reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Co ja odwaliłam,że taki kawał pustego miejsca zostało...:eek:
Ładnie,ja już chyba myślami to przy tym moim środowym teście jestem:-D
Dziewczynki,powiem wam,że normalnie zaczęłam się już modlić,aby ta @ opóźniła się przynajmniej te 9 m-cy:eek::laugh2::eek::laugh2:

reklama
Kiniusiu trzymam kciuki ,żeby to testowanko sie udało i ,żeby @ przyszła dopiero za 9 albo więcej miesięcy :-):-)

Witajcie lasencje!!!!

Puchatka zupelnie rozumiem Twoje rozterki... ja dzis mam nastroj do placzu bo spotkalam sie ze znjomymi ktorzy maja takiego 5-miesiecznego brzdaca... i az mi sie cos dzieje!!!!!!!!!!! jest to ich 3 dziecko o ktore starali sie kilka lat - po drodze bylo kilka poronien....

hej dziewczynki gdzie jesteście??????????

Isikora ja jestem... wlasnie wrocilismy od moich rodzicow i jestem padnieta po wczorajszych pracach w ogrodku....

Dziewczynki,powiem wam,że normalnie zaczęłam się już modlić,aby ta @ opóźniła się przynajmniej te 9 m-cy:eek::laugh2::eek::laugh2:

Kiniusia to i ja bede zaciskala kciukasy zeby Ci sie udalo!!!

a teraz pozdrawiam wszystkie i mykam lulu

Cześć kobitki,ja jak zwykle ledwo się z łóżka podniosłam.Nic mi się nie chce.
Na popołudnie do pracy znikam :wściekła/y: ,a teraz robię obiadek mojemu M.Najchętniej to bym położyła się jeszcze lulać.:baffled:
wagnies ,ja także Cię gorąco pozdrawiam!!!I dziękuję.:-D
isikora,puchatka i niesamowita,dziękuje wam dziewczynki,ale najbardziej was "wydziękuję i wycałuję"jak tylko w końcu zobaczę te dwie grube krechy na teściorze.
Pozdrawiam was gorąco!!!Wszystkie,bez wyjątku!!!:-D

Niesamowita,a te mdłości to oby na pewno od zatrucia...?;-)
Co do ząbków to szczerze współczuję,ale nic się nie martw.Jak trzeba to trzeba.Ja mam 20 latek,a już dwóch czwórek nie mam,bo jak byłam młodsza to ząbki musiałam prostować i aparat nosiłam.Teraz się szykuję do wyrwania szóstki,bo "umiera".NIE MARTW SIĘ!!!Jak masz zaufanie do dentysty to będzie dobrze.Buziaczki:-D

reklama
Do góry