reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

miło, miło :tak::-D:tak: tylko tyle tych wątków staraczkowych powstało,że czasem trudno na każdym coś napisać :tak::-D:tak: i jak pisała Beatka, bardziej intensywnie udzielamy się na wątku planowania płci, gdzie serdecznie zapraszam .....:tak::-D:-p

reklama
Dziewczyny udało się!!! Na teście II kreseczki, okresu brak! Bardzo się cieszę!!! Dziękuję Wam za Wsparcie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciężko mi w to uwierzyć.... Co za radość!! Źle się czuję fizycznie,tzn.boli brzuszek,biegunka,ale mam nadzieje,że to normalne.

Dziewczyny udało się!!! Na teście II kreseczki, okresu brak! Bardzo się cieszę!!! Dziękuję Wam za Wsparcie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciężko mi w to uwierzyć.... Co za radość!! Źle się czuję fizycznie,tzn.boli brzuszek,biegunka,ale mam nadzieje,że to normalne.

GRATULACJE ..............

i szczęśliwych klejnych miesięcy z fasolką pod serduszkiem

Cześć dziewczyny, odkurzę trochę ten wątek ;-)
Dużo chwil na Nim spędzałam, a takich się nie zapomina :-), choć nie było mnie tu...ohoho...:szok:
No dalej staraczki, odświeżmy wątek :-) No chyba, że wszystkie już z fasoleczkami lub dzidziusiami na rękach:-):-):-)
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny :-D

Widze po suwaczki, że Tobie Kiniusia już się udało :) Wątków dla starających jest już sporo, ale podejrzewam ze ten był jednym z pierwszych więc jestem za jego odświerzeniem. Sądząc po liście zafasolkowanych jest ich na prawdę sporo. Obym i ja poszła za ich przykładem :-) Kiniusia a Ty ile sie starałaś?

Nadziejko, ja jeszcze nie mam 100%-owej pewności co do ciąży, wszystko będę wiedziała w piątek:tak:
Staramy się z moim M. od 2,5 roku i mamy za sobą poronienie:-(
Czekam na piątek z wielką nadzieją, że się doczekałam:-D
Dlatego proszę wszystkich o mocne zaciśnięcie kciuków od teraz do piątku :-D
Od teraz, aby ta wredna @ nie przyszła;-)
Pozdrowionka:-)
P.S. Ten wątek jest tym jednym ze "starszych", ale od niego się wszystko zaczęło:-)
Świetne dziewczyny, wzajemne wsparcie, wspólne łzy i śmiech...:-)

reklama
Do góry