Witka kochaniutkie wieczorem,ale naklikanie uuu poczytałam sobie...
Ewcia81,zobaczymy czy jutro przyjdzie wredna @.Mogłaby się spóźnić przynajmniej 9 m-cy
.Nie pogniewałabym się nic a nic.Życzę powodzenia i do dzieła lasia!
Kiniusia i co przyszłą @????
Daj znaka....
Ja teraz do dzieła hhmmmmm
miało tak być,bo w sobote mąż przyjedzie,ale my właśnie mamy stopę wojenną na smsy,tzn przez smsy.bo dowalił się że byłąm na noc u jego siostry na wsi,.czyż nie paranoja>.
Ach szkoda słów.Musi mi nerwy szarpać...
Goście mają dać odpowiedź do 20 maja ;-).
Ewciu dziękuje i na pewno będzie miło i sympatycznie z roznoszeniem zaproszeń ale chciałabym już koniec
.
.
Buziaki i życzę miłego dnia
Isikora kiedy amcie wogóle ten ślub,bo ja nie wiem??
Ewcia mam nadzieję że pogoda dopisała choc odrobinke i Mateuszek miał sie okazje przewietrzyc
No i zycze pozytywnego wyniku staranek
Buziaki
OO super było.Pogoda fajna,troszke wiało,ale słoneczka nie brakowało.A Matuś całymi dniami się wietrzył.hehe
Kochane gdzie pouciekałyście napiszcie jak spędziłyście czas i gdzie ?
Ja byłąm na wsi od wczoraj,super,poplotkowałam z kumpelą i szwagierką,zrobiłąm sobie pasemka blond na lato-nawet nawet wyszły fajowo
. Dzisiaj też cały dzionek an wsi,umyłąm nawet i posprzątałam auto sobie,a matuś beigał na dworzu.Także pozytywny....do czasu...aż mój mąż napisał eska negatywnego...
Jestem, jestem, żyje
U mnie już troche lepiej.
Cały czas was czytałam... dziękuje wam wszystkim za słowa otuchy i wogóle ciepłe i miłe pościki do mnie
Postanawiam sie poprawić i już nie być taka samolubna...:-(
ataata kochaniutka,ty to możesz wszystko,jesteś pod ochroną i my to
rozumiemy wszytskei,buziole wielkie trzymaj się moćko>>>
Witajcie !!!!
A miał być dziś taki piękny dzień , aż mi się nie chce o tym gadać :-( dzień do dupy
:-( załamałam się po prostu (ale przejdzie mi ) eh. Co za dranie z tych facetów . Ja się tak szykowałam a on poszedł z kolegami :-( , a teraz siedzę i się nudzę . Nie ma gdzie i z kim iść . Koszmar .
Ale cóż życie .
I tak go kocham ale jestem na niego zła niesamowicie i jest mi bardzo przykro :-
confused: z tego co zrobił .
Pozdrawiam ... Będę wieczorkiem lub jutro buziaczki kochane
Ano Niesamowia niedobry facet nunu... Mójj też tak potrfił robić,a co do tego jak ja chciałam wyjść to nnie mogłam bez niego,,,ach z facetami
Ja mam nerwa na meżą i kłóce się przez smsy,normalnie on mnie rozwala,ja tu się cieszę,że mąż wraca i super staranko,a tu zonk nerwy i nic więcej...