Ataata
Grudniowa Mama '07
Puchatko a 3000 post bedzie bliźniaka mojej fasolkiAtaata aleś Ty kobietko zachłanna może to raczej tak że 1000 był Twój 2000 fasolki a co będzie z 3000 zobaczymy. Buziaki![]()

Sreberko dziękuje, ale samopoczucie do bani, niestety... mam jakąś załamke psychiczną... czuje sie jakbym teraz to ja miała depresje bo odechciewa mi sie żyć dość często ostatnimi czasy..:-(Ataat jak tam samopoczucie??
hmmmmmm
z lubym juz zgodnie???
a jak tam planowanie zakupu autka no i przygotowanka do prawka???
Z moim zgodnie dla dobra dziecka, ale między nami już nie jest tak jak kiedyś już tak nigdy nie będzie:-( :-( Wiem to, z mojej strony coś poprostu pękło, coś sie skończyło...:-(
Co do auta i prawka to kumpel ma sie rozglądać jak jest w holandii, ale to narazie tak przy okazji ma popatrzeć, choć powiedział, że A4 w automacie i w dobrym stanie i za okazyjną cene jest znaleźć nie tak łatwo. Jak to mówi trzeba trafić, a jak sie trafi to zaś trzeba od razu kupić...

Mufko Kochana nie załamkuj sie prosze Cie... przyjdzie i czas na Twoją fasolke, tylko nie możesz sie poddawać.. wiem gadanie i łatwo sie mówi komuś kto po 2 miesiącach ma coś, o co inni od lat sie starają... Ale uwież mi będzie dobrze...
Buziaki
Dobranoc
Papa