reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dobry wieczór dziewczynki! :-)
Właśnie obejrzałam Magdę M i zamierzam popatrzeć sobie na komedię, a co tam :-D , ale najpierw chciałam do Was zajrzeć, chociaż na chwileczkę :-)

Ja też kiedyś byłam raz u wróżki i kiedyś z pracy (kilka lat temu), podczas wieczornych nadgodzin ;-) do niej dzwoniłam. I szczerze mówiąc wszystko co mi wtedy powiedziała sprawdziło się (to co mówiła przez telefon).

Kiniusia, no mam nadzieję, że już nas nie zostawisz na tak długo ;-)

Puchatka, Łańcut....byłam tam wiele lat temu :-)

Mufka, baw się dobrze i jak tylko wrócisz proszę o szczegółową relację ;-)

NieSamowita, u Was tak ciepło? A u nas brr, chociaż słoneczko ;-) Byłaś w Parku Sieleckiego? (dobrze pamiętam?)

Ataata, i jak tam samopoczucie kochana? :-) Mam nadzieję, że złapiesz w domku trochę pozytywnej energii ;-)

Telma, ja co prawda wogóle nie lubię robić zakupów (dziwna jestem, prawda? ;-) ), ale moja mama często kupuje właśnie takie tanie rzeczy i ma do tego super oko. Zawsze wypatrzy coą ciekawego, taniego i do tego nowego. Ja tak nie potrafię.

Sreberko :-)

Isikora :-)

Czy u Was też dzisiaj padał śnieg? :-) JA CHCĘ CIEPEŁKO!!!!
Jutro przylatuje moja siostrzyczka z młodszym dzieciątkiem i jedziemy po Nie na lotnisko. Hura, hura!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Z mojego odchudzania nici ;-) Jakoś nie mogę się powstrzymać od jedzenia. A do tego jak się denerwuje jem jak najęta, hi, hi, hi. :-D :-D :-D
Właściwie to nie ma się tu z czego śmiać, bo niedługo w nic się nie zmieszczę. Chociaż z innego powodu to nie miałabym nic przeciwko temu ;-)
Z Babcią bez zmian. Jest w tym ośrodku opiekuńczo-rehabilitacyjnym. Nawet mogliśmy zawieźć Jej do pokoju telewizor (jest jeden w pokoju dziennym dla chodzących pacjentów), więc może oglądać swoje ulubione seriale ;-)

No dobra zmykam. Idę się zrelaksować podczas komedyjki :-)
Dobrej nocki i spokojnych snów:-)

reklama
Witam!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
Spało mi sie wyśmienicie, a humorek dzisiaj boski:-):-).
Wczoraj rozdaliśmy trochę zaproszeń, a wieczorem poszliśmy do przyjaciela mojego słonka i posiedzieliśmy kilka godzinek w miłym towarzystwie. Tego mi brakowało :tak::tak:.

A jak wam sie spało???:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Witaj Sabinko:-):-):-):-).
Zamówiliśmy 80 zaproszeń w tym 9 na ślub.:-):-)
A do rozdania zostało nam jakieś 20, 25 ;-);-);-), więc połowa już poszła.
Szkoda,że kilka ludzi nie przyjdzie :-:)-( ale tak bywa.

Witaj Sreberko:-):-).
Jak mija dzionek??

Ja tak na szybciutko. Chciałam Wam tylko powiedzieć Dzień Dobry!!! :-)

isikora, a dziękuję, dzisiaj nawet spało mi się doskonale. I w nocy o dziwo obudziłam się tylko raz :-)
Do nas na ślub też nie wszyscy zaproszeni przyszli, zresztą tak samo jak na wesele. Najgorsze, że kilka osób powtwierdziło przyjście na przyjęcie, a po prostu się nie zjawiło. To mnie troszkę wkurzyło, bo mogłam przecież zaprosić kogoś innego, bo niestety fundusze miałam ograniczone i na pierwszym miejscu została zaproszona rodzina a później moi przyjaciele i znajomi. A jak się można domyslac nie przyszedł ktoś z rodziny i byłam troszkę zła, bo na ich miejsce na pewno przyszli by ludzie w naszym wieku. Chociaż i tak się starałam, żeby "młodych" było jak najwięcej ;-)

