biedroneczka1980
Fanka BB :)
83kasiula musisz skopiowac ten caly bb kod i wkleic w sygnaturę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedroneczko, ten obraz jest piękny.
Po co w kółko kupować zastawę czy komplet pościeli dla młodych, jak można dać tak piękny prezentNa długie lata, przepiękna pamiątka, nawet ta droga na obrazie symbolizuje ich drogę przez życie-piękny
![]()
...to pomyślą: "to ta, co kasy sępiła" ;-)Dzieki Kiniusia, długo myslalam czy lepiej im cos kupic czy dac taki prezent lyle ze ladnie oprawiony i stwierdzilam ze to bedzie lepsze, myslelam tez by dac kase, ale stwierdzilam ze wtedy nie beda miec wogole pamiatki, a tak zawsze jak spojrza....![]()
Oj pamiętam te impreki, pamiętam!!!! Niezapomniane....Imprezkę rozkręcam, taką wirtualną, kiedyś na tym wątku bardzo się sprawdzały;-)
O tak drinki kolorowe a dla zafluidkowanych oczywiście mleczko...Imprezowanie na Naszym wątku polega na ... imprezowaniu ;-), tylko takim wirtualnym, ale też są i drinki i przekąski...;-):-)
Kiniusia słońce jakoś nie mogę uwierzyć i nie potrafię sobie Ciebie wyobrazić o te 20kg więcej, o których mówisz....Żeby wrócić do mojej poprzedniej wagi muszę schudnąć ok. 15-20 kg, więc całkiem sporo mi się przybrało na wadze![]()
to może we trójkę co??? jak za starych dobrych czasów???Kiedy umawiamy się na wspólne imprezowanie? (raczej we dwójkę;-))