reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

isikora, wagnies dziękuję bardzo, oj jak miło zbierać gratulacje:-):-):-)
wagnies ja podobnie jak Ty oglądam właśnie taniec z gwiazdami, życzę Ci aby ten tydzień okazał sie jednak nie tak ciężki jak myślisz że będzie:tak:
isikorka nową kanapę to trzeba koniecznie wypróbować.....

reklama
Kolorowych snów NieSamowita:tak::tak:.
I niech ból głowy minie :tak:.
Mufko kanapę wypróbujemy na pewno;-);-) tylko teraz musimy czekać na nią 8-10 tygodni.
Wiecie dziewczynki a mnie sie taniec z gwiazdami trochę już znudził :yes:.
Za to oglądamy z mężem co sobotę Uwaga faceci na TVN style :-D:-D:-D.

hallooooo Milym paniom !! Przyszlam sie przywitac!! Fluidki beda rozsylane po 3 maja !
gosia wszystkeigo co naj!!!! znajac Twoje najwieksze marzenie w maju dostaniesz podwojna porcje fluidow ;-) :-)

Dziendoberek!!!

Ufff... poniedzialek rano... jak ja tego nie lubie... brrrrr
Obysmy mialy fajny tydzien..... bo dzien jest piekny...

PODBUDKA!!!

Witajcie!!!!!!!!!!!!
A ja mam paskudny dzień:-:)-:)-(.
Zaczęło się dobrze bo 2 miesiące do Wielkiego dnia a później było już coraz gorzej :no::no::no:.
Po ślubie wyjeżdżamy na tydzień do Hiszpanii a moi rodzice nie mogą tego zrozumieć,ze chcemy odpocząć od tych przygotowań,remontów, od ludzi, tylko my dwoje. Praca nie jest najważniejsza:no::no:.
I oczywiście swój tekst (dwa miesiące przed ślubem!!!!!) że nie wyprawią nam wesela :sick::sick::sick::sick::sick:.
Tego już było dla mnie za wiele.
Wyszłam z tego domu i poszłam do mojego kochanego miśka się trochę uspokoić.
Dobrze,że mam tak fajną teściową,bo jest za mną strasznie.
Bez nich moja psychika w ogóle by już nie wytrzymała :no::no:.
Tak bardzo mi źle :sick::sick::sick::sick:.
Wiem pewnie Was zanudzam :zawstydzona/y:.

Pozdrawiam wszystkie staraczki i mamusie i inne dziewczyny.

aaaaa normalnie nie jestem w stanie nic rozsądnego napisac ani porządnie sie przywitac bo jestem w szoku:szok: i mam mały atak paniki bo sie pogodziłam z tym że z tamta inną pracą to juz nie wypaliło a tu dzisiaj dzwoni facet i jest jak najbardziej za :szok: Najgorsze że siedze teraz w pracy i za godzinke ma przyjechac szef i nie wiem czy już cos mu mówic a jak mówic to co mówic trzesą mi sie ręce mam wypieki i ogólnie cała jestem roztrzęsiona i teraz to się boję bo miałabym prowadzic sekretariat w szerokim znaczeniu tego słowa agencji artystycznej niby nic wielkiego ale z drugiej strony praca jednak odpowiedzialniejsza od mojej obecnej i praktycznie całkowicie samodzielna więc czy dam radę ?????? tylko że za są lepsze pieniązki lepsze godziny pracy i jeszcze kilka szczególików:szok:

isikora bardzo mi przykro i wiem że rodzice czasami potrafia naprawdę dopiec i co najgorsze dobrze wiedzą co powiedzieć żeby nami wstrząsnąć szkoda że zepsuli Ci tak dobrze rozpoczety dzień przesyłam dużo ciepełka i mnóstwo przytulasków:tak:

reklama
Isikora a nie mozna na spokojnie Twoim rodzicom przetlumaczyc, ze to wasza podroz poslubna, ze jest Wam ten wyjazd potrzebny, ze chcecie odpoczac po tych miesiacach przygotowan? Moze sprobujcie razem wutlumaczyc to rodzicom...
My akurat nie mielismy takich problemow bo rodzice o slubie dowiedzieli sie jak juz bylo wszystko przygotowane a za wszystko zaplacilismy sobie sami...

Puchatka a to juz pewne ze ten facet chce Cie zatrudnic?? Bo jezeli tak to wydaje mi sie ze bedziesz w porzadku w stosunku do obecnego szefa jezeli powiesz mu o tej pracy... ja przynajmniej tak bym zrobila...
A jesli chodzi o prace to nie ma nic strasznego - ja od 8 lat pracuje wlasnie w tej branzy i jezeli tylko dobrze czujesz sie w tego rodzaju pracy (praca na "wysokich obrotach") to powoli sie wdrozysz!!! Glowa do gory... bedzie dobrze, a jak nie sprobujesz to nie bedziesz wiedziala!!!

pozdrawiam cala reszte!

Do góry