reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

No tak, i stało się: czyżby Ataata wróciła do Nas???:tak: :-DChoć już nie staraczka, to baaardzo mile widziana:tak: Ciarki Cię przechodzą nie przez drinka, tylko przez to, że zobaczyłaś mój nick na forum ;-):cool2:
Czas leci, niedawno razem się starałyśmy o dzidzię i imprezowałyśmy na wątku, a to już szmat czasu minął :szok: Ty ponad 3 lata temu odkurzałaś ten wątek, ja to teraz robię i mam nadzieję, że to się uda. Zresztą to dzięki Tobie tu trafiłam i poznałam takie superowe dziewczyny :tak: Heh, chyba jeszcze nawet w skrzynce mam pw od Ciebie z zaproszeniem, bo nawet nie kasowałam żadnych wiadomości :-p
Ataatko, no niestety, przybrałam na wadze i jak widzisz-sporo :-( Jest to spowodowane w większej części moim zaniedbaniem i głupotą, ale także w mniejszej części podejrzeniem pcos:no::angry::wściekła/y:
Co do imprezowania, to jak zwykle standardowo jestem za, ale na Esch musimy parę dni zaczekać:tak:
I proszę mi tu głupot głupich nie pisać, że nie wiesz czy możesz z Nami imprezować, bo zaraz wykonam kilka telefonów i moi ludzie Ci wybiją z główki takie głupotki :cool2::-D
Heh, mam nadzieję, że częściej będziesz do Nas zaglądała :tak:
A Darusia wcale nie jest taka niegrzeczna, to przecież dziecko anioł jest. A Ty się tylko czepiasz ;-) Dawaj ją na tydzień, zobaczymy która z którą wytrzyma ;-) HiHiHi :-D Proszę wybuziakować małą księżniczkę od cioci :tak::-)
Buziaki :-)

reklama
nie bijcie za post pod postem, ale nie chciało mi sie edytować ;)

Kiniusia wysyłam Ci w Takim razie jutro rano Darie listem poleconym, w poniedziałek będzie u Ciebie! albo co mi tam, dopłace, wysyłam kurierem za extra dopłatą i jutro już będzie u Ciebie:-D ale daje sobie rękę uciąć ze po jednym dniu a nawet połowie będziesz dwoić i błagać o litość :-D:-D

No i mi się wczoraj usnęło :zawstydzona/y:
I mi się nie chciało edytować posta wczoraj ;-)
No to czekam na tą Daruchę :cool2: będzie tu miała kumpla 3 tygodnie starszego i podobnego charakterkiem, tylko ja go potrafię poskromić, a to mały devil jest :evil:
Błagać o litość? Ataatko, never!!!;-)
To, co może w przyszłym tygodniu zrobimy małą imprezkę?:evil: :tak:

O taaak Daria bardzo lubi starszych chłopców.... wręcz uwielbia...:evil::evil::evil: no ale nie takich małolatów!! Phi! 3 tygodnie starszego.... toż to małolat dla Darii:evil:;-) Dla niej musi być co najmniej ze 2 lata starszy, bo inaczej nie będzie z nim chodzić.... po zabawki do drugiego pokoju:-p;-):-D

Heh, no i Daria kolejne złamane serce ma do kolekcji ;-)Nie wiem jak mały się z tego otrząśnie...taki cios;-)
A co z Nas się takie ranne ptaszki zrobiły?;-)

A jak z pracą??? Pracujesz?
I ja bym pospała do 12, ale nie mogę moje zoo, porządki i pranie mnie wzywa:wściekła/y::angry:
Widzę, że koleżanka zmieniła suwaczek ;-) Jaki ładny ten jest:tak:

reklama
No i znów muszę sobie krzyknąć!:-D
ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Ale super!!! Kochana, bardzo Ci (Wam) gratuluję!!!:-D
My może w grudniu 2009, ale na razie nic głośno nie mówię ;-)
Może wezmę mojego za fraki i przyjadę Cię zobaczyć, w tym najszczęśliwszym dla Ciebie dniu, jeżeli możemy ;-) A jak nie możemy, sami się wprosimy do kościółka:tak::evil:
Hmmm... Daria do żłobka....hmmm...no cóż.... czy tamte dzieci są ubezpieczone? :evil::evil::evil: HiHiHi:-p

Do góry