reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

No tak za ta cene to jest prawie wszystko.... ale roznica miedzy cenami dla prywatnych klinetow a dla firm jest duza...
U mnie dzis piekna pogoda... goraco.... a jutro ma byc jeszcze cieplej :-)

reklama
Esch, na pewno jest duża różnica między cenami, ale jak sobie obliczyłam ile wydałabym za samą diagnostykę hormonalną, usg, lekarzy, itp. to bardziej mi się opłaca ten abonament i mam tam praktycznie wszystko,a do szpitala mogę się położyć na nfz ;-):tak:
U mnie też podobno ma być ciepełko, ale dzisiaj to myślałam, że zwariuję, rano padało, potem wyszło słonko, znów popadało, znów wyszło słonko, a ja myślałam, że coś mnie trafi, bo kompletnie nie wiedziałam jak się ubrać...raz ciepło, a raz tak chłodno, że brrr...:dry:
Kiedy umawiamy się na wspólne imprezowanie? (raczej we dwójkę;-))

Prawie caly dzien w kuchni.... do poludnia konczylam te ogorki potem wyskoczylam kupic prezent na jutro na impreze a jak wrocilam to zabralam sie za robienie gulaszu na jutro i niedziel... i przed chwila skonczylam... a maz zaraz pojdzie gary myc :tak:

Przynajmniej garów nie musisz myć;-):-D
W takim razie życzę super udanej imprezki jutro :tak::-D
A mnie plecy tak napier...znaczy się bolą, chyba mnie zawiało, a mój M. dzisiaj przyjeżdża i chyba będę musiała mu przez to czegoś odmówić;-) :zawstydzona/y:
Siedzę jakbym zamiast kręgowego słupa miała kij od szczotki :dry::wściekła/y:Masakra:no:
Idę sobie drina strzelić ;-) Masz ochotę na martini z tonikiem i lodem? ;-)

P.S. Esch, niedługo testujesz :-D Już zaciskam kciuki :tak:

Esch, no proszę...winko...w wannie...;-) Pewnie, że bym chciała, ale już na forum wczoraj nie weszłam:-:)wściekła/y:
Odbijemy sobie w przyszłym tygodniu:tak::cool2::-)
Udanego weekendu życzę:tak::-)

Kiniusia Tobie tez udanego weekendu zycze - chociaz zostala juz tylko ndz :tak:
Ja wlasnie wrocilam z imprezy i jakos w glowce mi sie kreci :-D

reklama
Esch, z imprezy o tej porze?! Tak wcześnie?;-)
W główce się kręci...hmmm... to pewnie przez pogodę;-):-p
Jeszcze niedziela z tego weekendu została tylko, ale trzeba to wykorzystać:tak::-)

Do góry