reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hej kobitki
wlasnie wcinam sobie paczusia na sniadanie:-)
- u mnie znowu sie nawrocila choroba tzn. infekcja pecherze i nerek zarazem :wściekła/y: wiec znowu musialam smigac do doktorka i caly dzien maialam zmarnowany:no: , ale biore juz leki to moze pogonie ta chorobe tam gdzie pieprz rosnie
a tak wogole to wszystko ok , niedlugo tetstowanko -zobaczymy co z tego wyniknie ;-) nie wiem czy sie wyrobilismy z przytulanskiem przed owulacja, to sie okaze
-a tak wogole to zblizaja mi sie wakacje :-) jeszcze 2 lub 3 tyg. szkoly i 2 miesiace wolnego-juz nie moge sie doczekac

dziewczyny a jak u was tetsowanko -robil juz ktos???

pozdrawiam i caluje mocniutko was wszystkiem ;-*

reklama
Witajcie Kochane!!!!
Od samego ranka dostałam napadu sprzatania bo ja jednak dłużej niz chwilke nie potrafie żyć w bałaganie:-D Poza tym jakos tak przyjemniej sie siedzi jak sprzątnięte i wywietrzone:tak: Mężus mi z rana uciekł pomagac do znajomych i jeszcze do teraz nie wrócił :wściekła/y: pogadam sobie z nim jak przyjedzie bo co niby mrówki mu telefon podprowadziły :confused: Tak to jest z facetami
isikora widze że przygotowania w pełni a z tym potwierdzeniem przyjazdu róznie bywa u nas niby było a i tak do ostatniego dnia nie mieliśmy pewności kto sie na 100% pojawi niby tłumaczyliśmy że to kwestia problemów z noclegiem ale jakos nie do wszystkich dotarło:tak: No alke Tobie życze grzecznych i zdyscyplinowanych gości:-)
Asiu juz wyobrażam sobie Twoją radośc z powodu przyjazdu siostry bo do braciszka tez mam daleko chociaż niby tylko 550km ale dostatecznie daleko żebyśmy sie od sierpnia nie widzieli. Niesamowicie za nim tęsknię :-( No nic zostaja telefony i internet:-)
NieSamowita mam nadzieje że humorek choć okruszek sie poprawił i wiesz to fajnie mieć blisko ukochana osobe to dopiero cudowny lek na wszelkie bolączki:tak:
kiniusia mocno trzymam kciuki za wynik testowanka aż mi kostki bieleją ja niestety wdepnęłam w 18 cykl starań i idziemy dalej:tak:
sreberko macham cieplutko i z pełnym zaangażowaniem :-D
Ewcia mam nadzieję że pogoda dopisała choc odrobinke i Mateuszek miał sie okazje przewietrzyc :tak: No i zycze pozytywnego wyniku staranek :-D Buziaki
telma ja ostatnio nabieram jakiejs niechęci do zakupów zawsze mi sie wszystko za drogie wydaje i na suchej gałęzi to bym powiesiła producentów ubrań no kurcze nie wszyscy noszą rozmiar 38 i mnie łapia dołki że już sie taka jakaś duża zrobiłam ehh :baffled: lepiej nic nie mówić. Do 12 już niedaleko i ciesża sie Waszą radościa na rodzinke w komplecie. Buziołki dla Melci:-D
mufka mam nadzieje że wyjazd udany i że wszelkie paskiudne prognozy pogody sie nie sprawdzą :tak:
gosiu zdrówka zdrówka i jeszcze 100 razy zdrówka i życze jak najlepszego wyniku testowanka u mnie o czym juz wspominałam póki co tylko jedna kreseczka więc trzeba próbowac dalej:tak: Wysyłam dużo ciepełka i pączusia też bym zjadła:-D
Ataata mam nadzieję że apetycik wraca że mdłości nie męczą i trzymasz sie dobrych myśli. Buziaczki dla Ciebie i fasolki:tak: :-D
dorapio co tam u Ciebie Kochana??? Jak humorek ??:tak:

hejka

Niesamowita- ja narazie dzien spedzam w pracy, a wy macie znowu dlugi weekend ??, hmm w Polsce to dobrze , bo tutaj to nie ma po 5 dni wolnych, niestety , wiec ja w pracy, ale ladna pogoda, to humor tez niezly:-) no ale dobrze ze tobie tez humorek juz dopisuje-a z rodzicami czasem tak jest , ze sie popsztykasz :-p , ale bedzie ok

