reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witaj Puchatka- przykro mi bardzo, nie będę Cię pocieszać, bo pewnie i tak nie potrafię, ale wiedz, że jesteśmy wszystkie z Tobą i kiedy tylko będziesz czuła taką potrzebę to po prostu pisz! Jesteśmy i czekamy na dobre wieści w następnym cyklu.
Mimo wszystko życzę, aby ten dzień nie okazał się wcale tak straszny jak Ci się wydaje, że będzie.
pozdrawiam Cię z całego serducha!!!!!!:-) :-) :-)

Witam pozostałe kochane STARACZKI i życzę Wam miłego dnia!
Asiu, czekamy na wieści od Ciebie, nadal trzymam kciuki
Buziaki:-) :-) :-)

Ewcia- synek uroczy i nawet na zdjęciu widać, że o nudzie z nim nie ma mowy, bo żywe srebro?!:-D :-D
Nie ukrywam, że marzy mi się taki mały łobuz do pary dla mojej Amelki, ale jeśli Matka Natura da drugą córcię to też łez nie będzie.

Sreberko - dzień dobry, a Ty co jeden pościk i tak znikasz?;-)

Przyłączam się do pytania Sreberka - gdzie się podziewa Ataata???
No i Asialc też się nie melduje?! Dziewczyny czekamy na wieści od Was!!!!

Isikora- witaj i oby czas w szkole minął jak najszybciej:-) :-) :-)

Gosiapl- co u Ciebie? Pewnie wlecisz późnym wieczorkiem?! pozdrawiam

Ataat co sie dzieje????? strasznie cichutka jesteś ......
odezwij sie ......:confused:
Przyłączam się do pytania Sreberka - gdzie się podziewa Ataata???

Witam.
Jestem w Krakowie i jeszcze żyje...:-(
Nie odzywam sie nic, bo mi sie ostatnio w życiu pomieszało... i niemam siły ani natchnienia na nic.. naprawde na nic...:-(

Puchatko uwież mi, że nie mam co pisać...

Papa
Miłego popołudnia i wogóle weekendu

Ewcia- synek uroczy i nawet na zdjęciu widać, że o nudzie z nim nie ma mowy, bo żywe srebro?!:-D :-D
Nie ukrywam, że marzy mi się taki mały łobuz do pary dla mojej Amelki, ale jeśli Matka Natura da drugą córcię to też łez nie będzie.

Dzięki Telma...o to jest poprostu wszędzie..nie ma chwili,aby spoczął choć na minutke w dzień.. on chyba musi swoją kilometrówke dziennie zpaodać...Jets bardzo ruchliwy,,,

Ale u mnie pogoda się zepsułą....pochmurno,brak słonka,wieje...brr
Mam nadzieje,ze u was lepiej...

reklama
Ataata przykro mi z powodu tego bałaganu bo teraz spokój Ci szczególnie potrzebny i wierze na słowo że wena nie bardzo przychodzi kiedy w głowie mętlik :baffled: mam nadzieje że w końcu zaświeci Ci światełko i wtedy znowu nas zasypiesz niemożliwą ilościa postów. Dbaj o siebie i trzymaj sie cieplutko i przesyłam wszystkie moje ciepłe i szczęśliwe myśli choć akurat dzisiaj to mi sie deficyt na nie robi ale nieważne Tobie bardziej potrzebne. Pamiętaj masz nas może relanie niewiele mozemy choc kto wie ze świata wirtualnego do realnego jeden krok ale w każdym razie jesteśmy z Tobą :tak: :tak:

Do góry