reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
No hej dziewczyny :-)
Cały dzień mnie nie było, bo byłam u mamy i siostry, nałykałam troszkę ciążowych fluidków i trochę przywiozłam dla Was, więc łapcie:tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kasiula, przepraszam, ale mnie nie było, mam nadzieję, że rady biedroneczki okazały się pomocne :tak:
Hej Biedroneczko, pusto trochę, ale ja już jestem :-D Tempka spada, ale @ jeszcze nie ma, więc kto wie ;-)

Ostatnia edycja:
objadam sie wciąz to chyba oznaka zblizajacej sie @
Kiniusiu dawaj dawaj te fluidki:-D:-D:-D
jutro czeka mnie zabawa na weselu kolezanki, w sumie to po tym jak wczoraj beta wyszla <1 to mysle ze troche moge sie napic, choc jedno zdrowie panstwa mlodych szampanem:tak::tak:. Dlugo myslalam co im sprawic na prezent no i wymyslilam obraz,

Biedroneczko, ten obraz jest piękny.
Po co w kółko kupować zastawę czy komplet pościeli dla młodych, jak można dać tak piękny prezent:tak: Na długie lata, przepiękna pamiątka, nawet ta droga na obrazie symbolizuje ich drogę przez życie-piękny:tak:

Biedroneczko, ten obraz jest piękny.
Po co w kółko kupować zastawę czy komplet pościeli dla młodych, jak można dać tak piękny prezent:tak: Na długie lata, przepiękna pamiątka, nawet ta droga na obrazie symbolizuje ich drogę przez życie-piękny:tak:

Dzieki Kiniusia, długo myslalam czy lepiej im cos kupic czy dac taki prezent lyle ze ladnie oprawiony i stwierdzilam ze to bedzie lepsze, myslelam tez by dac kase, ale stwierdzilam ze wtedy nie beda miec wogole pamiatki, a tak zawsze jak spojrza....:-D

Dzieki Kiniusia, długo myslalam czy lepiej im cos kupic czy dac taki prezent lyle ze ladnie oprawiony i stwierdzilam ze to bedzie lepsze, myslelam tez by dac kase, ale stwierdzilam ze wtedy nie beda miec wogole pamiatki, a tak zawsze jak spojrza....:-D
...to pomyślą: "to ta, co kasy sępiła" ;-)
HiHiHi, żartuję oczywiście :tak: Prezent na pewno się spodoba :tak:
Jest na pewno oryginalny, a po co mieliby mieć kolejne żelazko do kolekcji, czy 20 komplet ręczników...:szok: A tak, pamiątka na całe życie :tak: I to jaka śliczna :tak:
A ogólnie, to życzę bardzo udanej zabawy na weselu :tak::-)

Rany dziewczyny, mnie tak dawno na forum nie było, nawet na moich grudniówkach....:zawstydzona/y: ale normalnie jak zobaczyła, że ten wątek znowu ruszył, to aż mi sie ciepło na serduchu zrobiło.....
Jeju to było prawie 3 lata temu odkopałam ten wątek i udało mi się go rozkręcić po długim uśpieniu...
kurcza normalnie jakoś tak mi dziwnie.. nie wiem co napisać, ciarki mnie przechodzą... (heh to pewnie przez tego drinka którego własnie piję...;-))

Kiniusia, Esch buziaki Kochane dla was!!!! Niewiem co pisać:sorry2:

Imprezkę rozkręcam, taką wirtualną, kiedyś na tym wątku bardzo się sprawdzały;-)
Oj pamiętam te impreki, pamiętam!!!! Niezapomniane....

Imprezowanie na Naszym wątku polega na ... imprezowaniu ;-), tylko takim wirtualnym, ale też są i drinki i przekąski...;-):tak::-)
O tak drinki kolorowe a dla zafluidkowanych oczywiście mleczko...:-D

Żeby wrócić do mojej poprzedniej wagi muszę schudnąć ok. 15-20 kg, więc całkiem sporo mi się przybrało na wadze:szok::angry::zawstydzona/y:
Kiniusia słońce jakoś nie mogę uwierzyć i nie potrafię sobie Ciebie wyobrazić o te 20kg więcej, o których mówisz....:szok: przecież Ty laska jesteś!!!!! kurcza nie jestem w temacie, coto sie stało, że tak Ci sie przybrało....??? Wiem wiem, pewnie mąż dba o Ciebie i Cie dobrze karmi:-D;-) e nie!! du... przecież to Ty mu gotujesz hehehe

Kiedy umawiamy się na wspólne imprezowanie? (raczej we dwójkę;-))
to może we trójkę co??? jak za starych dobrych czasów???
Tylko niewiem, czy mogę teraz z wami poimprezowć??? Bo ja absolutnie nie staraczka:no::no::no:

Kiniusia, Esch i pozostałe staraczki, których nieznam.... dziewczyny życze wam szybkiego zafasolkowanie, wiem, że wszyscy wam tego życzą i macie już tego dość, tzn słuchania o tym....ale naprawde, z całego serca życe wam tego!!!
(pomijam fakt, że oddała bym wam moją Daruchę niegrzeczniuche na tydzień i pewnie odechciało by się wam fasolki, no ale..... nie każde dziecko jest takie niedobre dla mamy jak moje...;-):-D) Wasze napewno będą kochanymi aniołkami, dla was mauś, które wyczekujecie je już bardzo długo, tego wam szczerze życzę!

Buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Ataataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Nic nie napiszę na razie-muszę ochłonąć;-)

Do góry