reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witaj Ewciu.
mmmm też bym wyjechała tak sobie z moim skarbem już teraz gdzieś,gdzie bylibyśmy tylko my dwoje:-):-):-) ale musimy poczekać do lipca na słoneczną Spain :happy::happy::happy::happy:.
Chyba nikt nie może doczekać się wakacji :-):-):-):-)
He na pewno pojedziesz Isikora,życze wam tego...

Witajcie Kochane!!!
Ewcia fajne plany na lipiec i oby tylko pogoda dopsiała. Buzaki dla Ciebie i Mateuszka:-D
Dzięki Puchatka,ja też mam nadizeje,ż epogoda sdopisze... A my też przesyłąmy Buziolee..

takie autko będziemy mieli do ślubu i podobają mi sie takie dekoracje ale co wyjdzie w 100% to zobaczymy :-):-).
No kurcze co za fura,,super bryczka,już wsyztsko macie przygotowane,sale itp bo tego sporo,ja prawie 4 lata temu brałam,to sporo czasu,hehe

reklama
Ewciu zostało nam jeszcze do załatwienia :

- rozdać wszystkie zaproszenia
- wiązanka
- przybranie samochodu
- biżuteria
- garnitur pana młodego( niedługo będzie szyty)
- suknia na poprawiny
- welon, rękawiczki
- alkohol
- wystrój sali
i pewnie kilka innych rzeczy :-):-):-)

Ewciu zostało nam jeszcze do załatwienia :

- rozdać wszystkie zaproszenia
- wiązanka
- przybranie samochodu
- biżuteria
- garnitur pana młodego( niedługo będzie szyty)
- suknia na poprawiny
- welon, rękawiczki
- alkohol
- wystrój sali
i pewnie kilka innych rzeczy :-):-):-)
Nom Isikora troszke jeszcze macie,ale zapewne przygotowanie sprawia wam radość. Ja byłąm pdjarana jak miałąm przygotowania,fajnie te wsyztskie cuda robić,przygotowywać..pozdro

Nom Isikora troszke jeszcze macie,ale zapewne przygotowanie sprawia wam radość. Ja byłąm pdjarana jak miałąm przygotowania,fajnie te wsyztskie cuda robić,przygotowywać..pozdro

Ewciu pewnie,ze sprawia nam to frajdę ale chętnie chcielibyśmy być już po tych przygotowaniach :-D:-D:-D

:-):-):-):-) .
Ja tam nie wierze w horoskopy , co będzie to będzie :laugh2::laugh2:.
Właśnie się dowiedziałam,że w czwartek idziemy do ZOO :-):-):-).
Jak porobię zdjęcia to na pewno jakieś wkleję ;-);-).

:-):-):-):-) .
Ja tam nie wierze w horoskopy , co będzie to będzie :laugh2::laugh2:.
Właśnie się dowiedziałam,że w czwartek idziemy do ZOO :-):-):-).
Jak porobię zdjęcia to na pewno jakieś wkleję ;-);-).

Ale super,ja ciągne zawsze mojego męża abyśmy pojechali do ZOO z synkiem,ale jesmu się nie chce,bo to ponad 100km...A on jest z zawodu kierowca i ma dosyć jeżdżenia w pracy,a tu jeszcze ja go ciągam,hehe

Ja jestem Panna, mó Matunio także panna, a mąż Strzelec...

Nie mogę się doczekać tego wyjazdu :-):-)
Szkoda tylko, że łódzkie ZOO nie jest już tak nowoczesne jak dawniej :no::no:.
Hipcio zmarł, słonica ma reumatyzm i prawie nie chodzi, a miejsca w których są przetrzymywane nadają się do wymiany :yes:.

Wybieramy się w czwórkę :-). Ja + misiak i nasz znajomy z synkiem :-):-)

A to ja na zdjęciu :-) :-)

reklama
Do góry