reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

witam dziewczynki:-) :-)

Niesamowita-nie martw sie i nie gniewaj sie na niego -czasem trzeba facetowi pozwolic spedzic czas z kolegami, kiedys tez bylam niepodzielna;-) to z tej milosci i checi przebywania non stop razem

reszte kochanych kobitek z BB pozdrawam mocniutko i przesylam duzo pozytywnych fluidkow:-) :-)

reklama
NieSamowita zgadzam sie z Gosią faceci czasem potrzebuja trochę czasu spędzić tylko z facetami i jakos ogólnie każdemu człowiekowi potrzeba troszkę przestrzeni. No juz głowka do góry napewno przy najbliższej okazji Ci to wynagrodzi:tak:
gosiu łapie Twoje pozytywne fluidki i wysyłam duzo ciepłych myśli:tak:

Witka kochaniutkie wieczorem,ale naklikanie uuu poczytałam sobie...

Ewcia81,zobaczymy czy jutro przyjdzie wredna @.Mogłaby się spóźnić przynajmniej 9 m-cy:tak:.Nie pogniewałabym się nic a nic.Życzę powodzenia i do dzieła lasia!
Kiniusia i co przyszłą @????:confused: Daj znaka....
Ja teraz do dzieła hhmmmmm:baffled: :no: miało tak być,bo w sobote mąż przyjedzie,ale my właśnie mamy stopę wojenną na smsy,tzn przez smsy.bo dowalił się że byłąm na noc u jego siostry na wsi,.czyż nie paranoja>.:no: :eek: :szok: Ach szkoda słów.Musi mi nerwy szarpać...

Goście mają dać odpowiedź do 20 maja ;-).

Ewciu dziękuje i na pewno będzie miło i sympatycznie z roznoszeniem zaproszeń ale chciałabym już koniec :laugh2::laugh2:.
.
Buziaki i życzę miłego dnia

Isikora kiedy amcie wogóle ten ślub,bo ja nie wiem??

Ewcia mam nadzieję że pogoda dopisała choc odrobinke i Mateuszek miał sie okazje przewietrzyc :tak: No i zycze pozytywnego wyniku staranek :-D Buziaki

OO super było.Pogoda fajna,troszke wiało,ale słoneczka nie brakowało.A Matuś całymi dniami się wietrzył.hehe

Kochane gdzie pouciekałyście napiszcie jak spędziłyście czas i gdzie ?
Ja byłąm na wsi od wczoraj,super,poplotkowałam z kumpelą i szwagierką,zrobiłąm sobie pasemka blond na lato-nawet nawet wyszły fajowo:tak: . Dzisiaj też cały dzionek an wsi,umyłąm nawet i posprzątałam auto sobie,a matuś beigał na dworzu.Także pozytywny....do czasu...aż mój mąż napisał eska negatywnego...
Jestem, jestem, żyje:laugh2:
U mnie już troche lepiej.
Cały czas was czytałam... dziękuje wam wszystkim za słowa otuchy i wogóle ciepłe i miłe pościki do mnie:tak:
Postanawiam sie poprawić i już nie być taka samolubna...:-( :zawstydzona/y: :tak:
ataata kochaniutka,ty to możesz wszystko,jesteś pod ochroną i my to rozumiemy wszytskei,buziole wielkie trzymaj się moćko>>>

Witajcie !!!!

A miał być dziś taki piękny dzień , aż mi się nie chce o tym gadać :-( dzień do dupy :confused::-( załamałam się po prostu (ale przejdzie mi ) eh. Co za dranie z tych facetów . Ja się tak szykowałam a on poszedł z kolegami :-( , a teraz siedzę i się nudzę . Nie ma gdzie i z kim iść . Koszmar . :confused::confused: Ale cóż życie .

I tak go kocham ale jestem na niego zła niesamowicie i jest mi bardzo przykro :-:)confused: z tego co zrobił .

