reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

dorapio no i juz po weekendach i cieszymy sie że znowu jesteś z nami:-) Rozumiem Twoje rozterki i chociaz zasadniczo nie popieram oszukiwania męża czy w ogóle ukochanej osoby to w tym jerdnym przypadku może to jedyne wyjście. Jak już kiedyś Ci wspomniałam nie ma idealnego czasu na maluszka bo zawsze jest jeszcze coś co możnaby zrobić albo możnaby mieć. Tak naprawdę nie wiesz co będzie za rok a poza tym prawda taka że nam kobietkom czas też wrogo nastawiony. Rób jak uważasz. Będzie co ma być i po raz n-ty zacytuje moją babcię da Bóg dzień da Bóg rade dał na chleb da na marmolade. Co w olnym przekładzie znaczy tyle że będzie co ma być a jak człowiek jest dostatecznie zdeterminowany to zawsze znajdzie wyjście. Buziaki :-)
NieSamowita z przytulankami bez zabiezpiecznia to gratuluje odwagi;-)
ja byłam kurcze za odpowiedzialna i jak sobie pomyśle jaka wage przykładaliśmy do antykoncepcji to teraz płakać mi się chce przez łzy bo okazuje się że to całkiem niepotrzebne było ehh:confused: no nic oby Wam się udało kiedy zechcecie:tak:

reklama
:-)Cześć laseczki!!!
Najpierw się ładnie przywitam,a później nadrobię co u was.
Ja właśnie wróciłam do domku,ponieważ byłam u mojej mamuśki z moim M, odpocząć psychicznie od teściów.Miło było,bo pojechaliśmy wczoraj rano,a wróciliśmy dopiero dzisiaj.Śmiałam się z moją mamuśką,bo sprawili sobie z jej facetem małego labradorka-suczkę,że wiedziała kiedy,bo my z moim M.staramy się o dzidzię,a labradory zazwyczaj się dla dzieci sprawuje :-D:-D:-D
Ten maluch ma nie całe 3 m-ce i już wiem dlaczego często pary dla dzieciaczków kupują te psiaki.One są zupełnie jak dzieciaczki.:-DWybawiłam się jak nigdy:-D i chciałabym,żeby to był jakiś znak i nie chcę zapeszać,ale moja @ jeszcze nie przyszła,ale z testem czekam jeszcze do środy.:-)

Dobra,ja tu gadu gadu o sobie,a nie wiem do końca co u was.
Szybko nadrobię i za chwilę wracam do was.
Buziaczki:-D!!!

Witajcie:-):-):-):-).
Już wróciłam :tak:. Bylismy na obiadku u dziadków Marcina a później pojechaliśmy jeszcze z zaproszeniami.

Kiniusio labradory są bardzo przyjaznymi pieskami i w 100% nadają sie do dzieci:-):-):-).
Dorapio witaj po długim weekendzie:-):-).
Puchatko na pewno niedługo wam sie uda :happy::happy::happy:.
Sabinko ciesze się,że podobają ci się sukienki :-):-):-).
Ach taka miałam ochotę przymierzyć jeszcze raz moją suknie ślubną:happy::happy: ale nie było czasu :-:)eek:.
Hehe ale już niedługo przymiarka :-D:-D:-D:-D:-D

Isikora,wiem,wiem,dlatego się śmiałyśmy z mamuśką,że może to jakiś znak.@ mi się spóźnia już 2 dni,ale jednak postanowiłam,że poczekam z testem do środy,żeby znów nie być rozczarowana.Sukieneczki-ŚLICZNUSIE!!!:-):-):-)
Ja jeszcze czekam na ślub i poczekam do przyszłego roku,niestety,ale tak ma być.:tak:

reklama
Do góry