reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

NieSamowita jeszcze o tym nie myślałam ale to chyba chodzi o to żeby przede wszystkim mamie sprawiała przyjemność ta muzyczka bo wtedy ona sie rozluźnia i napewno fasolce jest lepiej a z drugiej strony kiedyś czytałam takie opracowanie że najlepsza jest muzyka barokowa to chodzi o to że duzo w niej niskich tonów no w każdym razie bez szczegółów techniczncych to nte niskie tony i rytm podobno najlepiej robią dzidzi tylko że myślałąm sobie że jak mamucia nie lubi takiej muzyczki i miałaby sie strasznie męćzyć to byłaby to jakaś bzdura a co do czytania encyklopedii to myśle że ma to taki sam wpływ na zdolniość uczenia jkak spoanie z ksiązką pod poduszka żeby w nocy wiedza przenikała do główki:tak:

reklama
Jakos narazie nie myślałam nad imieniem bo wiem że jak się fasolka umości w moim brzuszku to wtedy nie wiem skąd ale bedę wiedziała jakie imie będzie dla niej najlepsze:tak: ale jak znam Ciebie to już pewnie masz całą liste :-D

Witajcie !!!!!!!!!!!!!
Ale wczoraj miałam udany wieczór :-D:-D:-D:-D:-D.
Byliśmy w teatrze i od śmiechu bolał mnie już brzuch :laugh2::laugh2::laugh2:.
Dzisiaj jedziemy zamówić meble do pokoju więc znowu wyjazdy i może odwiedzimy następne 2-3 rodziny.

Piękna pogoda dzisiaj na spacer :-):-):-):-):-) i samopoczucie boskie bo wreszcie się wysapałam :cool2::cool2::cool2:.

A Wam jak sie spało???
Życzę miłego dnia:-):-):-):-):-).
Ilona

Gosiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ,życzę szczęścia radości i wszystkiego co sobie zażyczysz.
Puchatko
życzę aby praca szybko minęła.
NieSamowita i inne kobietki ja tez się bardzo ciesze,że trafiłam na to forum i Was poznałam.

Co do imion dla dzieci to
już wybraliśmy : Antoni i Oliwia :-):-):-)

Witajcie Dziewczynki!!!

Ja od wczoraj jestem u rodzicow a tu internet tylko przez komorke... i dostaje szalu bo dziala jakby mu sie nie chcialo :-(

Puchatko i Wagnies jak tam mija dzień w pracy??

Isikora a dziekuje wczoraj dzionek minal dobrze... najpierw bylam z wizyta u znajomego ktorego nie widzialam kilka lat, a poznie pojechalismy do moich rodzicow. I troche popracowalam w ogrodzie a dzis siedzez i odpoczywam... wszystkie kosci mnie bola... ale tak to jest jak sie caly czas siedzi za biurkiem to pozniej sie cierpi :-(

wagnies, ale mi smaku narobiłaś na to tiramisu :-) Chyba zrobię. Dzięki za przepis.

Asialc Nie ma za co. Mam nadzieje, ze bedzie Ci smakowalo!!! A robi sie go bardzo szybko.

dobra to próbuję...

Telma Ogladnelam zdjatka... ale masz ladna corke!!!

Dziewczyny wstałam dziś wcześnie rano, o 8 wsiadłam do busa do Krakowa żeby odebrać moją koteczke.... W połowie drogi zadzwonił telefon.... Zobaczyłam na wyświetlaczu "Bajka" - P. Barbara ze schroniska.... od razu wiedziałam, że coś jest nie tak... usłyszałam... Mizia nie żyje....:-( :-( :-(

Ataata Strasznie mi przykro. Nie wiem jak mozna Cie pocieszyc... ale kochana jest tyle kotkow szukajacych domu, ze moze znajdziesz zwierzatko, ktore rownie mocno pokochasz jak Mizie. Jak bedziesz chciala kotka to powiedz, moja siostra pracuje w lecznicy dla zwierzat i bardzo czesto tam przychodza ludzie, ktorzy chca oddac male kotki. Wtedy moge dla Ciebie wziasc takie zwierzatko. Moi rodzice maja wlasnie dlatego 2 sliczne koty, psa tez mamy od ludzi ktorzy chcieli utopic szczeniaki...

Puchatka witaj nasza nadworna wierszokletko... Skad Ty czerpiesz pomysly na te wszystkie wierszyki?? Ja tak nie potrafie :-(

Gosiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, a przede wszystki spelnienia marzen... tych najskrytszych :tak: :tak: :tak:

Cześć dziewczynki

Dziękuje wam wszystkim za słowa otuchy:tak: jesteście Kochane:-)

Wagnies dziękuje, ale na razie jeszcze nie chce kotka, a pozatym jak bede brać to dorosłego, no i w kotku trzeba sie zakochać...:tak:
P.s. wagnies ja na takim necie siedze codziennie i z wami pisze i szlag mnie trafia jak cholera bo godzinami sie strony otwierają:wściekła/y: No ale jeszcze na takim posiedze, bo abonament jeszcze pół roku, potem sie neostrade weźmie:laugh2:

Gosiu Wszystkiego Naj, Naj z okazji Twojego święta... Dużo radości i miłości, szczęścia, zdrówka no i spełnienia wszystkich marzeń:tak:

Jeśli chodzi o imiona to Oliwia jest śliczne ale córa mojej siostry tak ma na imie. Jeśli chodzi o chlopaka, to zawsze podobał mi sie Oskar, ale siostra ukradła mi to imie dla synka swojego:baffled:
U nas jest kłopot z imieniem, bo nie zgadzamy sie z sobą...:baffled: mojemu sie podoba Gabrysia, mnie nieee:sick: Mnie sie podoba Nikola a jemu nieee:sick: Jak będzie chłopak to będzie fajnie bo wszystkie imiona nam sie podobają te same:laugh2:

reklama
jeszcze tylko 2 godzinki :-D :-D poza tym właśnie wypatruje klinetki bo umówiła sie ze mną na troszke wiekszą transakcję i zmobilizowałam szefa żeby mi pieniązki dowióżl a tu babki ani widu ani słychu oby mnie szef nie powiesił za to na suchej gałęzi :-D Może jeszcze przyjdzie:tak:

wagnies no zdecydowanie to tylko takie wierszoklectwo a tak po prostu to gdzieś we mnie siedzi a jak pomyśle o jakiejs osobie miło to juz nawet nie wiem kiedy ze mnie wyłazi:-) zawsze umiałam sie bronic słowem bo zawsze dużo czytałam mój mąż kiedys namawaił mnie na pisanie ksiązeczek dla dzieci ale az tak dobra to ja nie jestem no może kiedys dla własnego maluszka cos skrobnę :tak: :tak: Miłego dnia i oby te kości bolały jak najkrócej :tak:
Ataata jeszcze zakochasz sie w jakiejś kici i sama wiesz że to przychodzi niespodziewanie i jak grom z jasnego nieba więc napewno wszystko przed Tobą co do imienia to może natura da Wam synusia i sie problem rozwiąże ale jakby miała byc córcia to i tak napewno dojdziecie do porozumienia bo przecież jest jeszcze troszke czasu:tak: :tak:
Do reszty kobietek macham :-)

Do góry