Pozdrawiam ... Będę wieczorkiem lub jutro buziaczki kochane
Ano Niesamowia niedobry facet nunu... Mójj też tak potrfił robić,a co do tego jak ja chciałam wyjść to nnie mogłam bez niego,,,ach z facetami

Ja mam nerwa na meżą i kłóce się przez smsy,normalnie on mnie rozwala,ja tu się cieszę,że mąż wraca i super staranko,a tu zonk nerwy i nic więcej...

Witajcie staraczki....

Chyba nie jestem w stanie nadrobic moich zaleglosci na BB...
Wrocilam wczoraj w nocy i padlam... niestety internet tam dzialal tak wolno ze nie bylam w stanie do Was zagladac :-(
A pogoda... no coz... w nocy do -5 a My mielismy letnie rzeczy... wiec chyba nie musze Wam pisac nic wiecej... za to wkleje zdjatka:

Zobacz załącznik 37284

Witajcie :-):-):-):-):-):-):-).
Wczoraj zrobiliśmy sobie dzień wolny :tak::tak::tak:.
Byliśmy w dinoparku. Jak będę miała już zdjęcia to wkleję:-):-)
Potem byliśmy na działce, odpoczęliśmy i jak wróciliśmy pooglądaliśmy sobie razem filmy;-);-);-);-).
Zaproszenia powoli sie rozdają:-D:-D:-D:-D.
Ewciu wielki dzień mam za 50 dni czyli 23 czerwca 2007 roku
Sabinko jak sie spało i jak samopoczucie? Nie przejmuj sie facetami :tak::tak:

Buziaki dla wszystkich :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Witajcie :-):-):-):-):-):-):-).
.
Ewciu wielki dzień mam za 50 dni czyli 23 czerwca 2007 roku

Buziaki dla wszystkich :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Isikora nom to niedługo już,ale fajowo.

Witajcie kochane w tak ładny poranek jak dziś:-):-):-):-)

Ciepełko aż się dobija przez okienka do domku ;-) Jak fajnie że się robi ładnie.

Maturzyści życzę wam wszystkim POWODZENIA !!!

Ewcia Pozwolę sobie sama powiedzieć że Ilonka ma ślub 23.06.2007 roku .:-):-):-):-):-):-)
[FONT=&quot]Ciesze się że miło spędzasz czas na wsi ty i twój synek bardzo mnie to cieszy , a widze że faceci są wszyscy tacy sami . [/FONT]

[FONT=&quot]Dziewczynki kochane gdzie się chowacie ? :-:)confused:[/FONT]

Niesamowita dzięki dzięki za datke.Nom mjiło spedzlaiśmy,bo teraz w domciu.
Zabierams ie za śnoadanie,bo Matek krzyczy żebyz robić mu jesć.he

Wagnies fajne foteczki...

Witaj Sabinko.
Już jestem i na razie nie mam zamiaru już uciekać z BB :-):-):-).
To widzę ,że szykuje sie ciekawe popołudnie ;-);-);-);-).
My jedziemy dzisiaj znowu w gości. Mam trochę dosyć ale trzeba dokończyć :tak::tak::tak:.

Witajcie,

Ja w pracy siedze juz od 8... no coz - horror powrotu do pracy po urlopiku....

Wagnies Śliczne zdjęcia:-) witaj kochana musisz częściej nas odwiedzać smutno i pusto tak bez ciebie i bez innych które nas zaniedbują :-p:tak:

NieSamowita ja chetnie bym Was odwiedzala podczas mojego krotkiego urlopiku ale niestety net tam tak dzialal jakby mu sie nie chcialo :-( a ze ja nerwowa to wolalam omijac komputery szerokim lukiem bo by sie to moglo dla nich zle skonczyc ;-)

Wagnies fajne foteczki...

Ewcia, NieSamowita ciesze sie ze zdjatka sie podobaja...

reklama
Do góry