reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ewcia- dwa cykle, to przecież nie jest wcale długo, a o synka jak długo sie staraliście?

wielka buźka:-) :-) :-) :-)

Telma ja wiem,że to nie dużo,dlatego się nie martwimy o to...
A Matunio to jedno bzykanko bez zabezpieczenia,no i cyk jest dzidizuś...Ale byliśmy na to przygotowani...

Ja też ide spać,dobranoc dziubaski

reklama
Witajcie rano staraczki,przyszłe mamusie i mamusie :-):-):-):-):-):-)
Jak wam sie spało i jak samopoczucie????

Witajcie kochaniutkie...
U mnie też brr zimno wietzrnie pochmurno...

Ewcia Nie pamiętasz już tych lat kiedy ty tak zakochana byłaś jak to ... Tego się nie zapomina tak mi się wydaje . :-):-) Pozdrawiam

NIesamowita, lata pamiętam,tylkoc hodiz mi,że teraz już tka nie maże chodiz sie za rączke,miłość kwitnie itp..A na was tylko patrzeć i zazdrościć...
Witajcie rano staraczki,przyszłe mamusie i mamusie :-):-):-):-):-):-)
Jak wam sie spało i jak samopoczucie????

Sabinko a u mnie dzisiaj zimno :-:)-(.
6 stopni jak na razie :eek::eek::eek:.
U też taka pogoda,,,a miało być tak pięknie:-( :tak:

Puchatka Gdyby nie to że @ mnie męczyła w podróży (bolący brzuch) to by było do końca super he he ale cóż widocznie tak miało być :tak: Ale wspominam to bardzo dobrze . Już nie mogą się doczekać wakacji i lipca bo jakoś tak jedziemy z ukochanym na Mazury :-):-):-) . Pozdrawiam

Niesamowita a gdzie na Maury!!
He ja też jade w lipcu na Mazury z mężem i dzieckiem i znajomymi,jedziemy na 9 dni do Rucianego NIda-koło Mikołajek...
Ja już też się nie mogę doczekać, tym bardziej,że zkaupiliśmy przyczepe cempingową i mamy bez problemu,bo mały w namiocie nie chce spać,ale dla mnie to nawet za mały na namiot...

Ja już robie zakupy do przyczepy na wyjazd,heheh:-p :baffled:

Witaj Ewciu.
mmmm też bym wyjechała tak sobie z moim skarbem już teraz gdzieś,gdzie bylibyśmy tylko my dwoje:-):-):-) ale musimy poczekać do lipca na słoneczną Spain :happy::happy::happy::happy:.
Chyba nikt nie może doczekać się wakacji :-):-):-):-)

Witajcie Kochane!!!
Ja tak na minutke bo musze na zakupy i wogóle zrobic jeszcze dzis milion rzeczy ale jak już opanuje to zamieszanie to zajrzę:tak:
Ilonko;-) miłego dnia oby w środku było cieplutko :-D
NIeSamowita no niestety takie uroki @ moja nawet grzecznie przyjechała i o czasie a co dziwniejsze grzeczna taka jakaś:tak: W każdym razie widzę że juz w planach kolejne wyjazdy:laugh2:
telma miłego dnia dla Ciebie i Melci i oby pogoda się wyprostowała:-D
Ewcia fajne plany na lipiec i oby tylko pogoda dopsiała. Buzaki dla Ciebie i Mateuszka:-D
sreberko tradycyjne machałki na początek dnia:laugh2:
Ataata myśl pozytywnie wiem łatwo mi powiedzieć ale to napewno dodaje sił i zaświeci dla Ciebie takie wielgachne słonko a jak będzie Ci źle to jesteśmy tutaj i przychodzi żalić sie a my zawsze wysłuchamy:tak: Buziaki i ciepełko dla Ciebie i fasolki:tak:
dorapio w tym co napisała telma jest dużo racji i jakby szukac idealenego momentu na fasolke to nigdy go nie znajdziesz. W każdym razie zaglądaj do nas i jesteśmy z Tobą. Buziaki:tak:
gosiu mam nadzieję że nie chowasz sie na dobre. Dużo słonka tego za oknem i w serduszku:tak:
mufka miłego dnia :tak:
Cała reszta kobietek staraczek mamus przyszłych mamuś trzymajcie się cieplutko i nie dajcie się żadnym, trudnościom:tak: :-D

Moniko witaj i udanych zakupów życzę:-):-):-):-).
Wiesz po tym całym zamieszaniu co jest ostatnio mam ochotę uciec już teraz :tak::tak:

reklama
takie autko będziemy mieli do ślubu i podobają mi sie takie dekoracje ale co wyjdzie w 100% to zobaczymy :-):-).

Do góry