reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Mufka, NieSamowita, isikora, wagnies, Ataata WITAJCIE!!! :-)

Reszta dziewczyn pewnie na spacerkach :-)

Mufka, daj konicznie znać jak po egzaminach.

NieSamowita, ja słuchałam w ciąży różnej muzyki. Na jaką akurat w danej chwili miałam ochotę i nie koniecznie spokojnej ;-)

Ilona, cieszę się, że miałaś udany wieczór i że sztuka taka dobra :-)

A ja najpierw po mszy byłam u Babci a po obiadku podjechaliśmy we troje na Pola Mokotowskie, gdzie odbywają się Dni Ziemi. Ludzi od groma i nistety okropny bałagan. Nie rozumiem jak tak można śmiecić, tym bardziej, ze co kilka kroków stoją kosze na śmieci. Tak mnie to wkurza :wściekła/y:
A kto jak nie my mamy dbać o naszą planetę?!

Jakoś mnie teraz zmogło, ale chyba jeszcze wyjdę na ogródek. Tak ładnie ptaszki mi śpiewają za oknem...:-)

Udanej niedzieli! :-)

reklama
Gosia!!! :-) 100 lat, 100 lat Niech żyje, żyje Nam!!!:-D

Życzę Ci Dnia Urodzin, który przyniesie to, co najlepsze - ciepłe uśmiechy, pogodne myśli i nadzwyczajne szczęście. Życzę Ci Dnia Urodzin tak miłego jak tylko miłym być może ten Dzień - spędzony w otoczeniu pełnym miłości, przyjaciół i rodziny.
Wszystkiego dobrego!!! :-)

asiu niestety jeszcze jutro tez do pracy ale za to wtorek będę miała wolny i juz umówiłam się na randkę pod warunkiem że pogoda dopisze z takim malusim przystojniakiem wiek 1 miesiąc i z konieczności do kompletu mamusia i wózek:-D :-D Wróciłam sobie z pracki zjadłam obiadek i sie mi troszke drzemnęlo a wcześniej jeszcze oglądaliśmy z męzusiem projekty domków nie żebyśmy już cos planowali ale może kiedys w przyszłości:tak: humorek mam nie najgorszy i tylko cos mi żołądeczek szałał przez ponad pół dnia:-D

hellllllloooooooooooo:-):-):-)
Witam dziewczynki

asialc dzieki za troskę, zakuwanie opłaciło się, koła zaliczone:tak::tak::tak:, następne mam dopiero 09 maja, 26 maja i 03 czerwca a potem to już tylko egzaminy zostaną, tylko albo aż!!!:-):-):-) w tym semestrze mam same kobyły, łatwo nie jest, dobrze że to już 8 semestr, jeszcze ten pociągnę do końca i 2 kolejne i mówcie mi mgr:-):-):-) (mam nadzieję:-p

@ mnie dziś nawiedziła i to o 6 rano jak wstałam do szkoły ( do tego niewyspana, bo wczoraj zakuwałam 12 godzin), zaraz idę godzinkę odespać, żeby wieczorkiem być na chodzie to pójdziemy sobie z mężusiem na spacerek. I tyle mam z weekendu:-:)-:)-(
a na @ to dawno już tak nie czekałam bo wiedziałam że przyjdzie, skoro ten cykl ze względu na antybiotyki sobie podarowaliśmy. Czekałam bo chciałam aby juz jak najszybciej zaczął się nowy cykl. No to mam od dziś nowy, ten juz nie pójdzie na zmarnowanie, wczoraj zaczęłam kurację dostinexem i mam wielką nadzieję że się uda!!!!!!:-):-):-):-)

niesamowita,gosia, wagnies, ilonka,puchatka, ataata buziaki:tak:

Puchatka, no to we wtorek odpoczywaj, relaksuj się i baw się dobrze na randce ;-) A projekty domków tż kilka dni temu ogladaliśmy :-) Niestety na rzie tylko to możemy robić. Chociaż nigdy nie można mówić "nigdy" ;-) Prawda? :-)

Mufka, super! Gratuluję. Reszte też na pewno zdasz :-) Trzymam też kciuki żeby się udało ;-)

A mnie po tym szpitalu i Polach Mokotowskich ogarnął jakiś leń i najchętniej już bym się położyła. Tylko jak to zawsze wieczorami bywa, na pewno nabiorę energii jak mąż zacznie zasypiać ;-)

mufka gratulacie i bardzo sie ciesze a i tak wiedziałam że sobie poradzisz bo Ty zdolna kobietka jesteś :tak: Mam nadzieje że w czasie tej drzemki to Cie nawiedzą same miłe sny a i będę trzymac kciuki żeby ten cykl okazał sie jak najszczęśliwszy:tak: :tak:
asiu no właśnie nigdy nie należy mówic nigdy a poza tym jakos lubie oglądać te domki bo wtedy mojemu męzusiowi zaczynaja świecić oczka a zresztą pomarzyc zawsze można

asiu i puchatko dzękuję kochane, ale co ja widzę!!! Wasze suwaczki zasuwają w tym samym tempie, no to która wygra wyścig o fasolkę???? a może będzie remis:confused: i przybędą nam dwie nowe fasolki na forum??? MAM TAKą NADZIEJę . W sumie to stwierdzam że jak jestem na tym forum od lutego to w każdym miesiącu jednej z nas się udaje, to kto następny:confused:
robimy zakłady???

kochane powiedzcie, chyba przy tym moim dostinexie mogę brać kwas foliowy? chyba jedno w drugim nie przeszkadza, prawda?

pozdrawiam:-)

Witajcie wieczorkiem :-):-):-).
Ach ten dzień był wspaniały :tak::tak::tak::tak:.
Zamówiliśmy żółtą, rozkładaną, skórzaną kanapę do foteli które już mam oraz oglądaliśmy szafy i jakiś regał na książki.
Fajne jest takie wybieranie rzeczy do własnego pokoju :happy::happy::happy::happy::happy::happy:.
A co do zaproszeń zrobiliśmy sobie dzisiaj dzień wolny;-);-);-);-);-).
mufka gratuluje zaliczonych kolokwiów:-):-):-):-):-):-):-)
puchatko, asiu, NieSamowita,gosia, wagnies i inne dziewczynki jak mija Wam wieczór ?????

Ja siedzę sobie w domu, niestety sama bo mój misiek musi wstać w nocy do pracy i już śpi.

Pozdrawiam :-):-):-):-):-):-)

reklama
Mufka gratuluje zaliczenia!!!

Ja wlasnie siedze z kubeczkiem herbatki i ogladam Taniec z gwiazdami... I tak mysle jaki to pracowity tydzien mnie teraz czeka... A od rodzicow przywiozlam sobie dzis rowerek wiec jak bedzie pogoda to moze w tygodniu cos pojezdze na nim...

Do góry