Puchatka- dziekuje, mam nadzieje ze zdrowko wroci szybko do normy:-) , testowanko za az 10 dni lub tylko 10 dni, w kazdym badz razie, ja chce dzidzie:-) -moze sie uda nam za pierwszym razem:szok:
a tobie kochana zycze powodzenia i duzo przytulanska:-) z mezusiem

Atatta- gdzie kochana ty sie podziewasz, wszystko u was ok???odezwij sie bo martwie sie o ciebie:-(

Isikorka- to troche wam jeszcze zostalo tych zaproszonek, a z potwierdzeniem , to u mnie mowili od razu ze przyjda, a ci co mieli watpliwosci, sama musialam do nich dzwonic , zeby sie upewnic, i tak mi odpadlo sporo osob, bo byl okres wakacji, coz i tak bylo super, i tobie tez zycze super zabawy na swoim weselu :elvis: ja to bym sobie z mila checia powtorzyla , ale oczywiscie z tym samy facetem :-p

Asia- fajnie ze twoja siostra przyjezdza, a na stale czy na troche?? ja to za swoimi siostrzyczkami to do stanow przyjechalam;-) i teraz trzymamy sie razem , wczesniej bylo roznie z powodu roznicy wieku, no ale jak doroslam to znowu mamy wspolne tematy:-)

Kiniusia-trzymam kciuki za dwie krechy:-) powodzenia kochana

Ewcia, Telma, Dorapio,Sreberko i Mufka -pozdrawiam was dziewczyny goraco:cool2: :-)

wszystkim milej reszty dnia

Witajcie :-):-):-):-):-):-):-).
My niedawno wróciliśmy z gości:blink::blink::blink:.
To sie tak mówi ale obeszliśmy tylko 2 rodziny ale tyle czasu zeszło :tak::tak::tak:. Zmęczona jestem jak nie wiem ale zaproszeń mniej;-):-):-):-).
Moje kochanie już nie może sie doczekać jak będzie miał mnie codziennie i prawie 24 godziny przy sobie :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:.
Jutro nie jedziemy do Zoo ale do dinoparku :-):-):-):-).
DINOPARK - Park Jurajsko-Botaniczny::Ko

Attata ciesze się,że u ciebie jest lepiej :-):-):-):-):-):-).
Odpoczywaj i niczym sie nie martw. Ściskam mocno :happy::happy::happy:.
Gosiu dziękuję :-):-).
Sabinko już jestem ale niedawno wróciliśmy bo było dużo spraw do załatwiania:tak::tak:.
Puchatko to widzę,że sprzątanie idzie pełna parą:-):-).
Ja tez nie lubię bałaganu:tak::tak:.

Do zobaczenia jutro. Buziaki i dobranoc wszystkim.

Dziewczynki,ja trochę późno,więc życzę wam słodkich snów.Jutro,a raczej dziś powinna przyjść @:wściekła/y:,ale mam cicha nadzieję,że opóźni się przynajmniej 9 m-cy.:-)
Laski,rany-jak ja pragnę tego maluszka!!!:-D
Dobranoc;-).

Hejka dziewczynki długo się nie odzywałam ale byłam na wyjeżdzie i dzisiaj też wyjezdzam w pracy wzięłam sobie L-4 skoro oni ze mną robią co chcą to ja też nie bede im dłużna miałyśmy zapewnione o tych umowach a tu proszę komuś się odmieniło!!!! tylko szkoda że na tym cierpi kilka osób bo wszystkie dziewczyny miałyśmy jakieś wielkie plany związane z tą umową. Kurcze jak ja to przeżyłam popadłam w malą depresję ale już po kilku dniach sie podnoszę. Do tego stopnia byłam załamana że jak pojechałam z mężusiem na zakupy to wszędzie widziałam dziewczyny w ciąży albo już z dzieciątkami nie wytrzymałam tego zostawiliśmy zakupy na środku sklepu i bez słowa wyszłam nie mogłam na to patrzeć kurcze jak ja im zazdrościłam. a Tu jeszcze rok trzeba czekać przecież ja wariuję. Ale sama wiem że trzeba poczekać bo z wypłaty mojego mężą byśmy nie dali rady utrzymać naszej trójki. A mnie w ciąży napewnno nie przedłużą umowy chociaż jest to instytucja państwowa i wydawałoby się że jest tak super. Ja już 3 rok jadę na takich umowach i końca nie widać. Jak wrócę koło niedzieli to się do was odezwę POZDRAWIAM was życzę super weekendu PAPAPA:-) :-) :-) :-) :-)

