reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witka
Ja zmykam z synkiem na spacer,dotlenić sie troszke...Jest zimno,ale my się ciepełko ubierzemy, grunt że nie pada deszcz.
:-) Buziole, miłego dzioneczka wszystkim..:-)

reklama
:-):-):-):-):-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-):-):-)
Dziękuje za miłe słowa Sabinko.
Teraz uciekam bo jedziemy roznosić zaproszenia.
Będę wieczorkiem.
Buziaki:-):-):-)

isikora ja już mówiłam, ale powtórze raz jeszcze: Ładna lasia z Ciebie!!!

Niesamowita a Ty czemu taka smutna na tych fotkach?? Fajna z was para... fajnie razem wyglądacie, widać, że zakochani... szkoda tylko, że nie jesteś uśmiechnięta tak jak Twój...;-) Ale itak ładnie wyglądacie razem:tak:

Miłego dnia

Witajcie Drogie Staraczki, ja tylko na chwilkę wpadłam, bo mała śpi,a ja piekę drożdżówki.
kupiłam dzisiaj bilety dla Meli i dla mnie i 12.05 lecimy do mężusia do Dublina, już nie moge się doczekać. Nie widzieliśmy się 3 tygodnie, a mnie się wydaje jakby to był co najmniej rok.:baffled: :baffled:

Obleciałam też kilka "lumpów" i kupiłam mojej Amelci dwa super sweterki z H&M-u i jedna bawełnianą bluzeczkę z aplikacją konia- mała ma świra na punkcie koni. Za wszystko zapłaciałam 9,90zł. Rewelacja!!! Wiecie co ,ja generalnie mam świra na punkcie kupowania ciuchów mojej córci - mąż początkowo walczył z tym moim nałogiem, ale w końcu skapitulował, bo generalnie nie jestem osobą rozrzutną, więc teraz te moje wybryki po prostu traktuje z przymróżeniem oka.
Ale wiecie co, nic mnie tak nie cieszy jak kupienie firmowego ciuszka, który wygląda jakby był nowy i kosztuje grosze.
Wiem, wiem, że to zboczenie....
Niestety nic na to nie poradzę...:wściekła/y: :no:

Biegnę Dziewczyny kochane, bo mi ciasto już wygarowało.
Całuje Was wszystkie

Ja Kochane tylko na cvhwilkę żeby dobranoc powiedzieć jestem dzisiaj jakas wibitnie zmeczona i owszem rano byłam na zakupach ale popołudnie to już całkiem przespane. Śpijcie słodko i spokojnie i niech aniołki znoszą Wam jak najmilsze sny . Buziaki:tak:

telma to widze, że nie tylko ja mam takie zboczenie...;-)
Też uwielbiam kupować fajne ciuszki za grosze. Miałyśmy z koleżanką taki rytuał (jak jeszcze w Krakowie mieszkałam), że conajmniej raz w tygodniu chodziłyśmy na... jak my to nazywałyśmy... "grzebalnie":laugh2: :-D Miałyśmy taki upatrzony fajny sklep osiedle obok tzw ciucholandie.
Sklep ogólnie ogromny, ciuchy wycenione na wieszakach, poukładane według kryteriów. Zawsze nabierałyśmy cały koszyk szmatek i razem do dużej przymieżalni... A ile śmiechu i uwabu przy tym zawsze było to normalnie masakra:laugh2: No i zawsze coś kupowałyśmy:tak: ale sklep sie wycwanił i zaczoł ceny tak podnosić, że naprawde niektórych rzeczy poprostu nie opłacało sie kupować:baffled: No ale większość ubrań które tam kupiłam, służą mi do dziś i są moimi ulubionymi:tak: :-)
Ale najśmieszniejsze jest to, że w takich sklepach ubierają sie ludzie o których nigdy w życiu byś nie powiedziała, że kupują ciuchy z lumpexu:tak: Bardzo dużo klientek to normalnie eleganckie babeczki na szpilkach... i to widać, że babki raczej z tych kasiastych:szok:

Ja sie tam nie wstydze, że lubie sie ubrać na grzebalni, bo z tamtąd mam najfajniejsze ciuszki:tak:

Dobranoc, miłej nocki
Papa

hej kobitki :-)
dziekuje wam za wszystkie mile slowa, dziekuje naprawde, duzo to dla mnie znaczy:-)
wpadlam sie pokazac i oznajmic ze zyje, co do weekendu, to bylam u wrozki, nie podchodzilam do tego na powaznie, ale ta kobieta naprawde znala moje najblizsze plany, poprostu mnie zaszokowala, jak mozna wiedziec cos o kims kogo sie nie zna, nie wiem moze pomyslicie, ze jestem wariatka ze w to wierze, ale ona mi pomogla, utwierdzla mnie w moich postanowieniach, wiec mysle ze bedzie dobrze, jakos pokonam te przeciwnosci, dam se rade- musze dac rade i tyle :-)
wiec wracam do was moje kochane
jeszcze raz dziekuje za wsparcie -buziaczki dla was wszystkich :-*

Witajcie dziewczynki :-):-):-):-):-).
Dzień pracy a ja pracuje :wściekła/y::wściekła/y::no::no:.
Heh wczoraj nie dotarliśmy z zaproszeniami, coś się zeszło dłużej, ktoś sie spóźnił i była już 19 i nie mieliśmy siły już jeździć po rodzinie.
A na dodatek skarb nie spał już ponad 20 godzin:eek: bo był w nocy w pracy więc daliśmy sobie spokój:tak::tak:.
Jedziemy dzisiaj :-):-).

Attata jak żyjesz?? Jak samopoczucie? Ciesze się,że uważasz ,że jestem ładna :zawstydzona/y::-):-). Jakoś ciężko mi odbudować takie silne poczcie własnej wartości :-:)-( ale jest już lepiej niż kiedyś :yes::yes:.
Gosiu a ja nie wierze we wróżki i chyba bym nie poszła :no:.
Puchatko każdy ma taki dzień, ze musi sobie poleniuchować ;-);-).
Sabinko widzę,ze wieczór był niesamowity :-D:-D:-D:-):-).Szczęściara :-):-):-):-):-).
Telmo na takich "lumpach" nieraz można znaleźć bardzo ciekawe i prawie nowe ubrania :tak::tak:.
Asiu jak czuje się babcia???
Ewciu witaj:-) i życzę miłego dnia:-):-)
sreberko witaj :-)
dorapio witaj :-)
mufka witaj :-)
kiniusia witaj :-)
i wszystkie inne staraczki, przyszłe mamusie i mamusie witajcie i miłego dnia
:-):-):-):-):-):-).

reklama
Do góry