Witajcie Kobietki!!!
ja od samego ranka biegam i załatwiam różne rzeczy w związku z nowa pracą chociaz tak dokładnie to jeszcze nie wiem od kiedy będę pracowała

to nic a jak zaczynam sie za dużo martwic to mi ciągle mężuś powtarza że dobrze robię

Nikt mnie nigdy nie wspierał tak jak on no może poza moja najlepszą psiapsiółką ale to co innego. Z niej tez mądra kobietka bo jak radziłam sie co robic z tymi naszymi starankami w związku z nowa pracą to mi powiedziała że nikt nie da mi gwarancji na to kiedy nam sie uda (chociaz szczerze nam życzy żeby jak najszybciej) więc nie możemy całego naszego życia organizowac tylko wokół tego jednego celu i wydarzenia. Pomyślałam że ma rację i teraz podchodzę do tego spokojniej.
NieSamowita wizyta u dentysty to napewno nic przyjemnego ale zobaczysz że nie będzie tak źle a poza tym Ty przecież odważna kobietka jesteś. A te mdłości to kto wie;-) ???
kiniusia zupka napewno palce lizać a z pieniązkami to już tak jest że jakos za szybko uciekają

Nam póki co najwyżej grozi czerwiec z jedną pensją ale nic damy radę juz tak żyliśmy zrobimy po psrostu szlaban na wydatki :-)
isikora dni pędzą jak oszalałe a że taka zapracowana to jeszcze szybciej

do wielkiego dnia już coraz bliżej i kurcze ciesze sie jakoś tak niesamowicie :-)
wagnies myślałam że troszke przeboląłm te dzieciaczki jak juz wiedziałam że są na świecie i popłakałam i potęskniłam za własna fasolką ale widac to tylko złudzenie nie da sie uczuć schować do jakiejś skrzyneczki i odstawić na potem. Dzisiaj już jestem w miare na chodzie i staram sie myśleć pozytywnie ale troszkę mi sie posypało. Miłej pracki i niech nie waża się Ciebie denerwować:-)
sreberko machanko z uśmiechem:-)
Asiu buziaki dla Ciebie i Natalki
Ewcia mam nadzieję że uskuteczniacie staranka o rodzeństwo dla Mateuszka

Buziaki:-)
telma chyba o nas nie zpaominałaś moja droga
dorapio jak tam humorek od nowego tygodnia??
Ataata co na ciązowym horyzoncie słychać ?? Buziaki dla fasolki i przy okazji dla Ciebie
mufka jak tam po długim weekendzie???
gosiu 
jak zdrówko??
Dla Całej reszty kobietek miłego dnia i dużo słonka i usmiechu
+