reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Jak nikt więcej się nie zgłosi to zostanie Nam imprezować samemu Esch ;-):-D:cool2:
Który wieczór Ci (Wam) pasuje?

Halo, zgłaszajcie się dziewczyny :tak: Wstydzicie się czy co?;-)

Za chwile zdam relacje ze spotkania z przedstawicielem, ale umowę (tzn. na razie wniosek podpisałam-1 składkę od razu wpłaciłam, więc chyba jestem przyjęta... ;-))

reklama
Przykre to, ale prawdziwe :-( Miałam nadzieję, że jednak wątek da się ożywić, a tak pewnie umrze śmiercią naturalną :-( Nie chcę tego:no:
Esch, pozostanie Nam imprezować samemu, ale możemy dać czadu :-p:cool2:;-)

Teraz idę robić pierogi...

Esch, mnie coś wzięło na pierogi, a że ostatnio robiłam grzybową i zostały mi grzyby, to migusiem do sklepu po kiszoną kapustkę, no i mam:tak: Ja najbardziej nie lubię wałkować ciasta, ale już zrobiłam i setkę mam (pierogów oczywiście;-)).
Teraz znów przez pół roku nie zrobię;-)
Chcesz? Poczęstuję Cię :tak: Wyszły pycha :-)

100 pierogow!!!!:szok: Kobito to Ty masz chyba motorek w rekach!!!
Ja na urlopie robilam z kuzynka pierogi z borowkami raz... ulepilysmy 50 pierogow i zajelo nam to chyba ze 2 godziny!!!

reklama
Do góry