reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ataata- jesli wyjda blizniaczki , to Bozia poblogoslawila cie podwojnie :-) :-) w 2 cyklu staran , podwojna radoscia :) ,
no ale tak na marginesie chociaz sie nie stresuj na zapas ,
a kiedy idziesz do gina zeby sie przebadac ???
wtedy bedzie juz wiadomo czy mamy ci gratulowac podwojnie ;-D

reklama
Dobry wieczór kochane dziewczynki :-):-):-):-):-):-):-).
Wróciłam już do was :happy::happy::happy:.
Byliśmy z narzeczonym prosić na ślub i wesele i znowu sie zeszło ;-);-);-).
Od 18 do 21 a tylko trzy rodziny :-):-).

Attata śliczny brzuszek, zaokrągla sie powoli :-):-):-).
Kindzia GRATULUJE !!!!!!

Przepraszam dziewczynki ,że nie odnoszę się do każdej z osobna ale po weekendzie powinno być lepiej :tak::tak::tak::tak::tak:.
Teraz trochę zamieszania z tymi zaproszeniami, praca i normalnie nie mam już siły. Jutro znowu załatwianie spraw i wpadnę do was chyba dopiero wieczorkiem bo nie wiem czy wcześniej sie wyrobię,a szkoda
bo ciesze się, że znalazłam to forum i was poznałam :-):-):-):-):-).

Buziaczki, do jutra :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Ja sie zegnam do jutra, ide do lozeczka bo juz pozno a pobudka jutro 6.30.
Milych snoof zycze, a Ty Ataata nie stresuj sie tymi blizniakami ;-)

dziekuje za wszystkie i wszelakie gratulacje.Jeszcze niedawno plakalam ze ATAATA odchodzi a my ciagle w tym wstetnym pokoju.:wściekła/y: A tu niespodzianka,test zrobiony,bardziej dlatego ze wy robicie.Dziewczyny czuje sie jak bym jutro miala leciec w kosmos.Mam takie wrazenie ze przydazylo mi sie cos co moglo sie zdarzyc karzdemu ale nie mnie.Gdy u mnie bedzie juz wszystko unormowane bede slala fluidki tonami :tak: :-) ;-)
dobrej nocki

Kindzia no to juz nie płakaj tylko sie ciesz:tak: Mam nadzieje, ze sie wszystko świetnie ułoży, bo starałaś sie troche czasu o bejbika:tak:
Także teraz spokuj i tylko spokuj:laugh2:
Hehe gadam jak jakaś doświadczona ciężarówka:szok:

Isikora dziękuje:tak:

Miłej nocki dziewczynki
Do juterka
papa

reklama
Do góry