reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Puchatko mieliśmy nigdzie nie jechać w podróż poślubną, bo to tez koszty ale ja muszę odpocząć :tak::tak:. Rodzice do tej pory marudzę ,że to wielkie pieniądze i po co nam ten wyjazd ale jednym uchem wpuszczam a drugim wypuszczam;-). pieniądze i praca to nie wszystko :yes::yes:

Puchatko no jak by dziewuszka była, to mój by był w siódmym niebie... Bo zawsze marzył mieć jako pierwsze dziecko właśnie córeczke... Dziwne nie? Faceci to raczej synka wolą:laugh2: Mnie tam obojętne byle zdrowe było!:tak:
Aha no i mój nie chce znać płci dziecka aż do urodzenia. Ciekawe czy uda mi sie to uchować w tajemnicy, bo ja chcę wiedzieć od razu:laugh2:
No zobaczymy...

Isikora tylko nie myśl, że z grzeczności to powiedziałam:no: Jesteś śliczna i tak uważam z ręką na sercu;-) A cena Ci powiem całkiem niezła... bo np. jak kogoś nie stać na suknie ślubną z salonu sukien ślubnych, to powiem Ci że można by w waszych coś wybrać, bo podchodzą pod ślubne:tak: Fajne i ładne są:tak:

Dziękuje Attata:-):-):-):-).
od kiedy poznałam M. wyglądam trochę inaczej :-D:-D i to widać na tych zdjęciach ;-);-). Jednak dużo bym w swoim wyglądzie zmieniła :laugh2::laugh2::laugh2:

Sabinko to posiedź sobie teraz w domu a wyjdziesz sobie wieczorkiem :tak::tak:.
A ile macie u was stopni?
Bo u mnie termometr pokazuje narazie 17 :-):-)

NieSamowita witaj... aprawkiem sie nie przejmuj... ja zdalam za 4 razem, ulewali mnie zawsze na placu (trafilam na dupka co to z linijka chodzil i mierzyl czy samochod rowno midzy pacholkami stal - no myslalam ze go rozwale)... ale egzamin zdalam i teraz jezdze juz od 4 lat... wlasnie w piatek w nocy czeka mnie trasa prawie 600 km...

Puchatka dziekuje!! A jesli chodzi o Twoja rozmowe - to trzymam kciuki. I napisz zaraz co zalatwilas!!!

Ataata Czekam na wiesci od ginka...

Isikora mam nadzieje ze wyjazd sie uda!!!

Dobrze dziewczynki ja uciekam,bo niedługo jedziemy do Łodzi odebrać akt urodzenia Marcina,kurs tańca,musimy jeszcze rozdać zaproszenia i załatwić jeszcze wiele innych spraw.
Do zobaczenia późnym wieczorem.
Buziaki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-).

Witaj Wagnies :-).
Też mam nadzieję ,że wyjazd sie uda bo wtedy chcemy zacząć się starać o dziecko :-):-):-):-):tak::tak::tak::tak:.

reklama
Ja siedze w pracy i ni moge za bardzo sie rozpisywac ale... spalo sie nawet dobrze tylko za krotko, w pracy - jak zwykle ktos musi mnie wpieniac!!! a nie wiem ile jest stopni za oknem bo nie mam termometru....

Do góry