NieSamowita, to szkoda, ze imprezka nie udana. Ale najwazniejsze, ze byłaś z ukochanym i z Nim bawiłaś się doskonale :-)
Też lubię śnic, ale oczywiście nie wszystko ;-)

Sreberko :-)

A reszta dziewczyn pewnie na wycieczkach, spacerkach..... i nie tylko ;-)

Muszę zmykać.
Dzisiaj przylatuje moja siostrzyczka!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Miłego dnia :-)

Ewcia :-) Buziaczki
Dziękujemy , my też cię buziakujemy z Matuniem,Pozdrowionka.

Witam!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
Spało mi sie wyśmienicie, a humorek dzisiaj boski:-):-).
Wczoraj rozdaliśmy trochę zaproszeń, a wieczorem poszliśmy do przyjaciela mojego słonka i posiedzieliśmy kilka godzinek w miłym towarzystwie. Tego mi brakowało :tak::tak:.

A jak wam sie spało???:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Isikora to super,że tak cis ie spało. Miłęgo roznoszenia zaproszeń.

A nams ie dobrze spało,do 9:30 w łóżku,hehe:-D

My zmykamy do abbci an obiadek i na dwór,chyba że będzie zimno,bo nie wiemy jak jest.
Pozdro, miłego dnia wszystkim....

Cześć dziewczynki,a raczej dzień dobry,bo ja dopiero wstałam.Ledwo się łóżka podniosłam.Najchętniej bym cały dzień przespała...:-D
Ewcia81,zobaczymy czy jutro przyjdzie wredna @.Mogłaby się spóźnić przynajmniej 9 m-cy:tak:.Nie pogniewałabym się nic a nic.Życzę powodzenia i do dzieła lasia!
Asialc,obiecuję,że już na tak długo was nie opuszczę.Jak widzisz,powoli nadrabiam swoją nieobecność.U mnie wczoraj nie padał śnieg,ale pogoda była taka nijaka.Dzisiaj słoneczko zza chmurek wychodzi,ale i tak jest zimno.:wściekła/y:Dobrze,że zawieźliście babci tv.Ja kiedyś jak się odchudzałam to miałam także problem z powstrzymaniem się od ukochanych rzeczy i nie odmawiałam sobie ich i...schudłam,bo przestałam jeść na noc.
Isikora,widzę,że humorek boski.Tak trzymaj.Ja nie jestem jeszcze w stanie określić mojego humoru,bo troche jeszcze zamroczona jestem,ale spało mi sie cudownie.:cool2:
NieSamowita,ja także uwielbiam śnić i zgadzam się,że miłość jest piękna.
Jest cudowna.:-D
Sreberko,joł;-)Widzę,że u Ciebie także humorek wyśmienity.I bardzo dobrze!:-D
No kobitki,lecę do sklepu.Moze to mnie trochę rozbudzi.Buziam was gorąco!!!:-D

reklama
Asiu my zrobiliśmy na zaproszeniach datę potwierdzenia :tak::tak:.
Goście mają dać odpowiedź do 20 maja ;-).

Ewciu dziękuje i na pewno będzie miło i sympatycznie z roznoszeniem zaproszeń ale chciałabym już koniec :laugh2::laugh2:.
Kiniusia cieszę się,że spało się dobrze :-):-).Widzę, że nawet dość długo :tak::tak:.

Ja na razie uciekam:tak::tak:. Nie wiem czy dzisiaj jeszcze napisze bo bardzo dużo spraw do załatwiania. Odezwę się jutro :-):-):-) jak coś.
Buziaki i życzę miłego dnia

Do góry