Witajcie Robaczki!!!
Wczoraj byłam na pełnych obrotach a dzisiaj totalnie w proszku czyli w pidżamce przed komputerkiem popijam kakao:laugh2: Wczoraj juz do Was nie zagladam bo dawałam sie przeprosic przez mężusia ;-)
NieSamowita No jak człowiek jest zakochany to zaraz mu skrzydełka wyrastają i wiem po sobie że wszystko łatwiej przetrwać we dwoje:-)
isikora rozwozenie zaproszeń to jest taka mieszanka uczuć bo za każdym razem udzielasz wszelkich szczegółowych informacji i pijesz steną herbatkę i bywasz troche zmęczona a jednocześnie to fajnie jak sobie pomyślisz z jakiego to powodu:tak: Dni do tego wielkiego wydarzenia coraz mniej i aż się zdziwisz że macie to juz za sobą :tak:
Ataata wcale nie jesteś samolubna po prostu zrobił Ci sie bałagan i my doskonale rozumiemy że potrzebujesz czasu żeby to sobie poukładać chcemy tylko żebys pamietała że masz nas a Twoja fasolka ma tabunek forumkowych ciotek :-D Jesteśmy z Tobą i jak poczujesz potrzebe płakania to wyciągniemy chusteczki i będziemy ronić łezki z Tobą a jak przyjdą radości to będziemy się z Tobą śmiac aż do bólu brzucha :tak: Wysyłam Ci tyle ciepełka ile tylko zmiesci się na łączach:-D
kiniusia mocno trzymam kciuki i życzę z całego serduszka żby Ci sie udało:tak:
dorapio z punktu widzenia przepisów to umowę muszą Ci przedłużyc do dnia porodu i potem masz macierzyński ale fakt jest że po macierzyńskim trzeba szukac nowej pracy. Mam nadzieje że uda Wam sie jakos to wszystko ułożyc że jakis dobry duszek podszepnie do uszka najlepsze rozwiązanie. Co do Twojego samopoczucia to chyba niestety aż za dobrze wiem jak sie poczułaś. Ja mam takie spadki formy od jesieni bo wyszło tak że w tym samym roku co nasz ślub były jeszcze w rodzince dwa inne. My byliśmy w środku i w tamtych małżeństwach od marca mają już maluszki a u nas nic wszyscy ciągle pytali kiedy my zreszta nadal pytają. Zdarzało mi sie płakac tak że nie mogłam oddychać a teraz staram sie o tym nie myśleć co w zasadzie raczej nie bardzo mi wychodzi. Mój męzuś mówi że i na nas przyjdzie pora i pewnie ma rację i tylko czasem mam ochotę krzyczeć kiedy gdzie jesteśmy na tej liście że ciągle nas ktos pomija. Chciałam po prostu żebyś wiedziała że każdemu czasem jest aż tak źle. Mam nadzieje że wszystko sie u Ciebie ułoży i będziecie mogli sie starac spokojnie i z radością. Buziaki:tak:
Gosiu oby Wam sie udało i oby udało sie każdej z nas bo niestety na początku czekanie bywa radosnym oczekiwaniem a z czasem staje sie męczącym i przykrym wyczekiwaniem. Trzymam kciuki a co do zdrówka ponawiam wczorajsze życzenie. Miłego dnia :tak:
Asiu mam nadzieje że miło spędzasz czas z siostrą. Buziaki dla Ciebie i Natalki:tak:
Ewcia oby pogoda Wam dopisała i Mteuszek mógł pobiegac na świeżym powietrzu:tak:
telma do wyjazdu coraz bliżej :-) Buziaki dla Ciebie i Melci:-D
sreberko o Tobie tez nie zapominam miłęgo dnia i oczywiście machanko:laugh2:
mufka dużo słonka :laugh2:

reklama
Do góry