reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Kiniusia no niestety niedane mi jest jeszcze cieszyc sie bobaskiem... zarowno moje wyniki jak i moje M nie sa najlepsze i stad te problemy....
A co u Ciebie??

reklama
Eschenbach, mnie ciągle badają, badają i jeszcze raz badają...ale żadnych konkretów:wściekła/y::-( Dlatego w końcu zdecydowałam się zapisać do tej kliniki, wykorzystać ich w pełni, no i poważnie wziąć się w razie czego za leczenie...
A oprócz tego nadal mieszkam z teściami :angry: , jestem na razie bez pracy, ale może podziałam coś w kierunku własnego biznesu:cool2: , no i niestety mój M. zaczął pracować na wyjazdach:-( Ale od przyszłego tygodnia może będzie pracował bliżej domu, więc w razie jakby był "potrzebny" u lekarza, to będzie na miejscu;-)

A gdzie sie zapisujesz do kliniki - jesli mozna wiedziec??

Ja zmieniam co chwile ginow bo kazdy tylko eksperymentuje a nie ma pomyslu na leczenie. Mam stwierdzona hiperprolaktynemie a maz ma slabe wyniki wojska....

Eschenbach, (jakby tu w skrócie pisać?hmmm....hihihi:p) zapisuję się do medicovera w będę miała tam dostęp do wszystkiego za cenę abonamentu(oprócz lekarskich, także np. drenaż limfatyczny, usuwanie zmian-kosmetycznych, itp.).Moja kumpela, też tam poszła, co prawda troszkę przeszła, m.in. pełno nadżerek, zamrażanie wszystkiego na 3 m-ce (krio), badania hormonalne co chwila, endokrynolog-częste wizyty, itp., ale teraz jest w 6 m-cu ciąży :-) (a wcześniej miała być bezpłodna)Nie wiem tylko co i jak jeżeli chodzi o badania wojska, jutro mam umówione spotkanie z przedstawicielem, to się wszystkiego dowiem :tak:
Nie chce tu robić jakiejkolwiek reklamy, ale wiem jak to wyglądało u mojej znajomej i jestem pod wielkim wrażeniem podejścia ich do pacjenta:tak:
No dobra,jutro zdam relację, a teraz dziewczyny małe pytanie :tak:
Robimy sobie wirtualną imprezę powitalno-odkurzającą wątek? :cool2:;-)
Eschenbach, pamiętasz?;-)

Eschenbach, wow (nick) nadal staraczka? Ojej, a ja myślałam, że tylko ja reprezentuję starą ekipę... z jednej strony cieszę się, że nie jestem sama ze "staruchów", ale z drugiej cieszyłabym się bardziej, jakby każda już była mamusią...:-(
agapas, wierz mi, że z moim M. braliśmy pod uwagę wszystkie możliwe rozwiązania, ale to i tak wychodzi tanio :)angry:), no niestety mam do "załatwienia" kilku lekarzy i na pewno na jednej wizycie się nie skończy, a jeszcze badania...ehhh...będę ich "wykorzystywała" na maxa...ojjj tak....:cool2::-p

Pozdrawiam wszystkie staraczki:-)
Hej Dziewczynki!!!
Kiniu świetnie,ze masz taką okazję!!!!!!moze podrzucisz Nam tu nowe pomysły co dalej robic !!!! :-).Przykro mi ,ze straciłaś pracę :-(......Mam równiez pytanko-ostatnio gdześ wyczytałam (przepraszam za luki w pamięci hehe ) że Termometr do mierzenia temp. rózni się od normalnego...ze wzgedu na skalę...pytanie moje zatem brzmi czy dostane cos takiego w zwykłej aptece????????18 Wrzesnia lecę do Polski wiec moze udałoby mi sie go kupic :-).Pozdrawiam cieplutko!!!!

Kasiula, co do termometru to Ci nie pomogę, bo najzwyczajniej w świecie nie wiem. Jak ja mierzyłam tempkę, to najpierw używałam rtęciowego, ale potem przeszłam na elektroniczny, ale zwykły. Niestety ja nie słyszałam o specjalnym termometrze i nie spotkałam się, żeby nawet wśród znajomych ktoś takiego używał albo miał w planach:no:

Kiniusia dziecwzyny pisza w skrocie Esch :tak:
Ja do Medicavera chodzilam do czerwca - mialam abonament z pracy i czesc badan tam porobilam choc ja mialam jeden z nizszych abonamentow. Teraz mamy z pracy aobnament w Promedisie i czekam tylko jak lekarz wroci z urlopu i ide tam do kolejnego gina.... zobaczymy co On powie....
A imprezki jasne ze pamietam!!!!
Zreszta na 30-stkach tez niedawno imprezowalysmy... oj dzialo sie dzialo :-D

Kasiula termometr owulacyjny rozni sie dokladniejsza podzialka niz zwykly rteciowy.... chociaz ja mierze zwyklym.... nie wiem czy sa normlanie dostepne w aptece ale mozna zamowic przez internet.....

Esch , hmmm...może być;-):tak: Ja wybrałam wyższy pakiet, bo mam w nim dużo dużo więcej, a różnica jest ok.40 zł. (przynajmniej badania hormonalne mam w cenie).
Co do imprez, to skoro 30-stki imprezowały, to i my też chcemy ;-):-p
Kto się pisze?:evil::tak:;-)
Ja nawet nie wiedziałam, że jest termometr do tempek specjalny...:-:)sorry2:

reklama
Do góry