bardzo wysoką średnią, ale też z 5 na Dyplomie :-D :-D :-D :-D :-D

:-D
GRATKI WIELKIE DLA MĘŻA I CIEBIE KOCHANA<ŻE MU POMAGAŁAS>>>

Kiniusia oby to było dzidzi,życze tego....

Niesamowita zdrowiej kobieto zdrowiej...

U mnie humorek nadal super.
Znalazłam dzisiaj na działce 5 listną koniczynkę :-):-):-):-):-):-).
Tutaj to normalne bo mam całą kolekcję 4 listnych i nawet kiedyś znalazłam 6-listną :-D:-D:-D:-D. Podobno jak sie znajdzie taka koniczynkę to jest s szczęście :happy::happy::happy::happy:.

A oto zdjęcia 4-listnej koniczynki i 5-listnej.

Buziak;-)

Witajcie Kochane!!!
dopiero sie zebrałam że cosik do was napisać bo rano zajrzałam ale jakos tak sama nie wiem co mi jest chyba to zawieszenie czekania na pracę nie najlpiej mi robi a jeszcze dopiero co wrócił mężuś i powiedział że mu te świnie jego pracodawcy znowu coś z prmii ciach ciach w ramach oszczędności:wściekła/y: :-( Jak tylko pójde do tej pracki to wtedy mąz na dobre rozejrzy się za jakąś zmiana dla siebie. Zaczynam mieć normalnie jakiegos stresa że robi nam sie jakaś kumulacja :baffled: Poza tym od samego rana teściowa mi podnosi ciśnienie:wściekła/y: pytaniami kiedy idę do tej nowej pracy i chociaż jej tłumaczyłam w czym rzecz to kurcze chyba główke ominęło i w Polske poszło:confused: Poszłabym na rowerek i odreagowała to wszystko ale tak wieje że nie ma szans prędzej bym płucka wypluła niż kawałek ujechała :-( Na odoatek rano po bromergonie to mi żoładek doszedł prawie do języka:sick: a już myślałam że mam to za sobą. No dobra koniec marudzenia:tak:
NieSamowita fajnie że się uśmiechasz bo znaczy że chyba lepiej się czujesz:tak:
Ataata oby ta Twohja fasolka nie była taka zchłanna po Tobie:-p Tak poza tym to mam nadzieje że rzyganko szybko przejdzie do hiostorii i będziesz mogła sie cieszyc ze swojego wyjątkowego stanu w pełni. Nie martw sie za dużo i uśmiechaj jak najczęsciej to fasolki lubia najbardziej :tak: :-)
Ewcia kawka pewnie smaczna była i szkoda że pogoda tak niełaskawa dla Twojego synusia:-( niech szybko temperturka podkskakuje a wietrzyk sobie idzie :tak:
Ilonko super że humorek taki wyśmienity i aż od Ciebie bije ta radość :tak:
mufka ja to samo miałam w weekend więc wiem jak sie poczułaś i masz racje że to nie jest sprawiedliwe ale musimy wierzyc że i na nas przyjdzie pora a o sobie pisz jak najwięcej to jest dobre miejsce żeby wszystko z siebie wyrzucić :tak: Mam nadzieję że wszystko z moją pracjka dobrze wyjdzie ale póki nie dostane do rączki umowy i nie zaczne pracowac to sie raczej nie uspokoję. Wszystko nbędzie dobrze damy radę :-)
Asiu buziaki dla Natalki i fajnie chyba być dumna z męża co nie ?? Dla Ciebie tez buziołki:tak:
wagnies mam nadzieje że dzień w pracy był w miarę spokojny:tak:
kiniusia trzymam kciuki żeby to nie była ta wstretna @:tak:
Gosiu zdrówka !!!!!:tak: i buziaki:-D
dorapio miłego popołudnia:-)
sreberko machanko dwoma rączkami i buziaki:tak: :-D
Dla całej reszty kobietek miłego popołudnia i dużo spokoju:tak: :-D

reklama
Niesamowita u mnie taka pogoda jak u ciebie,raz ładnie a raz brzydko...
Teraz robie obiadke i pieke ciasto,a mąz na dworzu auto sobie myje i naprawia cos tam. matunio w domu ze mną lata , skacze i się bawi,a takż eobserwuje co ten atta tam szpera w aucie...
Wieczorkiem uciekamy do domku,pozdro..

Do góry